Monday, January 16, 2012

kek yg buat sayer hepi!....

 quick & simple update di ari isnin yg indah......quick n simple sebab kelam kabut cikgu taska dayyan sms bagitau dlm beg dayyan takde pampers!! aiyoooo!! camne laa aku boleh lupe bende remeh gitu....so kene laa mak belari2 anak pagi ni balik umah n amik pampers dayyan....sementara aku  lik pi settle hal pampers dayyan, korang layan le pic kek yg menggiurkan ni yeak.....dulu rajin pi SR....sejak dah jatuh cinta ngan  rainbow ngan RV kek ni asal weekend jek pi cari kek nie......


 




layer yg kalerpul ..setiap layer rasenye lain2....mmg sedap!
red velvet tu kalo ditebalkan lagi cream cheesenye lagi sodap (mentang2 hantu cheese huhuhu)



tapi dlm syok2 kiteorg dok mengadap menikmati rase kemoistan kek ni.....ade budak cembeng tengah layan emosi ha ha ha....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

agak2 sape laa budak tu kan

 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

alaaaa tian...tian dieeeee

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

ini le budaknye.....kene marah ngan mama sebab sibuk dok kejar nak tepuk kek tu hahahaahah....olololo cayang dayyan!!





eh..lupe..sape2 nak try kek ni boleh le beli kat satu bakery kat bangi (aku lupe namenye) area JM beriani house betul2 sebelah MLO, red velvet, rainbow ngan boston cheese cake die mmg umppph!!.....sape yg terra baking tu, buat le sendiri huhuhuhu







** minggu ni mia ade sukaneka....so seminggu le tak pakai baju sekolah....











27 celoteh sahabat

aloolooo...sian dayyan ngais kena marah ngan mama...

sedapnya lieya...leleh jer akak tgk dr jauh...huhu..

January 16, 2012 at 9:24 AM

ok.ptg ni lis p cri... :) kedai sederet jm beriani house ea kak?means belakang manjaku kan?

January 16, 2012 at 10:03 AM

teliur kty nengok kek tu..dah dkt dah kedai tu ngn kty..kang lunch hour leh g beli ..tq lieya ..

January 16, 2012 at 10:04 AM

Ish ish ish...sedap betul nampak kek tu lieya..

January 16, 2012 at 10:13 AM

hehehee cian dayyan...kali ni mama tak bg mkn ye....wow lieya kek tu nmpk tertarik da boom la...mau nak cari gak ni hehehehe

January 16, 2012 at 10:16 AM

salam kenal..ala cian nak dae nangis kena marah huhu

January 16, 2012 at 10:19 AM

sian dayyan...mama dera yer...nnti aunty piyat mama tu...mak aiii lieya..kek warna warni tu mmg buat aku terliur ni...huhuhu

January 16, 2012 at 10:47 AM

kalau aunty p nk curi2 mkn kek mama dayyan tu..alahai kecian dia....

January 16, 2012 at 10:49 AM

dua2 kek ni tgh popular..tgh rupa pun dah tau sedappp

January 16, 2012 at 10:56 AM

aku tau kedai tu kt mana.. ;)

tgk je dah terliur ni kan plak kalo mkn..adoi le...

January 16, 2012 at 11:13 AM

kedai melayu tu kan dik...

January 16, 2012 at 11:17 AM

terliur tgk cake tu..nak kena cari kat bangi la camni...

alahai cian dayyan kena marah ye..hehehe

January 16, 2012 at 11:27 AM

laaaa sian dayyan kena marah yerk... huhu ilang keenseman dayaan bila nangis tu.. dah2 x mor nangis, cair krim kek tu karang.. hehe

January 16, 2012 at 11:32 AM

uwaaaaa nangessss
sampai hati layoq kat ai
biler nak baking ni
sedapnyer uols

January 16, 2012 at 11:41 AM

mak ai.. sedapnyer kek tuuh.. kalerfullly... haha

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

January 16, 2012 at 12:32 PM

i sukkkaaa RV kek...
sib baik ofis mate i pandai buat...
leh main order saja :)

alololo cian dayyan...
jap aunty babap mama iye :)

January 16, 2012 at 12:46 PM

sedap kan kek² itu...nk tempah ng sy pon bolee... :)

January 16, 2012 at 1:27 PM

herm... bila baca cerita lieya ni. terasa sedapnya kek tu.. huhuhu.. tak pernah rasa lagi.

January 16, 2012 at 1:36 PM

meriah betul warna kek ni...sure sedap punya..

ala cian dia kena mare...

January 16, 2012 at 1:44 PM

hihihihi... comel je dia nangis!

January 16, 2012 at 2:23 PM

cian tau dayyan nagis cebik , akak rasa sedih plak tengok dia nangis cam tu.touching. kek tu lagi toucing terliur jap.

January 16, 2012 at 2:36 PM

ayoyoyoyo... banyak sedap itu kek pelangi tuh... geram je aku menengok nyer...

abis lah budak ensem sudah nngis... kene mrh mama yek...sian dia

January 16, 2012 at 3:33 PM

alahai.. ciannya anak auntie.. babap mama karang.. heheh..

January 16, 2012 at 4:07 PM

Wow kalerful sungguh kek tuh lieya.. akak nie kureng sgt makan kek tapi bila tgk kek tuh cam meneyelerakan plak.. :)

Alala tomei2 dak dayan nangis..picit2 pp dia tuh.. :)

January 16, 2012 at 5:28 PM

tgk nie betui2 buat akak terliouq
sedapp sgt kaaa dikk ??
huhuhuhu ciannn dayyan
mummy nie x habis2 nyakat dayyan ye
nak kek lahh tuuu ;)

January 16, 2012 at 5:29 PM

menariknya kek.... ciannya... nangis...

January 16, 2012 at 7:00 PM

red velvet pun tk pernah rasa lg apatah lagi kek rainbow itu...setakat ni menikmati keenakan gambo jelah...sedih...

dayyan pun kemain geram tengok kek tu apatah lg aunty ni...hehe

January 17, 2012 at 3:44 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy