Thursday, November 26, 2009

today si Mija besdei....






ari ni 26 november kan..... yeah!!! ari ni besdei mija.....dah busat anak aku....dah genap 3 tahun.... selamat ari jadi mija.... nanti kite lik johor ptg kek ngan atuk n nenek yeak..... kejap jek 3 tahun kan, rindu mase baby2 dulu....






mija ni compare ngan mia, senang nak jaga.... nangis time nak susu jek.... jarang sakit.... tapi ye laa berbaloi la kot, sebab mase nak bersalin kan die ...mmg sakit sangat compare ngan mia.... mia senang bersalin tapi byk ragam mase baby, mija plak senang nak jage die mase baby, tapi mase bersalin ...adoi...buat aku trauma nak bersalin lagi.....ape2 pun dah besar pun anak dare aku sorang nieh...





dari muke cheecky cam nie





dari muke notty camnie....




dah jadi camni.......anak dare sunti lagi ....hik hik hik


sempena besdei mija ari ni, meh layan pic besdei bash budak2 ni kat taska dieorg....kat taska lagenda, seri kembangan....meh layan pic yg ade....lieya takde pun kat situ, lieya pass kamera jek kat cikgu....




kek coklat....mia yg pilih sebab ade strawberi....





goodies bag tuk kawan2 kat taska




tak ramai yg ade sebab dah start cuti sekolah kan....so ramai dah lik kg




beriya2 nyanyi lagu hepi bedey to you....



yg kelakonye cikgu die citer, mase mia bagi2 goody bag kat kawan2 die, mia leh cakap kat sorang2 kawan2 die " haa...cakap ape?" .... kononnye nak suruh kawan tu ckp terima kasih laaa...ala macam kite selalu ckp kat anak kite kalo ade org bagi barang kat anak kite....hihihi




ternganga2 budak2 ni nyanyi....





potong kek...


sebelum makan ...bace doa duluw....

jom makan kek....



peace tuk semua....




adik suap kakak...




kakak suap adik.... tiap2 tahun ade gambar suap2 nieh...pandai lak cikgunye suruh...





tu jek laaa citernye......samat ari raya aidiladha sume!!....



post signature







25 celoteh sahabat

wah..
hepy besday mija...
aunty doakan mija success selalu..
kejap je dah beso anak2 leiya kan..
rasa mcm smlm je bersalin..
hehehe

November 26, 2009 at 9:26 AM

meriah celebr8 kat taska yer..senyum2 diroang hepy kalu ade kwn2 yg sambut beday kat sana..selain kita dpt buat diorang hepy kita dpt bersedekah skali kan..pahala tu kalu kita bg kanak2 makan...

pndai cikgunya snap pic..siap ada suap2 lagi...

hepy besday mija semoga jd anak yg bijak pndai ok...tahun dpn boleh kuarkan bb lagi yer...hepy besday mija..muahs

November 26, 2009 at 9:33 AM

ramainyerr tetamu yg hadir..

murah rezeki ko lieya..

epi besday wat mija k..

Salam AidilAdha wat kamu sekeluarga..

ehh.. cam dah bagikk jer ucapan ni kat kamu.. haha! takpe22 byk kali pon takpe..

ikhlaszzz.. :)

November 26, 2009 at 9:36 AM

EPI SEBEDAY MIJA..!
SEMOGA MENJADI ANAK YG TERBAEK K.. (^_^)

November 26, 2009 at 9:45 AM

Happy Birthday Mija..semoga terus membesar dan menjadi anak yang solehah serta taat pada papa & mama..meh kiss sikit muaaah

November 26, 2009 at 9:51 AM

hepi besday mija...
ooowh time mija skt lain ek lieya..huhuhuh...tu la kn kalau senang time lain , susah time lain lak...xpela...dh beso pn...leh la dpt adik lak mija kn..hehehe..next yr kn...kasi anak kita sebaya tau...

November 26, 2009 at 9:58 AM

hepi besday mija sayang...semoga jd anak yg terbaik tok mama & papa ye

November 26, 2009 at 10:09 AM

Hepi Besday Mija.. Dah 3 tahun yer.. Jap jer kann.. Kiut nyer Mija dr Baby sampai la skrg.. :)

Moge Jd anak Solehah yer Mija..

Lieya, dah besar dah anak2 Lieya tu leh la tambah lg.. Hik3...

November 26, 2009 at 10:55 AM

selamat hari raya aidiladha..tahun depan jannah p school..kak iena pun nak past kamera kat cikgu...he..he..

November 26, 2009 at 11:32 AM

happy bday to mija.besar dh ye mija.lbh krg je dgn iqa.mija tua thn.iqa kan bln 1 thn 2007.beza 2 bln je pun.

kecur aku tgk kek tu.hehe.cekelat ade strawberi kan..sodap tu!

semoga mija jd anak yg baik, dgr ckp mama n papa.salam aidiladha utk lieya & co.

aku tak blk kpg.uwaaaaa!

November 26, 2009 at 1:24 PM

hepi besday mija.. moga jd anak yg solehah.. stay cute..

lieya, trliur tgk kek mija.. sedapnya....

November 26, 2009 at 1:25 PM

hepi besday mija..selalu aunty konpius sket..yg adik nih..dah besar dah die kan..3 tahun..skjp je kan lieya..dorang m'besar dpn mata..rindu gambar ms baby..biler dah besar..

November 26, 2009 at 1:47 PM

alala..comelnya..so sweet budak2 ni..

salam aidiladha utk lieya sekeluarga..

November 26, 2009 at 1:58 PM

hepi 3rd besday mija..
mmg da besar anak2 kita kn lieya.. kdg2 bila pikir cam x caya je tgk dorang da besar.. sakit bersalin dlu pon dok terasa lg..hehehe..

wah nmpk menggiurkan je kek coklat tu..hmm dapnyer... ala..rugi ler aku x dpt mkn kek...huhuhu

November 26, 2009 at 2:57 PM

heppi bday to mija..
moga jadik anak yg solehah n akan kenang pengorbanan mama n papa bila dah bear nati ek..
sekejap je anak dah beso kan lieya.. kdg2 tu asik cakap dalam hati je.. anak2 plse don't grow up too fast..

November 26, 2009 at 5:21 PM

Happy behday Mija...
wah bestnya dapat makan kek ramai2 cam ni
cikgu Mija pandai shoot gambar. moment penting tu amat pentingnya
Lieya antar anak kat seri kembangan? bukan dekat Putrajaya ka....

November 27, 2009 at 9:39 PM

Hapyy Besdei Mija..semoga ceria selalu..
mija beza umur 17 hari je dgn najeeb..
geram tgk gambar dia masa bb dulu2...bole la lieya, pasni bagi adik kt mija :D

November 28, 2009 at 8:24 AM

happy belated besday mija.. wah..meriah sambut besday kt taska..

November 29, 2009 at 3:27 PM

meriah sambut birthday, suka tgk muka mija masa kecik2

November 29, 2009 at 4:01 PM

hepi belated besday to mija...sekejap je mija dh 3 thn ye.. seronok celebrate besday kt taska.. ramai kwn2 yg meraikan bersama...

** salam aidil adha buat lieya sekeluarga...

November 29, 2009 at 11:48 PM

hepy bday mija..heheh u all memang comey lah

November 30, 2009 at 9:29 AM

mija, sori auntie lambat wish yer.. haritu antie dah balik kampung, tak jengah blog ler..

Happy Belated Birthday Mija sayang, semoga jadi anak yang baik dan cerdik pandai..

dah besar nanti jadi good girl tau.. mija makin dah besar ni, makin comel auntie tengok.. bela rambut panjang yer mija.

November 30, 2009 at 1:55 PM

KELAS MAKEUP DI SHAH ALAM 20TH DEC & DI T'GANU & KELANTAN JANUARY INI! SMS 0162128740 UTK REG!!

http://www.eyrarizal.com

November 30, 2009 at 9:24 PM

happy belated besday mija!!!! sori auntie lambat wish...hari ni baru sempat nak ronda blog kwn2 dan tinggal msg..nipun berapa kali hang...geram tul akak dibuatnya....

mija dah 3thn yaa....ha..sebaya dgn taufiq la..cuma taufiq lahir bln 5.... anyway, ucapan dari auntie, semoga mija membesar sebagai anak yg solehah...rajin2 tlg mama kat dapur ya.... blh jadi menantu pilihan... hihi..

December 2, 2009 at 11:59 AM

happy belated b'day mija....
dekat2 je b'day farah ngn mija kan..
dahla sebaya...selang 2 hari lak tu...kejap je dh besar...
harap2 mija pon bakal dpt adik next year ye, insyaALLAH..

December 4, 2009 at 12:38 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy