Wednesday, November 25, 2009

jeng jeng jeng...adiah mia & mija

punye laa fenin2 pale nak cari adiah ape tuk budak2 nie.... last2....si mia n mija mintak satu bende yg 'kacang' & 'bajet' .... wakakakaakak...tak le duit aku melabur beli game2 tuh....nak tgk ape adiahnye.....meh... meh ... meh ler....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V
jgn memain....apaknye siap jampi2 lagi hah.... puh kiri... puh kanan....


nie le barang2 nye....abis gak rm150 ....


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ye kooo...mia mintak fish....hihihihi....so kami pun gigih laa pi kat presint 8 tuk beli barang2 fish die nieh...... kelentang...kelentung....akhirnye siapppppppppppppp



ade 6 ekor ikan sumenye.....amik 3 jenis setiap pasangan.....kecik molek jek aquarium nie...


balik sekolah jek kejar nak tgk fish die.... rajin gak bagi makan....




hah puas ati adiah ko tahun nieh....hihihihihi



mcm kurang jek ikan....tak cukup 6 ekor aku rase....nanti pi beli lagi laaa



lega dah part adiah besdei budak2 nieh.....huhuhuhu ... nanti lieya update citer besdei bash kat taska dieorg yeak...mmg tiap2 tahun pun lieya buat kat taska...bagi kek ngan goodies bag....anak kite hepi, anak org pun hepi....hihihihihi

post signature








19 celoteh sahabat

alololo...sweetnye request nk fish...bagus gak kn..kira diaorg pandai la nk kasi makan fish diaorg kn..hehehe...

November 25, 2009 at 9:14 AM

Lieya,

cantikk..

cam game FishVille kat pesbuk..

:)

November 25, 2009 at 9:41 AM

hadiah lain dari yang lain..selalunya budak2 compem mintak toy's tapi lain plak dengan mija ni hehehe..ke dia tengok akak main fish tank dekat facebook???hahaha

November 25, 2009 at 9:55 AM

wah..
cantik lah akurium mia n mija..
kalau suri tgk ni mesti teruja..
hehehe

November 25, 2009 at 9:57 AM

bestnye hadiah mia & mija ni...cantik akuarium tu

irfan pulak dok sibuk minta hamster...hehehe

November 25, 2009 at 10:19 AM

pndainya mia n mija minta fish yer...bagus ..mgaja anak2 mencinta haiwan sejak kecil...cantik akuarium nya n hiasan2 dlm aquarium...

mmg tiap2 tahun yer buat ..sy buat danish utk tahun lepas kat taska..sukakan tgk budak2 hepy..igt tahun nie buat kat taska jugak nak buat kat rumah xlarat sy leiya ngan buyong2 nie..he he he

November 25, 2009 at 10:21 AM

pndainya mia n mija minta fish yer...bagus ..mgaja anak2 mencinta haiwan sejak kecil...cantik akuarium nya n hiasan2 dlm aquarium...

mmg tiap2 tahun yer buat ..sy buat danish utk tahun lepas kat taska..sukakan tgk budak2 hepy..igt tahun nie buat kat taska jugak nak buat kat rumah xlarat sy leiya ngan buyong2 nie..he he he

November 25, 2009 at 10:21 AM

bestnya mia mija dapat fish..abg Ez dulu time bday 3 thn dapat turtle..sepasang.Sekarang ada lagi.Beli dulu besar syiling 5osen je sekarang besar pinggan..nak lepas kat tasik dia tak bagi sian dia kata..sok 1 hari kena gak lepas kan tu.Apa2 pun buat mia mija pasni jaga ikan bebaik ye sayang

November 25, 2009 at 10:24 AM

akhirnya dpt gaks diorg beruda nie buddy baru....hehehehe...jaga ikn tu smape beso yea mia & mija...

November 25, 2009 at 10:25 AM

jarang budak nak hadiah fish gini. kihkih..tp elok gak, leh nompang seisi keluarga menatap ikan tu kan? (^_^)

November 25, 2009 at 11:07 AM

Aquarium..best nyer.. rajin lieya ekk layan permintaan anak2 nieyh.. tp Aquarium tu cantek gak walaupun kecik.. leka la Mea & Mija dok ngadap fish2 tu yeh.. :)

November 25, 2009 at 11:26 AM

dah pandai request nak pet..dah besar anak dara lieya nih..budak2 yg suka pets, penyayang :D

November 25, 2009 at 11:31 AM

elok gak tu lieya...nnti anak ko syg haiwan..kena rajin skit la ko cuci aqua tu..

November 25, 2009 at 1:23 PM

cutenyer budak2 tu mintak fish? bagus gak kan.. boleh gak wt hiasan rumah aquarium tu... haziq akak lak mintak belikan kura2.. akak malas nak beli.. payah nnt nak berjalan lama2 kalau bela pets kat rumah... heheh
p/s: aritu masuk tgk entry liya pindah kat opis baru tu.. tp tak sempat nak komen sbb org dah nak kunci opis coz dah sampai waktu balik.. hehe.. lawalah tempat keje baru lieya.. selesa & kemas jer.. suka akak tgk..

November 25, 2009 at 1:50 PM

waaaa bessstttttttttttttttttttttttnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
*errkk! aku plak terEXCITED lebeyyy!* ekekekkeek.

Teringat plak kat Dania yang sukakan pet! super menarikknyerrr hadiahh besday diaorang nihhh!! sukerr sukerr sukerrr!!!

November 25, 2009 at 3:29 PM

memang cantik aquarium tuh.kdg tgk cm tv plasma kan.clear aja nmpk ikan dlm tuh.x mcm aqurium biasa nie.

selamat hari raya aidil adha utk lieya,mia mija dan suami

November 25, 2009 at 3:37 PM

alahai..sweet je permintaan dia..oklah tu..sesuai ngan umur..hihihi..

November 25, 2009 at 4:01 PM

pandai mintak fish ek..aiman lom g mintak pet nih..hehe..

November 26, 2009 at 1:53 PM

wah best present taun ni.. minta lain dari yang lain.. dapat fish lagi, mesti happy kan ..

pasni boleh la bela ikan nemo, lagi comel tau.. mija dan mia jangan lupa bagi fish makan tau

November 30, 2009 at 1:57 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy