Tuesday, November 3, 2009

hepi besdei mia!!

arini genap laa mia berusia 4 tahun.....selamat hari lahir sayang semoga menjadi anak yg bijak, sihat, solehah dan taat pada ibu bapa ....amin







jom mengimbau mia sambut besdei mase umur 2 tahun....




suke bile dpt kek...

umur 2 tahun ni laa mia baru pandai blow candles..




rindu tul wajah bam2 nieh...






mlm ni kite celebrate yek mia....nanti mama beli sepotong kek yeah...



29 celoteh sahabat

hepi 4th besday mia...semoga jd anak kebanggan mama&papa.

uih, skirt kiko mia tu sama lah cam dina punya..manyak betol baju sama anak2 kita ni lieya..sehati sejiwa kot eh..hihi

November 3, 2009 at 9:36 AM

Happy Birthday sayang.. semoga mia jadi anak yang baik, pandai dan sihat selalu.. semoga impian mama mia tu pun termakbul

November 3, 2009 at 10:06 AM

happy beday Damia semoga diberikan kesihatan yg baik & bijak & menjadi kebangaan mama & papa selalu...

November 3, 2009 at 10:36 AM

Hepi Besday mia form aunty & madihah, aunty doakan moga jadi anak solehah dan berjaya dunia & akhirat amin....

November 3, 2009 at 11:29 AM

hehehe..gelak dulu..sbb tersalah beri comment..apapun hepy besday mia..kena study hard lagi ni..nntk mtk papa n mama big present yek..no small2 ...hahaha

November 3, 2009 at 12:12 PM

heppy bday mia... hepy bday to u.... hehehhe... aunty wish all the best to u... skrg dh pandai mintak mcm2 kan... hehehe apa lg... thun nih kek beso2 tau apak n mama

November 3, 2009 at 12:25 PM
reen mama zaraa

mia: sepotong je ke,mama??? hehe..

November 3, 2009 at 2:38 PM

selamat hari jadi mia..
semoga menjadi anak yg berjaya dunia dan akhirat..senantiasa ingat kedua ibubapanya amin..

November 3, 2009 at 2:55 PM

HAPPY 4TH BIRTHDAY little girl...
semoga jadi harapan dan kebanggaan mama & papa

geram nengok mia dedulu..tembam nyer cam batrice kecik2..now, anak dara kita dah pandai jaga badan lerr lieya....

November 3, 2009 at 4:14 PM

Happy birthday to mia..moga menjadi anak yg taat, solehah dan berjaya dlm hidup..

November 3, 2009 at 4:39 PM

hapi besdey 2 mia..
hapi besdey 2 mia.
hapi beesdey to mia..
haaapi besdey to mia..

* semoga menjadi anak yg soleh, sihat2 selalu n sentiasa ceria bersama kuarga tersayang..

November 3, 2009 at 10:52 PM

happy bday Mia..

eh, sodap lak auntie tgk kek awak tu...

November 4, 2009 at 12:11 AM

...hehehhe...mija tecit lagi lam gambar tu

mia ! happy birthday !
mintak adiyah apa dr Pak & mak ko ni...???

masa update celebrate kat SR..?
lekaih up entry yea....

November 4, 2009 at 1:08 AM

lieya... ada gambar ko kt fp aku...
dtg2 lah tgk ek... kalu sudi amik lah ek

November 4, 2009 at 8:05 AM

hepy birthday mia...cpt je dah 4 tahun kan? aku baru perasan bulan 12 nie birthday aqil plaks....wah ank aku pon bakal menjejak 3 tahun...waaaaa x sanggup nak tgk diorg bakal membesar....cam ko la rindu tgk diorg masa baby lagi kan?

November 4, 2009 at 9:50 AM

salam windu lieya

Happy belated birthday buat mia...semoga menjadi anak yang pintar dan pandai belajar serta taat kepada kedua ibubapa...moga2 mia sentiasa dilindungi Allah.Jangan nakal2 mia & mija...take care.

Lieya,sibuk erk sekarang?Lama knur tak nampak lieya...windu ngan celoteh lieya....hehehe...take care.

November 4, 2009 at 10:06 AM

Happe birthday Mia..

semoga sihat & ceria sll..

** da update.. sudi2 la singgah..

November 4, 2009 at 11:21 AM

EPI 4TH SEBEDAY MIA!!

Bebudak ni cam kejap je besar kan lieya? kadang tu cam terpikir plak, bila masa pulak bebudak ni tinggi camni. cam ely, tup2 dah pandai cakap. isk...

November 4, 2009 at 11:22 AM

happy bday to mia. semoga menjadi anak yg baik, yg dgr kata mama n papa.

tembam btl mia dulu ye.bdk2 ni mmg kecik2 nmpk btl tembam.dh besar skit, main byk, mulala bdn susut kan.

November 4, 2009 at 11:32 AM

happy besday sayang...semoga mia betambah comey dan cerdik ok..

November 4, 2009 at 12:29 PM

Damia anak yang comel, manja, rajin dan sempurna bagi papa dan mama. Kami gembira dengan kehadiran mia dalam menyerikan kehidupan kami sekeluarga. Nnt kita celebrate birtday mia dan mija skali..Tungguuu...LOve u so much syg...

November 4, 2009 at 1:56 PM

Selamat Hari Lahir yang ke-4 Mia..semoga segala apa yg mama doakan jadi kenyataan...ameen..

November 4, 2009 at 2:01 PM

mia...happy besday to u!!!! blh geng dgn rafiq & aqeel.... dari semalam lagi nak tinggal komen, tapi tak lepas..lambat betol blog ni loading....

lieya, mana agaknya pegi lemak bdk2 ni ya..mcm akak gak, masa kecik, bdk2 ni semua bam bam..bila besar melidi...huhu....

November 4, 2009 at 2:59 PM

re: mencopot pertama lg lah kalu nk aku letak tiara kt gambar ko yg vogue2 ek.. heheheh

ciku madu katanya si edy... tuh yg beso2 tuh....kt kg aku pun ciku cenonit je heheheh

November 4, 2009 at 4:32 PM

happy belated b'day 2 mia...
dh wish kt fb semlm lupa lak akak nk wish kt sini...

moga mia mmbesar bagai johan..
sihat & kuat...bijak & pandai..
mnjadi kebanggaan mama & papa okies..

November 4, 2009 at 7:32 PM

hepi 4th besday to mia...moga jd anak yg solehah dan berjaya dunia akhirat...

nanti mntak adiah yg beso2 dr mama ngan papa tau mia.... ;)

November 5, 2009 at 12:50 AM

sory mia untie lambat wish..kat opis byk kejelah syg...semoga mia jadi anak yang bijak pandai ok...dgr ckp mama n papa tau...muahs....

November 5, 2009 at 11:44 AM

hepi belated besday mia.. moga pjg umur, murah rezeki dan diberkati selalu.. cute la mia ms kecik, pipi tembam.. geram nk picit.. he he..

November 5, 2009 at 1:55 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy