Friday, November 13, 2009

Lunch di Ole-Ole Bali....

gambar fresh!!! gambar fresh!!! hik hik hik...kemain semangat aku upload kooo.... keh keh keh...tadi lunch kiteorg gi Sunway Piramid.... gare2 nak makan sangat kat Ole-Ole Bali nieh... so lunch hour jemaat kan lame....ape lagi...moh kite terjah kawan2!!!!!!!!!!!
perhiasan mmg marbeles...tang alas air carlsberg tu tu yg tak syok!!


cantik gile deconyer....aman damai jek....nak booking tiket Air Asia yg murah gi bali tu payah nooo .... jem gile masuk laman web AA....so gi ole-ole bali ni pun cukoop.....


yg kat atas ni tempat makan kat luar, yg kat bawah ni kat dlm....cantik siap leh bersila lagi..


air kak shima yg sedap....lime barly.....nyesal tak order nieh




test power kamera canggih...huhuhu




air aku... manggo milkshakes....sedap tapi pekat likat....muak plak






luak separuh jerk akhirnyer....air org gak aku togok...






nie set aku....set ole2 trio.....besar portionnye....tak abis pun..byknye tapau bawak balik







ngan geng2 Bhgn. Perancangan dan Pembangunan






duta Ole-Ole Bali....





sate lilit yg sedap giler...aku suke la...satu jek larat makan






cumi-cumi goreng....(sotong goreng daaa)





ayam....ade dlm 4 -5 ketul kot....satu jek aku makan




minyak ape ntah nie...pelik sikit rasenye





sambal ni sedap....tapi tak pedas cam kat Ayam Penyet tuh







ni plak ala2 mayo...





nyum...nyum....



khusyuk mengadap menu....




tak pandang kiri kanan dah time nie....ngap...ngap ...dan ngap...






last2 masing tapau.....


tuuuuuuuuuu.... tuan punye kamera


dah....dah.... jom balik!!






post signature


17 celoteh sahabat

uih...sekali lagi terliur.td terliur kt fb, la ni terliur kt blog lak..

mmg bnyk gila portion dia kan.wajib la xabis..sib baik leh tapau..hihi

November 13, 2009 at 4:27 PM

wah..kecut abis air liur aku ni lieya...
ate mana tempat tu..
dokat jo..
hehehe..
uit..air asia bagi free tiket tu..
apa lagi...??

November 13, 2009 at 4:48 PM

salam lieya.. jln2 baca blog :)

November 13, 2009 at 4:49 PM

uih...jauhnya ko dtg dr putrajaya ke pyramid tu

wei..lunch td pon aku g pyramid gak.. siap lalu kt area situ td.. tp xde plak kita trserempak kn...tp aku x mkn ler kt ole2 bali tu.. portion dia bsr sgt...x lrt nk mkn.. kalo betul2 perut kosong baru leh mkn kt situ.. set yg ko amik tu sama ngan set yg aku amik masa g outing geng blogger kita yg 1st dlu.. sdp kn sate tu...mnjilat jari..

November 13, 2009 at 4:49 PM

menariknye makanan tu...besar portion dia..

November 13, 2009 at 4:52 PM

amoi2 lieya....sakan makan sakan begambo...cam best je sate yg ko mkn tuh

November 13, 2009 at 4:53 PM

hui...makan besau kowang ye..(^_^)

November 13, 2009 at 4:57 PM

adeiii.. tengok org makan lg.. meleleyyy betul la.. cantek tenpat tuu.. makanan pun namapk menyelerakan sungguh..

November 13, 2009 at 5:14 PM

cam sedap jerr air yg ko sedut tu dik..

November 14, 2009 at 9:14 AM

purh sate tu mcm sedap jer, dah ada anak kecik ni susah nak p tempat mcm tu..

November 14, 2009 at 8:52 PM

amboi sakan ko mkn kat sana erk lieya... huhuhu...dah lama x p mkn sana...last p pun ngan bebudak ni..huhuhu... ntah bila la lagi nak jejak kaki kat sana.. jauh ko dtg tuh... caya lah..best arrr jumaat korang rehat lama

November 15, 2009 at 1:09 AM

omak aii mkn sakan ko lieya..
nasib baik tk abis...kalo abih akak pon tktau ko sumbat kt mane mknn2 tu smua..hahah...byk giler...
trliur sehhh..

November 15, 2009 at 11:52 PM

wow best nye.....sedap itu makanan bali

November 16, 2009 at 12:47 AM

mak aiiii ...jauh nya pi lunch...eh bukan lieya keja kat putrajaya ke?tp mkn2 camnie ngan kengkawan opis mmg best kan?mmm cam ada idea lak nak ajk member opis mkn beso camnie...hehehee

November 16, 2009 at 7:55 AM

alamak... kecur liur aku beb...
sikit nyer banyak menu utk sorang ek... bgtau lah lieya utk sorang tuh rm bper?
tingin gk aku...
ko nih... bt gue tak tahan je....

November 16, 2009 at 8:53 AM

lieya, seronok akak tengok kau selalu gi makan2 dengan opismate. merata2 korang jalan2 cari makan ek..

ole2 bali tu sedapkan.. akak pun palinggggggg suka makan sate lilit tu.. sedap giler.. tu batang serai kan.. ishk dah terliur2 ni.. (ishk kena pelempang ni, kata nak diet)

akak kalau gi situ, selalu amik seat duduk bawah kat ruang dalam.. tapi si emily tu tak leh duduk diam.. risau gak sebab kat tepi tu ada air, dia macam nak masuk jer dalam air tu

November 16, 2009 at 10:23 AM

ehh lieya.. ni ole2 bali yg dekat sunway piramid tu ker? penah tgk dlm JJCM dulu... portion dia mmg byk.. mcm teringin nak pegi.. tp tau situ mesti mahal kan makanan dia.. huhu.. tak mampu ler nak merasa..... satu set yg lieya punya tu berapa rm eik?

November 16, 2009 at 12:44 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy