Thursday, November 12, 2009

selamat dtg Uzair...

tadaaaaaaaaaaaaaaaa.... memperkenalkan ahli baru dlm keluarga PIL lieya..... anak abg ipar lieya ... Muhammad Uzair Hakimi namenye...comel sangat....mia ngan mija rekasi dieorg berbeza bile tgk baby ni.... mia excited...pagi2 bangun tdo terus masuk bilik pakciknye nak tgk baby....bile baby nak mandi pun die laa yg sebok2 nak tgk....time nak pakai baju pun sibuk nak tolong makciknye.....mija plak lain....jauhkan diri terus dari uzair nie, bile aku dokong ..siap laa die gi lari tempat lain cebek2 muke....huhuhuhu.....
tapi tu la... ni uzair umur 2 bulan.... lepas ni silap2 jumpe die dah umur 3 tahun terus....tup2 dah besar dah sebab tak lame lagi mama die nak further study kat US....huhuhuhu...
erm lagi sorang yg dinanti2.... bakal lahir tak lame lagi...bertambah lagi cucu mak ngan abah lieya,adik lieya yg second tu pun wifenye tgh menunggu hari, dijangke bulan 12 nieh....dah tak sabar nak bahasakan diri mak long nieh....hihihi...ye ar belah hubby, aku dipanggil mak usu lieya...belah family aku plak, dpt title mak long.....hik hik hik

post signature

20 celoteh sahabat

tahniah pd PIL lieya dapt org baru...
mia tu dh ade pengalamn tu yg dh ade ciri2 sorang kakak n mija plk ye ler die kan adik so biler ade org baru mcm malu2 or terase t'sisih or whatever x tahu lah ape yg die rase... so kalau cm tu aper kata jdkan mija kakak plk mesti srnkkan...he..he..he... tp mama nyer dh sedia ke lum???

November 12, 2009 at 9:10 AM

tahniahh yerk... huhuhuh tau2 karang dia balikk sini dah berlari2an lieya..

dikk sedapp lak kau tgokk menu budakk dua tu... hahahhahhaa
(hadoiii camner aku tak boolat kan..tgok mia & mija mknn punn leh tingin woo)

November 12, 2009 at 9:43 AM

tahniah2..
ermm..yelah mia ni ada ciri2 kak long..
itu pasai dia suka tgk apa uzair tu...ntah2 mia mmg nak idam adik laki kot..
apa lagi lieya..hehehe

November 12, 2009 at 10:35 AM

kalo ko preknen baby lagi..mesti jeleslah mia ngan mija tu..hihihi..jeles tapi sayang..

November 12, 2009 at 10:40 AM

tahniah2.. wah lieya dapat anak sedara dua orang la tahun ni... yang coming soon, leo junior tu lagi la tak sabar nak tunggu kan??? heheh

sian mija, dia terasa tu.. dia ingat tu adik dia. tu pasal dia merajuk.. si mia excited la, sebab dia kan kakak...

November 12, 2009 at 11:03 AM

comel lah bb tu...

mgkin mia dah biasa ber adik kan tulah dia syg bb tu..yang mija plak haruslah dia jeles sbb selama ni dia lah adik dialah bb..bongsu kan (setakat ini..he he he)...jeles mamanya dokong bb yer...

November 12, 2009 at 11:09 AM

comel baby uzair...nama dia pulak nak sama dg nama anak member hubby muhammad uzair hakim...baru sebulan

November 12, 2009 at 11:44 AM

alaa kiutnya nama..
mama, baby boy satu!!!
ko x prasan ke budak2 tu dok bg hint? heheheh

November 12, 2009 at 12:05 PM

comelnyer baby...tak silap baby ni lieya ada buat entry raya kan???dah besar dah dia...cayang cikit..mmuah

November 12, 2009 at 1:02 PM

ni la ye anak si zaini ye..
sedap la namanye.nnt dia ikut skali la ye pi US?

aiseh mija, camne nnt mama nk tmbh anak lg kalau mija jeles? huhu..sian dia..

November 12, 2009 at 1:41 PM

tahniah mak long....eheh
pasni uzair nk fly ke us..
hmmm best tu nnt blk
mesia sure speaking berhabuk!!!!
huhuuuu tingin nye nk bb boy....

November 12, 2009 at 3:15 PM

bagus nyer mia... nk adik lg ek jgn lupe mintak kt mama tau... mija jeles tuh sbb mama dia lebihkan bby lain heheheh...

re: gule merah takde kt umah lieya aku belasah je lah ngn gule putih hehehhe... design pepatung tuh aku tiru dr fp kwn aku heheheh....

November 12, 2009 at 3:46 PM

Wahh..Mija nak adik kot.. tu pasal dier excited nengok.. hikhikhik.. Bestnyer dpt g Oversea..Bile la sy nak g..huhuhu.. asyik g over the sea sajork.. kuikuikui

November 12, 2009 at 4:06 PM

mija nk dpt adek lah tu.. tu cebik2 tu... :) udah tiba masanya... mija pun da besarr.. cemana la die nnt jd akak ek lieya..

November 12, 2009 at 4:25 PM

itu budak baby tu.... hehehe.. cam nak gak je sorang.. hehehe

November 12, 2009 at 8:24 PM

mia n mija nk baby boy gak kot lieya..

November 13, 2009 at 8:37 AM

ko bila lagi nak tambah..

November 13, 2009 at 12:04 PM

mesti mia n mija rindu kt sepupu dorang nnt..lg sekali jumpa sure da besar..
cara dia tgk uzair tu mcm nak adik la lieya :D

November 13, 2009 at 12:04 PM

taniah...tambah ahli baru!!!!!best la mia n mija itu dapat geng!!!!

=lieya sory dah lama tak jengah ke sini..he..he...gara farmville le ini....eh nant add le kita ct_noraslina@yahoo.com!!!bole lah kita berjiran semasa bekebun

November 13, 2009 at 12:31 PM

comelnya uzair....
mia sure tk sabo2 nk ada adik lg tu..

November 15, 2009 at 11:56 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy