Thursday, January 31, 2013

our 8th wedding anivesary ~ potong2 kek kununnyer....



Alhamdulillah......di hari semalam bersamaan 30 Januari 2013 genaplah kami lakibini 8 tahun membina rumah tangga....alamak, ayat skema2 ni geli lak rasenye .... hihihi....yee dik noon oiiii....arini di kala 8 tahun dolu2 aku tgh sibuk dimakeup kan pakai baju cantik2 sebab nak disatukan dengan kekasih hati bersanding di pelaminan katenyeeeee .....dan pada arini dah ade 3 askar pun kami hehehehe....mcm biase laa kiteorg ni kalo anivesari ke besdei ke mmg sambut sikit2....alah sambut simple2 jek potong2 kek ngan dok hotel.....tahun ni pun mcm tu jugak.....kami beli kek sebijik n lepak outdoor tuk photoshoot sikit.....dok hotel plak in sha Allah jumaat ni sempena cuti hari wilayah, jenuh nak book tempat tu manjang jek penoh, nak tau kat mane destinasi hotel pilihan kami nanti aku up entry key, yg pasti mmg teruja aku nak stay kat sane........hummm, jom le layan photos yg ade mase potong kek tu...ni namenye photoshoot syok sendiri sebab sume pakai self timer jek hahaahahaha...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
V


kebetulan kiteorg baru balik dari besdey bash member, tu yg alang2 tu jom laa beli kek n potong2 kat taman...ade gak bahan n kenangan nak tepek kat blog....





seb baik cuace tak berapa panas so kek eskrim ni bertahan laa jugak hahahaaha....sengal tol, nak buat outdoor tapi pi beli kek eskrim hahahaahah



nie lah askar2 yg ade selepas 8 tahun...agak2 anivesari 10 tahun askar bertambah tak?..wallahualam heheheeheheh




over tul kekuda photographer nih heheeheheh



 seb baik dayyan memberi kerjasama..walaupun die lagi berminat nak hempok2 kek  tu ngan pisau.....




ouch! muaaxxx! muaxxxx!
(pandai tul miamija belakon hahaahahah....)



inilah family kecil lieyalatif



aummm!!



eh mane mia...die dah lari pi amik sudu lagi satu....



syuap dak dayyan gedek2 plak....



mia sibuk nak posing lompat2....suke ati ko la nak!



aummm!! syuap bapak budak plak heheheeheh



mia ckp "cepat le mama....mia nak kek...." 
looo budak nie...aku ingat nak belakon2 jek amik gambar...balik umah baru makan kek tu....


 mia " udah2 le tu amik gambar papa, jom kite makan kek nih"



dayyan kan diva...nak amik gambar pun kene suruh die tgk kamera...pftttt!



mia mmg suke buat rosak gambar hahaahahaha




mak dare dan anak2nyew....auwww!!




langit dah gelap jom balik jom...elok kiteorg balik, terus ujan turun huhuhu




dik diva di apit leh kakak2nye....




kami anak beranak



ekceli ni taman kat depan picc tuh....



 muaxxx sayang dayyan...kakak2 dah lari masuk keter kejar nak main ipad...sabo jek lah!



 walaupun kek baskin robbin tu sedap, tetap amik mase yg lame kami nak abiskan secotet kek tu...manis gilos ....huhuhu



apa yg pasti, semoga rumahtangga yg kami bina kekal bahagia selamanya dan sentiasa dimurahkan rezeki ....terima kasih papa sebab telah menjaga kami cukup baik dan sempurna...alhamdulillah






**sepatutnye aku up entry ni pagi semalam tapi tak abis karang lagi ayat2 cintanye hahaahahah....




47 celoteh sahabat

hepi anniversary akak...semoga kekal bahagia hingga ke syurga amin...ala..nape x roger nieyl..leh turun skali...hehe :P

January 31, 2013 at 9:12 AM

hepi aniberseri kak....dah 8 tahun yer....moga bertambah ahli keluarga....heheheh....

January 31, 2013 at 9:12 AM

hepi aniberseri kak n cik abe! moga bahagia hgga ke jannah..

kelakar plk tgk gmbr papa kiss mama tp mia mija tgk tu..hahhaa

January 31, 2013 at 9:18 AM

happy aniversery lieya semoga perhubungan lieya dan suami berkekalan hingga ke akhir hayat dan gumbira bersama-sama anak2

January 31, 2013 at 9:30 AM

kejap je dh 8 thn kan?
happy to see both of u bahagia dgn askar2.
10 yrs anni askar 4 org pulak k?
time tu dayyan dh leh harap snapkan pix dah.
heheheh

kek tu suit gila. matching kaler dgn baju2 korang gak.

January 31, 2013 at 9:34 AM

tahniah.. tahniah.. semoga kekal bahagia dan happy begini selamanya...
sedap kektu.. nak makan sikit... anak2 memang bagi bergambar jadijer... kalau kamera cantik gambar kat manapun cantik...

January 31, 2013 at 9:35 AM

Tahniah.. lieya.. semoga rumahtangga lieya lebih diberkati dan sentiasa bahagia sekeluarga.

January 31, 2013 at 9:46 AM

hepi aneveseri kak....sedapnya kek tu...nk lah sikit, nnati jemputlah ieyda gi umah akak, tlg perabih kek akak tu..hihihiiii

January 31, 2013 at 10:01 AM

happy 8th anniversary Lieya ...

sweet sangat ley bergamba2 cenggiti

January 31, 2013 at 10:03 AM

Happy Anniversary Lieya & Shah.. dengan bertambah usia perkahwinan, semoga ikatan itu akan lebih kukuh dan diberkati olehNYA. Amin

January 31, 2013 at 10:13 AM

sooOooooOoo sweettttTyttttyy....

tahniah lieya..8thn mengharungi kehidupan bersama..bukan senang tp itulah hakikat alam rumahtangga :)

wpun simple tp membawa seribu pengertian..

again...aku doakn semoga perkahwinan anda membawa kebahagiaan dunia dan akhirat..in syaa Allah..

thn depan tambah diva sorang lg cukupkn 4 hhheeee

January 31, 2013 at 10:16 AM

happy anivesary to you dear.
semoga panjang jodoh ke akhir hayat..amin yarabbal alamin.
dan akk doakan semoga askar awk bertambah
di tahun ke 10 usia perkahwinan awk nnt ;)

hapening semua pic ..anak2 dan suami lieya sporting,
suka akk tgk.

January 31, 2013 at 10:19 AM

Hapi Anivesary.. Lieya dan hubby. Moga perkahwinan kalian kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

Wahh sedondon.. merah..semuanya yer.. Sweetnyaa..

Curlast siap ada meja..dah standby yer.. :)

January 31, 2013 at 10:24 AM

happy anniversary Lieya..wahhh dah 8 thn upernya..semoga kekal bahagia hg akhir hayat bersama askar2 yg comei lote

January 31, 2013 at 10:33 AM

happy aniversary lieya...moga bahagia hingga hujung nyawa...
hamboi lieya tak lama tambah la sorang lagi tu...hehe
baju kemain sweet senada seirama gitu...

January 31, 2013 at 10:36 AM

happy anniversary lieya...moga kekal bahagia ke anak cucu hendaknya..sonok tgk ko celebrate ngan anak2..

January 31, 2013 at 10:39 AM

Lieya Happy Anniversarry!!! waaa kejap je masa berlalu dah masuk 8 tahun ekkkk

semoga terus berbahagia and ceria bersama keluarga terchenta.

Cantekkk je gambar2 photoshoot outdoor korangg.. tak yah bercamera man bagaiii... sweet je semuaaaa dalam gambar LIke LIKE!!!

January 31, 2013 at 10:41 AM

Tahniah Lieya n Husband.. selamat hari ulang tahun yg ke 8.. fifi yang ke 7 tahun n.. nak sambut jugak.. best skit sebab dah ada baby.... apa2 pun semoga bahagia di dunia dan akhirat.. amimmm

January 31, 2013 at 10:47 AM

Heppi Aniberseri-seri.... semoga bahagia sampai syurga.

Cantiknyer lieya walaupun dah ada anak 3 orang TETAPPPP menten mcm anak dara... nnt syer lah rahsia kejelitaan mu itu.... :)

January 31, 2013 at 11:02 AM

HePPi AnibeSeri Mama & Papa MiaMijaDayyan..
Moga kekal hingga ke akhir hayat..ameen..
Huhu..10 taun konpom dh berempat askar nye..
Walo dh anak 3..Gojes cm anak dara..
Mia & Mija..sok², kalah kan mama plak dress up..heheheh..

January 31, 2013 at 11:25 AM

Happy Anniversary sis.....
semoga berbahgia hingga akhir hayat....
and insyaAllah bertambah nanti ahli keluarga u tu :)

comei jer kek tu sis...

suka sangat i tengok your lovely and sporting famili tau....
masing2 special in their own way...



January 31, 2013 at 11:30 AM

hepi 8 th anniversary kak....semoga askar bertambah lagi ye....

kad saya dh sampai? klu x de aral, jemput dtg tau...

January 31, 2013 at 11:36 AM

selamat ulangthn perkahwinan yg ke 8tahun buat korang berdua...

sweet tgk family korang....

#sm arr aku pun this yr 8tahun..hehe..

January 31, 2013 at 12:06 PM

hepi anniversary lieya n en.shah,semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa....suka tgok family korang,sweet ja

psssttt thn dpn kasi tambah askar la,kasi geng otomen kat diva gedek2 tu....ekeke

January 31, 2013 at 12:22 PM

selamat ulanggtahun perkhawinan,semoga kalian berdua bahagia hingga ke akhir hayat..hingga ke syurga..ameen.

January 31, 2013 at 12:46 PM

hepi anniversary yg ke 8 tahun dear...

semoga korang terus bahagia...aku suka tgk family ko, dgn anak2 yg sgt comel...

January 31, 2013 at 12:51 PM

tahniah. selamat ulangtahun ke-8. waaa ke-8 dah ye. erna baru nak masuk ke-2. semoga diizinkan allah mencecah ke-8 dan seterusnya sampai akhir hayat. amin..

salam kenal kak :)

January 31, 2013 at 1:22 PM

hepi anniversary lieyalatif dan suami...
sekejap dah 8 tahun bersama...
sukanya akak sambut kat luar macam tuh....

moga kekal bahagia hingga hujung nyawa, amin......

January 31, 2013 at 2:07 PM

alhamdulillah
tahniah dikk
eppy anniversary yee dik ... !
dah 8 tahun kan ..
lepas nie family yg kecil nie akan berkembang ! .. aminnnnnnnnnnnnnn ngehx3

January 31, 2013 at 2:33 PM

TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!!
ktorg yg baru 2 thn nie pon mcm2 da pengalaman..
kalau 8 thn.. mmg pnat nk recall semua...

January 31, 2013 at 3:21 PM

Happy 8th weeding anniversary :)

Sweet moment! Picnic kat park...Nice pictures...saya dapat idea nak sambut anniversary kat park juga la...hihihih

January 31, 2013 at 3:38 PM

happy aniverseri buat lieya n suami... moga bahagia ke akhit hayat...moga bertambah askar lagi..hehe...

Happy Family...:)

January 31, 2013 at 3:56 PM

tahniah, moga kekal bahagia hingga ke syurga ye..

January 31, 2013 at 5:11 PM

Alhamdulillah...

Happy anniversary to Lieya and hubby. Dah 8 yrs kawen and ade 3 org permata hati.

Lieya..cantik sangat gamba uollss!!!suke nany tengok. Budak2 suke ler kalau makan mcm tuh kan?.

January 31, 2013 at 5:12 PM

wah happy anniversary yang ke 8, still long journey to spend together, semoga kebahagiaan bersama kamu sekeluarga sampai ke akhir hayat!
alhamdulillah dengan 8 tahun ada 3 penyeri hidup, syukur sangat2 kan!
gambar pun sweet, suka aku tengok!
selamat bercheck in, tak sabar tunggu update ko tau!

January 31, 2013 at 5:28 PM

Salam..
Heppy anniversary ...
Cute femily..likeeeenyeee...sweetttt sangatttt.....huhuhuhu....

February 1, 2013 at 1:15 AM

hepi aniversary lieya ngan encek abe...moga kekal bahagia selamanya...

hurmmm best jugak photoshoot camtu tp kan sapa plak yg lari2 nak ambik gambar tu...hikhik...

February 1, 2013 at 8:15 AM

hepi aniveseri seriii kak..comey akak...emm syok eh..romantikkk

February 1, 2013 at 10:22 AM

happy anniversary lieya n husband..
suka tgk korang,lovely couple
semoga kekal bahagia sampai akhir hayat

February 1, 2013 at 4:46 PM

hepi anibersary lieya..moga bahgia kekal ke alam syurga..
sukenya tgk pics family lieya, hepi sokmo..
keluarga bahgia..

February 2, 2013 at 1:11 AM

epi anniversary both of u frend!
semoga kekal bahagia hingga ke syurga..

ya ampun, sweeeeeeetttt sgt.
sgt sgt sgt sgt bertuah kamuuu!!
tunjuk kat somi gambar korang..
dg tujuan: mintakla die wat sepris jugak...
muahahahah [berangan itu percuma!]

February 3, 2013 at 2:53 PM

salam lieya..sori bru stg sini.. tp dh ish kat fb kan...
wish skali lgi...

happy 8th anniversary for both of u !
lya doakan moga mahligai y dibina ni kekal mewangi hingga k JANNAH .. amin

family lya sgt2 sweet.. meraiakn bersama..mmg happy family!
husband lieya juga omantik orgnyer..siap uat surprise kat lieya.. surelah terharu kan..

February 4, 2013 at 1:22 AM

happy anniversary dear. semoga berbahagia hingga ke syurga firdausi. amin.

suka tgk gambar2 korang sefamily ni tau. happy je. upload la gambar mase wedding dulu. mesti comei :D

February 4, 2013 at 10:10 AM

hepi anibeseri noksss. tambah sorang lagik! hehehe

February 5, 2013 at 9:14 AM

HAPPY ANIBESARI,suka semua gambar2 tu..cantik sgt....

February 5, 2013 at 10:11 AM

wish kt blog pulak.. happy anniversary lieya n hubby.. semoga kekal bahagia hingga ke syurga.. sonok tgk pics family lieya.. hepi2 jer.. ;)

February 5, 2013 at 11:07 AM

happy anny lieya... tak sangka dah 8 tahun dah.. semoga korang kekal bahagia ke akhir hayat...

February 20, 2013 at 11:14 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy