Tuesday, January 10, 2012

model baru majalah mangga..ahaks!




holaaaaaa...kelaaaass entry aku arini tauuuu!!....aku nak memperkenalkan model baru beraksi panas kat pool nie....dasat hensemnyer....body ketak2...dada pejal kooooo.....kemain teliuk tejelepuk posing kat pool haaaa....sape tgk sure tangkap leleh punye laaaaaa.....ha ha ha...jom tgk jom!




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V



*layan video dulu deh*





tattttadaaaaaaaaaaaaaaaaa...ini le modelnyer....hahahaahah
amecam ...ade seksi tak....dada ketak2 tak hahahahaahah
ade mcm abang aaron ajis tak.....wakakakaakaka...pang!










ketak2 ape mcm nie....peyut cet2 ade laaaaa kikikiki.....
uih selisih le nak posing2 bukak2 tunjuk dada kat pool ni.....jangan buat dik yeak besar kang heheheehehe
budak ni skrang byk akal...dok terjal nak berdiri ajek....tgk le tu, dlm besen mandi pun sebok nak  memanjat....dah le licin.....tak bagi berdiri siap ngamuk2.....dayyan...dayyan....






dayyan ni start die 5 bulan aku dah ajar mandi pakai air biase.....tu kebal tu kalo jirus direct jek ngan air paip hahaahahaha.....senang ajar awal, tak le lemak berkrim demand nak mandi air suam jek...pahtu org tua2 kate nanti tulang kuat....tu tak tau le betol ke tak....





lagi satu, peel baru jek die belajar nie.....suke merajuk sambil banting badan.....geram betul aku .... mengade2...kite ni takut laa pale die kene lantai ke ape kan...die plak boleh gelak2 tgk kite berlari2 nak sambut die....adoi le anak.....selalunye, kalo die tgh duduk main, then dah boring nak suruh kite dokong....kite plak buat dek jek tak mo dokong die, mulaa die saje landingkan badan die ke belakang.....gigih tu angkat kaki dua2, nak bagi badan landing kebelakang....mmg kelako tgk....kite marah die buat gitu, lagi die buattttt byk kali......eiii ini budak mmg ngade2 tau!!








** dapat berita baik di pagi hari...ingat tak adik lieya yg baru kawin tuuu.....alhamdulillah....udah berbadan dua heehehehe...bertambah le cucu mak ita n pak latif...bertambah le geng main mia, mija, dayyan, akif n akil......yihuuuuu!!.....













20 celoteh sahabat

makin besar mmg makin byk akal hehehehe...dayyan auw aue cekci nye ekekekeke....tahniah ye tuk adik lieya tu, alhamdulillah

January 10, 2012 at 9:15 AM

klu dah msk besen mmg x hingat nk kuo ler jwbnya..kecepek2 dia tepuk2 air kan...wah siap ade style amukan baruu...hehe

January 10, 2012 at 9:21 AM

EHEHEHE..

yelah makin besar dari sehari ke sehari... maka makin panjanglah akalnya... hihi

January 10, 2012 at 9:23 AM

asal majalah PELAM mesti dlm kolam basah ngan air ekkk ahaks....comey la baby uols ni geram tgk....

January 10, 2012 at 9:29 AM

mmg somel...especially tang mata tu....dah besar confirm hensem ni...hehe

January 10, 2012 at 9:30 AM

wah badan ketak2 dok tepi kolam siap ada itik mata RCW lagik youuu hikhik

erm, tahniah buat adik lieya yerk, makin meriah la family mak itan ngan pak latiff yerk.. best best

January 10, 2012 at 9:36 AM

heheheh comel aje! bila dah makin besar ni mesti mcm2 lagi perangai nya kan haha

January 10, 2012 at 9:58 AM

majuk banting badann..? wahahahhaa.. saje je kasi thrill kat mama & papa suh sambut. Macam2 Hero ni tauuu..!!!

January 10, 2012 at 10:02 AM

auwwww... nsb lah aiyan tu boy tau, kalu tak msti acik dh terpikat jd menantu... ahak2... cover mangga yek

amboi2 dpt akal baru yek,nganjuk banting bdn ke lantai...nsb lah umah ko kapet kn cube kalu kt lantai yg takde kapet... aduh

January 10, 2012 at 10:22 AM

abg aaron ajis nengok mau dia salute...sbb macho abes..kalah dia..

January 10, 2012 at 10:54 AM

betul tu budak sekarang panjang je akainya..tak terlayan dibuatnya...

January 10, 2012 at 11:43 AM

wowoo...aksi bogel laa...comel je berendam dlm pool kecik tuu....hehee

January 10, 2012 at 11:43 AM

memang akak tergoda ko... hahaa... cekci kalah aron ajis tu... tang mata lg ngancam... memang suke yer dayyan mandi pool... nnt leh la mam lieya bw mandi pool kat otel yer...
Takutnya akak feel dayyan sukan lentang kan badan klu merajuk..jgn gitu yer dayyan...haha

January 10, 2012 at 12:10 PM

phewwwitttt....
leh berlakon citer baywatch nie :)

* sis thx for the tip...
i dah cuba buatkan...
hopefully menjadik la...

January 10, 2012 at 12:41 PM

tergugat abang aron pas nie....muahahahha....geram nak cubit la si dayyan nie...selalu bt muka tak bersalah dia....

January 10, 2012 at 2:49 PM

awww cekci nyee dayyannn ! ... :)

January 10, 2012 at 3:46 PM

fuh...laris mcm pisang goreng ler macam nie kalau model kemain hot...fuh...

wah..congrate lily
murah rezeki.....

January 10, 2012 at 4:32 PM

mmg hensem dan comel..kalah aron ajis tu..hehehe

January 10, 2012 at 5:00 PM

eeeee....cekcinya.....he.he.he....

tahniah...nnti dpt anak sdara barulh nnti...

January 10, 2012 at 6:51 PM

kemain lg dedek dayyan ni..rambut basah dh nmpk mcm gegel..kekeke

*model mangga mmg trademark dia pose kt pool dgn bikini atau boxer kan :p

January 11, 2012 at 7:55 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy