Thursday, November 5, 2009

pre celebration....

pagi-pagi 3hb nov. kiteorg dah wish mia....die pun dah paham besdei tu ape...siap dah order nak kek.....so balik keje singgah SR kat presint 14 tu, gi beli kek.....beli 2 slice jek....kang beli sebuku kang jadi cam tahun lepas....makan sepotong, yg lebih2 gi buat amal jariah kat jiran2 sebelah umah....heheehehh....jom layan gambar...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

V


ni kek mia....choc indulgence...die pilih sendiri...




nie plak kek mija....hazel cheese....




pastu beli ayamas sekor...konon plan nak makan kat SR tapi mija demam so tepakse kensel

sian tgk die tak larat.....




sedap gak....ade lagi kat peti ais tapi part2 isi jek laa
mlm kang aku cincang2 wat rencah mee goreng...





posing bersame kek....hihihi





saye dah 4 tahun lor!!...




saye plak 3 tahun!!! (demam2 pun larat lagi posing)





sampai umah terus snapping....





kemain nganga ko mia...penat mama kontrol ala2 ayu....huhuhu



video mia tiup lilin



video

mija plak tiup lilin...sambut awal laa mija punye besdei


video


tgk mia....notty, tercalit kek tu kat idung aku akhirnye



auuum....




suap mija plak....



tak abis pun die makan kek tu...badan tak sedap kan...



mia plak licin....mmg tu laa kek peberet dier...



dah besar dah anak aku kan....4 tahun dah...



semoga mia membesar menjadi anak yg bijak, sihat dan taat pada kami
tu laa impian setiap ibubapa kan...




alah papa pun nak enterprem gak.....



over tul mia nganga....gambar mija suap2 tak byk sebab mija tak de mood




simple jek kami celebrate.....tapi seronok!!



mkn kek ngan ayam selang seli, pastu buat muke nak muntah.....





penutup citer....moh layan gambar chicken wing ayamas nieh...yummyioh!!







post signature


31 celoteh sahabat

nyum2..sodapnya ayamas...

November 5, 2009 at 11:03 AM

ko nih..dah le aku hantu choc indulgence..

November 5, 2009 at 11:15 AM

hepy birthday girl...dh 4 tahun anak dara ko lieya, tahun depan boleh tambah ahli lagi...

November 5, 2009 at 11:39 AM

cute nyer celebrate mcm itu..kalu sy pun buat mcm tu lieya beli je kek pakai potong2 jer..mcm lieya ckp kang beli sebiji mmg xabis..kalu sebiji tu kalu makan ramai2 lagi sedap n xmembazir...cutenya patung2 kat kek tu...ayamas lah..lama xmakan..sedap tu...

November 5, 2009 at 11:46 AM

happy birthday mia...terliur pulak tgk kek ngan ayamas tu

November 5, 2009 at 11:59 AM

kami pun selalu beli sepotong kek jek.sbb xde peminat kek kt umah.last2 kang aku gak melantak..sapa yg gemuk?mak dia gak..hahahaha

dah besar kan mia..4 tahun sudah...hepi besday dear

November 5, 2009 at 12:02 PM

hepi beday Mia! lmbat lak aunti nak wish hehehe...ayamas tu terliur den..adeh!!

November 5, 2009 at 1:10 PM

sedapnya kek.. uwaa... ayamas tu menyelerakan.. patut la mama mia slim jerk, x mkn kek sgt.. kalo sha hbis gak sepotong tu.. ekekek..

November 5, 2009 at 1:57 PM

Hepi Besday Mea & Pija.. Moga jd anak2 yg solehah.. Seronok jer tengok twin nie.. Tingin pulak nak ader twin!! ehehehheee...

November 5, 2009 at 2:01 PM

Opss..Sori.. Mati2 sy ingat 2 badik nie twin.. Rupenyer bukan.. Jhn Mare yer.. sobsobsob..

November 5, 2009 at 3:34 PM

oo sambut besday mija awal yer..ok la tu.. tentu dia pun happy sama.. tapi sian plak dia demam.. mesti tak de selera nak makan kek yang sedap tu kan..

kih kih kih, tengok ayamas tu punya sedap, macam terasa2 kat tekak ni petang ni nak makan jugak. hehehe

betul lieya, kalau sambut takat kita anak beranak jer tak perlu la beli sebuku kek besar, rugi jer kan.. macma akak la awal tahun haritu, siap bwak gi opis plak.. sebab yang makan pun cuma berapa kerat jer kat rumah

citer pasal muntah, akak teringat masa zaman fp dulu, kan si mia makan banyak pastu dia muntah balik kan. heheheh

November 5, 2009 at 4:02 PM
reen mama zaraa

Happy Birthday to Mia...
Wahhh cute lerr patung ats kek tu mmg ada jual kat sr ke lieya??
sian mija demam.....hehe!!

November 5, 2009 at 4:13 PM

Selamat ulang tahun MIA...

Sedapnye kek ngan ayamas tu....Terliur auntie tgk!!

November 5, 2009 at 4:56 PM

hepi besday buat mia & mija.. moga kedua2nya menjadi anak yg bijak & berjaya dlm hidup di masa hadapan.. aminnn...

lieya...!!! tgk kek sr tu dengan ayamas tu betul2 buat akak telan ayor liyor... hehehehehe... lama sungguh tak mkn ayamasss... mcm nak gi beli skrg jugaksss!! kek tu pun ngancam abisss... terliur giler ni.. sabor jelaahh...

ok gak kan beli kek sepotong jer.. umah akak pun sama.. kalo wt kek sebiji haram tak abis.. mkn sepotong dua jer pastu potong2 bg kat jiran2... xpelah amal jariah.. tp tu ler.. kalo nak beli kat sr tu.. beli yg ke slice2 tu kann.. good idea!!

November 5, 2009 at 5:11 PM

gambar wings last sekali tu yg paling tak tahan tgk..aduhaii..

November 5, 2009 at 5:19 PM

happy bufday to both mia & mijaa.. amboiii.. kemainnnn... bersuap2 makan kekk.. manjerrrnyerrr anak daraaa...sweeetttttttttt sangattt!
Budak budakkk dah makin besarr ekkk.. dah faham erti bufdayy.. dah excitedd nak sambutt bufdayy...uhuhu!
p/s: adoiii lapor terus tengok ayamas golekkkk......

November 6, 2009 at 8:50 AM

hepi bday mia... jadik anak yg solehah ye..
iye la kan lieya.. cepat jer masa berlalu.. tau2 dah besar anak kite..
errmm.. ayamas.. lama x makan..

November 6, 2009 at 10:41 AM

biar simple lieya...asal bermakna...

nampak benar si mija x sihat...ngan bibir merah dia tu.....

btw...HAPPY BIRTHDAY again lil girl...awak dah besar dah.....cepat jer masa berlalu kan lieya..

auntie doakan yg terbaik buat Mia k

November 6, 2009 at 10:46 AM

shedapnye kek...tp betul lieya beli sbijik tuh mmg lama lah dlm fridge kalo tk bagi org kan..

cam umah ina, aiman mmg suke kek nih..nak2 kek coklat..die ulang2 makan..hehe

sedap lak tgk ayam tuh, t'liur jer

November 6, 2009 at 11:21 AM

happy birthday MIA
mama tak buat birthday party mia macam taun lalu ke:-)
wah chocolate cake tu....buat untie dilla nak rasa jugak lah MIa....

** Lieya
nampak happy si Mia

November 6, 2009 at 11:31 AM

lama plak aku x mkn ayamas nih... aku suka yg percik...sedap ko.. tp yg part isi tu mmg payah nk abiskan

mmg da besar anak2 kita ni kan.. semoga anak2 kita menjadi yg terbaik

November 6, 2009 at 3:11 PM

comel nyer lilin kt atas kek tuh... heheheh ayamas tuh mcm sedap je... harus try nih.... utk budak yg demam tuh... rajin2 mkn ubat ek....

November 6, 2009 at 3:33 PM

beshnya...lahai dah lama x mkn ayamas....

sonot le tgk fmly lieya nie...happy je sokmo...anak2 pon bangga tau dpt parents cam lieya nie....

aku impikan bila kitorang dah tua anak2 plaks sambut birthday n anniversary mak pak dia...masa tu mesti best giler kan!!!

November 6, 2009 at 3:41 PM

Epi besday puteri2 ... Cumillll! Sedapnya kek2 tuuuu ... Yummy!!

November 7, 2009 at 10:03 AM

happy birthday sayang..
semoga membsr m'jd anak yg solehah.. amin..

kak t pun ingat nak bt gini je sambt bday anak2.. beli sepotong kek SR sorang.. x yah bli sebijik choc indulgence tu.. disamping membazir.. kak jugak yg habiskan.. abis my diet.. haha..

tq lieya.. bagi kak t idea yg bernas ni!!

selamat berhujung minggu..

November 7, 2009 at 3:34 PM

Waduh2.......... wlpn ringkas.. tp happy tgk gambo2 nye hah..

tu yg ckp 3 thn tu.. awat jarinye naik 4? ekekek.. Comel jek..

Da pandai bezday ye... da pandai mintak deyah x? ngeh3x...

** hang pi KK bln brp? Ko mesti ronda abis2 tau lieya.. kalo x, nyesal nanti x pegi.. uuhhu.. Mu cr info byk2.. mana mau pegi.. smpi sana.. leh terjah sume.. Akak ni.. terasa2 lg seronok nye.. Nanti ada tambang murah wat offer lg.. rs nye nak terjah lg.. heheh..

** kalo nak beli mutiara.. jgn yg dlm kedai psr kraftangan tu.. situ mahal sket.. g area psr.. psr mlm sinsuran pun ok..

November 7, 2009 at 6:20 PM

lieya wah sonok tgk pre celebration ko tuk anak2...kami aqeel x buat pun lagi mama dia x sihat huhuhu
Anyway Happy b'day mia sorry lambat wish

November 8, 2009 at 12:14 AM

cutenya mia posing ngan kek dan ayamas tu....mia ni mmg pandai posing la...sian mija, demam ye... rajin2 mkn ubat tau sayang.....

November 8, 2009 at 12:39 AM

chedapnya kek ..huhuhu..
ayamas tu pun ..

November 9, 2009 at 12:48 PM

kdg2 celebrate simple2 lg bermakna..

November 9, 2009 at 3:20 PM

suap la acik watie lak... cedapnya kek tu... nyum...nyum...

November 10, 2009 at 12:53 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy