Wednesday, January 23, 2013

wordless wednesday ~ syyhhhhh...bace doa...




jgn kaco ...ustaz dayyan nak mamam ni...bace doa dulu key!





** skrang pantang dengar org sebut bismillah..cepat2 dayyan tadah tangan nak bace doa ...kadang2 saje dengki die tgh sibuk main2 tu kiteorg sebut bismillahirahmanihrahim...terkocoh2 lempo mainan nak angkat tangan bace doa wakaakakaka



38 celoteh sahabat

hahahahha..jahat mummy lieya nie usik dayyan kan...cian dayyan....

January 23, 2013 at 9:07 AM

Hahaha..comeyyyy!
Bakal imam muda nih, hehe
Ameeennnn =)

January 23, 2013 at 9:41 AM

mummy saja nak buli anak ekkk...hehehehe. tapi nampak ustaz dayyan, cute sgt

January 23, 2013 at 9:42 AM

ahak2 sgt la comei.... mcm aiyan kalu mak tek dia panggil `ducuk` terus angkat tgn even tgh sibuk menan...

January 23, 2013 at 9:45 AM

Hensemm la ustad nii... rasa nak ngorat je ekekekekkek

January 23, 2013 at 9:49 AM

Pandai Ustaz Dayyan baca doa mamam. Byknya nasik dia. abis ke makan tuuu.. sedap ye mama macak..

January 23, 2013 at 9:53 AM

good boy dayyan...:)
bakal ustaz nnt besar ni lieya..haha

January 23, 2013 at 10:10 AM

wah~good boy la cmtuh...

January 23, 2013 at 10:12 AM

syyyyhhhh... saya tengah baca doani... selamat makan dayyan...
ps semalam entah pasal akak tak leh nak komen blog liya.. nasib hari ok dah...

January 23, 2013 at 10:15 AM

alahai comelnya tadah tangan nk doa..comei sgt!!

January 23, 2013 at 10:15 AM

alah2 comelnyaa dia ...
ekekkeke cute !
handsome ngan songkok tu !!! ...
alhamdulillah ... ustaj nie !! ;)

January 23, 2013 at 10:26 AM

kahkahkah.... gelak tepuk meja aku weh

ustaz rock! rambut pjg mengurai, kiut la...

qays pun akan ku belakan dia rambut pjg sampai le nak masuk sek

lagi le nmpk cam pompuan kot ek

January 23, 2013 at 10:32 AM

hahahha.... jahat korang buli gedek2.
dayyannn.. nanti jumpa auntie, auntie nk test baca bismillah gak le. LOL

January 23, 2013 at 10:36 AM

comey rayyan dgn rambutnya tu.. alahai.. sedapnya makanan tu.. tu rayyan puye ke mama papa dia puye tu..

January 23, 2013 at 10:44 AM

kesian kene buli ngan omak eh....hehhehe..cumel dayyan baca doa...

January 23, 2013 at 11:00 AM

Tapi tengok gaya dia kan Lieya nampak sangat dia bersungguh tu berdoa. Doa budak tak ada dosa tu jgn main-main...

January 23, 2013 at 11:02 AM

Hhhaaaaaa aku boleh bayangkn kocohnya tu hhheee...

amboiii kemain byk nasi..abis ke tu???hhheee

time ni mmg elok diajar byk berdoa sbb diaorg cepat meniru dan mengikut..

sama2 kita mendidik anak menjadi yg terbaik ye..in syaa Allah

January 23, 2013 at 11:22 AM

ekekeke.....ishhh dayyan ni kan,perangai n muka sama2 cute

tp best kan kalu dpt buli ank mcm ni,hehe

January 23, 2013 at 11:25 AM

hahahaha... sebijik perangai ziyad... tp yan jeles dengan rambut dayyan... x saba nk tggu rambut ziyad panjang... ;)

January 23, 2013 at 11:33 AM

comel sungguh ustaz sorang ni..

January 23, 2013 at 11:41 AM

amboi ustaz...
makan pun pakai songkok ker...?

January 23, 2013 at 11:56 AM

encem nya ustaz dayyan nie....
kalo masuk tv, kalah ustaz don tau....

January 23, 2013 at 12:17 PM

dayyan...comelnya bersongkok...
alhamdulillah lieya...makin cerdik dayyan..

January 23, 2013 at 12:25 PM

hahahaha..habis ke makan tu Dayyan sepinggan nasik ayam tu!

January 23, 2013 at 12:30 PM

Hahaa..comel sguh prangai kamu ye dayyan....

January 23, 2013 at 12:42 PM

in Shaa ALlah jadi ustaz nnti amin2

January 23, 2013 at 1:15 PM

alololo tomey2nyer dier...pasnie dayyan baca doa time mkn plak yerkkk

January 23, 2013 at 1:30 PM

hah, nasi tu untuk ustaz dayyan ker?.. hehe
kalu anak masz time nak tido pon dibantainya baca doa makan dulu, lepas tu baru baca doa tido.. haha

January 23, 2013 at 1:48 PM

sweet sgt2......cpt makan dayyan, kang mama suruh baca doa lagi...

January 23, 2013 at 2:07 PM

Amboi com3lnya ustaz cilik bca doa..hbis ke nasi tu dik.,mai aunty skit..heee

January 23, 2013 at 2:42 PM

Alolor..comeinyaa dak dayyan tuh siap bersongkok yer baca doa.. hehehe.. ada tokoh jadi ustaz tuh.. :)

January 23, 2013 at 3:24 PM

Hahaha..time umur macam nih mmg buat ape pun comel..kecuali part ngamuk la...comey gedek2.. :)

January 23, 2013 at 4:52 PM

amboi.... pndainyer dia...
cute sgt dia ...

January 23, 2013 at 6:58 PM

yeayyy dh pandai...bila la nk jumpa si hemsem boy ni....hihi

January 23, 2013 at 7:42 PM

wakakkakak tak bek la ko wat dayyan cam tu, cian dia weiiiii

January 23, 2013 at 7:59 PM

alamak cute nyer. tak pedas ke mkn sambal tu :)
Kisah ibu pencen muda

January 24, 2013 at 1:20 AM

cute dayyan.... sunguh2 tadah tangan... semoga jadi anak yg soleh...

January 24, 2013 at 8:47 AM

ololo comey nyer ustad muder...baca doa...

January 24, 2013 at 10:06 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy