Friday, January 20, 2012

kak mia syuap dayyan mamam.....

salam jumaat nan permai lagi indah....hik hik hik......ceria semacam aku ari nie...mauuu tak ceria, cuti panjang menunggu....yabedaaa beduuuuu......ape plan korang cuti CNY nanti nie....lieya & co. pi perak  insyaallah...nak pi tgk adik bujang yg belajar kat sane sambil tuh jalan2 sekali......bestnye lahai cuti lame2, dpt ulit  dak dayyan kepam2 lame2 sikiiiitttt he he he....selalu kat umah dok berebut jek nak ulit dayyan.....kakaksnye menyibok nak ulit, yg papa pun same.....tapi takpe, last2 dayyan cari mama gak sebab nak mengempeng ekekeekekeke......ari ni nak tepek pic kak mia syuap dayyan mamam dessert.....gambar lame ni, sebab rambut dayyan panjang lagi mase nie.....






mase ni dayyan tgh mamam puree apple + kurma + kismis....peberet die gak nie....si kakak menyuap sampai die pun menganga sekali ekekeekekek....kalo makan puree bolehle harapkan si mia yg tolong suap...tapi kalo mkn bubur mmg takleh percaya....sah2 separuh mangkuk kak mia suap diri sendiri.....huhuhuhu kalo puree ni selamat sikit masuk perut adiknyer sebab mia tak suke mkn.....






last but not least khas tuk pembace blog lieyalatif, jom layan video kakak mia syuap dayyan.....ape-ape ajek laa kak mia oiiiitttt!!






selamat bercuti CNY buat semua....selamat berjalan2 dan selamat berehat2.....semoga semuanye enjoy cuti yg lame nie...yihaaaaaa!!...... he he he








** dayyan dah pandai bye bye tau........nanti bile2 aku attach video die....jenuh maknye mengajo bye2 tu.....tepuk amai2 pun dah pandai.....tapi bukan pakai tangan, dayyan akan tepuk pakai kaki....chaitttt!!













18 celoteh sahabat

alaa...pandai nyer kakak dy suap adik dy makan ;) selamat bercuti kakak lieya yang cumei =p

January 20, 2012 at 9:10 AM

boleh harap dah kakak dia..bolehlah kita tumpu keje lain lak...

January 20, 2012 at 9:23 AM

kak mia yg lebih nganga dr adik.. ekkeke.. tu la kan... kite ni pun kalo suap anak.. mulut kite yg nganga..

January 20, 2012 at 9:39 AM

dh blh diharapkan dh kakak mia nie yek....selamat bercuti2 buat lieya & co...:-)

January 20, 2012 at 9:40 AM

aloh2 sweetnyeee
ekekek pandai mia melayan dayyan
hurmm x lama layie mama dia goyang kaki lerr ekekke ;)

x dpt lak tgk .. slow sgt kat sini
alahai ekkeke tepuk pakai kaki dikk ekekek macam mana tuu !! ;)

January 20, 2012 at 9:51 AM

bagus kakak ni suap adik mkn...klu anak aku suap mulut sndiri yg lebihh..huhu

January 20, 2012 at 10:05 AM

ada ciri2 akak mithali la mia nie...bagus.. :)

January 20, 2012 at 10:33 AM

Alhamdullillah dah boleh diharap dah anak dara Lieya tuk tolong suap2kan adik dayyan tomei2 tuh..

January 20, 2012 at 10:41 AM

dah boleh harap mia suap dayyan makan ye.. akak pun peliklah nape bila kita suap budak2 makan kita mesti nak nganga sekalikan.. hehehe..

January 20, 2012 at 11:06 AM

Ala pandainya si kakak tu sampai ternganga mulut dia suappak dak dayyan.

January 20, 2012 at 11:24 AM

wah, kakak mithali.....

video tu x leh bukak la kat opis nieh, kena block... cheaittt

January 20, 2012 at 12:33 PM

kakak dah besar...ganti mama suap adik pulak...

selamat bercuti...

January 20, 2012 at 12:36 PM

huhuhuu...gua x bleh tahan tgk rambut dayyan.....cam pakai teknik rebonding ...cute sgt...huhuhuu...jeles nih....

January 20, 2012 at 1:52 PM

hehehhe alah mia kan dh jd big girl skrg nih...
si bolat aku tuh pyh bebeno nk mkn nestum ko..siap nngis mcm kene dera... ish geram tul lah aku...

selamt bercuti beb...

January 20, 2012 at 4:39 PM

pndainya mie suapkan adik..sweet jerr smpai trngangga2 mulut tu...

January 20, 2012 at 8:09 PM

hehehehe ternganga mia iye sis...
tapi syukurlah sis...
dia dah leh harap...
enjoy your coti2 di Perak....
mmg sronoks kan cuti lama2 dgn famili...
take care ya sis...
and have funnnn....

January 20, 2012 at 8:30 PM

wah kakak yan g penyayang...harap suatu hari nanti anak saya damia pun jadi kakak yang penyayang..

January 20, 2012 at 10:33 PM

untung u ada anak daras yg rajin pandai dia layan dayyan yer...alaala si mata bolat ni

January 21, 2012 at 10:16 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy