Wednesday, January 18, 2012

wordless wednesday ~ gedek2 terkedek2.....

~ salam rabu ~
ari ni rabu...so menyahut WW dlm dunia blog (walaupun aku byk bende nak menceceh nie, aku tahan kan jek ni wakakaakakakakk) ...ini budak baru2 pandai  menyedot straw.....sgt excited bile nampak straw....







slurppppp!~
minum sikit jek dik...sembelit ko kang minum milo byk2...



moh layan video dayyan main wiper keter.....abis basah org mekdi tu ha ha ha.....













** sudah sampai turn blog lieyalatif tuk didesignkan oleh whitey mommy...i loiiiikeee juta2 kali!~



28 celoteh sahabat

alolo dah pandai sedut eyh..kemain dayyan..

January 18, 2012 at 9:05 AM

KIUT MIUT SUNGGUH DAK DAYYAN NI TAU

January 18, 2012 at 9:31 AM

alololo kawaiinyer dia
sungguh bolat mata itam ituew
geram tgk

p/s::nyapa u update n3 sure x der kat blog update....u comment kat my page baru terjah tgk ada update...tell me why uwaaaa

January 18, 2012 at 9:38 AM

comeinyer.. dengan mata bulat dia tu.. geram betullah..

January 18, 2012 at 9:39 AM

ishhh...geram nengok...bulat benar mata dia...

tak sabar nak nengok fesyen rambut dayyan ni...

January 18, 2012 at 9:42 AM

Amboi.. kemain lagik dayyan ekk.dpt sedut air guna straw.. Suka akak tgk mata dayyan besor nie kenan mama dia ler nie mata beso..yer.. hehehe..

January 18, 2012 at 9:42 AM

hahahha.. dayyan.. dayyan.. pandai betul main wiper tu.. gewwam auntie...

January 18, 2012 at 9:43 AM

ewahhh
muka tu mmg tak boleh blaaahhh tau dayyan
muka menikmati....

January 18, 2012 at 9:49 AM

eeeee x boleh tahan tgk mata dayyan yg bulat tu...gerammmmm bangat!

January 18, 2012 at 9:51 AM

air milo ni favorite humaira jugak...

panjang dah rambut anak teruna sorang ni. Tukar dgn rambut Humaira lah, tak panjang2 sejak cukur masa baby lagi

January 18, 2012 at 10:06 AM

makin hencem dak kecik ni....especially tang mata tertawan to...ooo dah pandai shedut yer hehe

January 18, 2012 at 10:19 AM

mulat & besar matanya ye sis...
chomeeeeeiiii banget!
beriya2 dia main wiper...
serious bebenor mukanya....
eeeeee rasa nak geget2 pipi dia sis.....
hugs & kisses kat dia tau...

January 18, 2012 at 10:36 AM

mau abis satu kotak tu klu biar dayyan isap..hehe..ralit sggh dia isap milo tu...tambah2 ngan mate bolatnya tu...ciuttt...haha

January 18, 2012 at 10:53 AM

ololo comeynyer dayyan ni...memek muka tu yang tak leh tahan tu...mungkin sedap sangat milo tu...budak2 memang suker milo terutama sekali biler berenti stesen minyak mesti nak terpa milo....

January 18, 2012 at 11:12 AM

comel cam nak cubit je pipi dia. amboi menyedut tak henggat doniya.

January 18, 2012 at 11:20 AM

samalah mcm Fizi..kalau bab menyedut minuman pakai straw nie mmg dia suka....kuit-muit akak tgk dayyan skrg nie...bilalah blh jumpa yek...:-)

January 18, 2012 at 11:34 AM

adoii geram tgk mata dayyan nie
bulat tull
gerammm !! .. ;)

January 18, 2012 at 11:40 AM

sungguh teruja muka dayyan nyedut straw tuh... hehe nak cikit...

January 18, 2012 at 12:01 PM

bagus nye progress dayyan ni...nawfal tak tau la dah bleh ke idak sbb tak pernah lak sua kat dia hehehehe...lieyaaa oiiii,sgt suke pesen rambut dayyan itu huhuhuhuhu

January 18, 2012 at 12:10 PM

wah!!!! dh pandai sedut guna straw.. bagus!!!

bam bam budak tomei nih..

January 18, 2012 at 12:32 PM

bulat mata dayyan dpt sedut air milo..cute sesangat...

January 18, 2012 at 12:58 PM

Comei betul dayyan dengan mata bolat dia tu

January 18, 2012 at 2:44 PM

alamak ensem boy... bolat2 bijik mata dia dpt sedut air milo tuh...sedap bebeno rasanyer yek...

January 18, 2012 at 2:44 PM

gerammmmmmnyer wey tgk budak dayyan ni!!!
beb, mata die sejibik nko,
shommmmeeelllll.. =)))))

January 18, 2012 at 4:45 PM

wah...mcm anak buah dee..belumsetahun dh pandai minum pakai straw..chaiyok dayyan..ni yg buat auntie nak tambah baby ni..hehehe...

January 18, 2012 at 8:39 PM

Bulat nye mata Dayyann!! geramm auntie tengokk!!!!!

macam2 dah pandai hero sorang ni.. makin up up skill kekekekek

January 18, 2012 at 9:10 PM

saya suka baca blog lieya..anak2 sgt2 comel!nak2 dayyan..buatkn saya tringin nk anak boy sorang lg!!!!!

January 19, 2012 at 11:19 AM

geramnyer tngk gedek2 ko nih....gamo 1st amat cumel gedek2 wat moke cenggitu
hikss

January 19, 2012 at 12:53 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy