Monday, November 9, 2009

mia gelabah ~ mija cool

ni laa peel ari2 kalo balik dari mane2.....turun2 kereta konpom tak mo jalan...mmg malas tul bab2 jalan kalo due badek nie....mmg kene standby stroller jek, kalo suh jalan, 2-3 meter dah bising penatla, panaslaa, bepeluhlaaaa.....
tapi bukan nak cite pasal naik stroller sebenarnye.....lieya nak citer peel si mia ni, kalo dari parking terus naik lif...sampai jek tingkat 2 ...die dah kelam kabut nak turun storller....sedangkan umah jauh lagi pun nak sampai.....nak tau sebab ape.....ni sebab musababnyer....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

video

paham tak lepas tgk video ni.....cenggini, mia kecoh2 nak turun stroller awal2 then lari laju2 sampai umah, sebab die nak sampai dulu...konon2 die laa menang.....hangens jek aku...ari2 camni okeyy!!..... mule2 aku tak layan, lame2 hangin punye pasal, aku layankan...kadang2 saje jek tarik die bagi die lambat sampai...wakakakakak....meraung2 kooo....he he he


erm...kecoh laa mia tuh kan...meh layan mija yg cool.....

video


post signature

24 celoteh sahabat

alahai mia..
cam2 peel yek..
mia ni mesti nak jd no 1 je..
bagus2..
nnti periksa ambik no 1 jugak yek

November 9, 2009 at 10:13 AM

uwa mcm2 peel anak dara ko ni lieya..takpe ada geng sbb aunty masa kecik2 dulu pun camtu jugak..hehehe

November 9, 2009 at 10:22 AM

hahaaha..so sweet.kadang mesti xjd nk marah kan..akekekek

November 9, 2009 at 10:31 AM

ekekekeke...sama la ngan anak2 aku. sampai bergado2 kau tau! nk menang picit lif la..nak menang sampai pintu umah la. Bila dah melalak2 tu, harus la aku pon 'joint'! ha..amik kau! sore aku lagi kuat dari dowang! kahhhhhhhhhhhhhhhh

wei, kau tanye si mija...cam gaya polis! :P

November 9, 2009 at 12:09 PM

ekekekee..cam2 peel ye..takpe..menghappy kan jugak..peel bebduk..nie..

November 9, 2009 at 12:46 PM

mungkin kena bwk join lumba lari satu family! hehe

November 9, 2009 at 12:56 PM

owy!!..mcm2 peel anak2 nie kannn!! tu baru 2 org..lau lg ramai camner kan nak control?musti tambah pusing kapla kannn.. eihieihihi..

November 9, 2009 at 1:43 PM

hehehe..sama mcm cha la mia..nk kuar pintu..berlari pegi kt lif nk tekan button tu..pastu jerit cha menang..nk masuk umah pn dkt pintu lif lg dia dh speed dh la lari tu nampak mcm nk jatuh jek..

November 9, 2009 at 2:17 PM

sabo je lah lieya....
heheheh bt penghibur di kala nk marah hehehhe....

November 9, 2009 at 2:33 PM

esok dh anak no 3..ko kena beli stroller lg satu ke lieya..hehehe..

November 9, 2009 at 3:19 PM
reen mama zaraa

Macam2 la upin n ipin lieya nihhh....

November 9, 2009 at 3:31 PM

hahahaha..bdk2 ni mmg mcm2 pangai kan... tp kalo mak budak pon nk jd cam budak cemana tu.. aku pon kdg2 siap berebut2 ngan echa sapa nk smpai dlu.. siap tarik2.. tp kalo echa da ngamuk...di bantainya meraung smpai ke sudah.. pdn muka aku

November 9, 2009 at 3:43 PM

dapat ku bayang kan suasananya cemana.. wah wah wah.. ceria tul dua badek ni... takpe lieya.. lex aje.. mesti bila dorang dah beso ko akan rindu saat2 camtu...

November 9, 2009 at 4:12 PM

budak2 gitulah...suka berebut..nak no 1.tp mija tak pulak berebut ya.mm cool dia...
happy belated besday to Mia..!

November 9, 2009 at 7:12 PM

ha ha ha
comelnya mia lari larik. teringat jugak pada anak buah ku masa kecik2 dulu lieya. cam tu lah gayanya nak sampai dulu. dalam kereta pun ghitew gak. bior dia kluar dulu. kalau kita yang kluar dulu disuruhnya SEMULA!!! masuk balik dalam keter biar dia kluar dulu (adei...budak2 ni kan) macam2 gaya. bila tengok macam ni seronok pun ada (he hehe) mama kena banyak sabar....

November 9, 2009 at 9:11 PM

hahahaha lawak je...camtu gaya nya eks...tp kalo aqil kan...naik lift je lintang pukang lari cpt2 sbb nak nyorok n terkejutkan kitorang...dia akan nyorok kat tepi tiang...nmpk je mak pak nya terus ckp ' hah!!!' so nak nmpk terkejut kitorang awl2 dah standby wat ala2 terkejut beruk....

November 10, 2009 at 8:07 AM

ooo..nak sampai first kt pintu ye..hihi...
teringat mcm masa aku kecik2 dulu..camtu la gak...tp selalu aku nombor last, mana nak menang lawan dgn abg2 aku..x aci..huhu

November 10, 2009 at 10:24 AM

dh tayang baju yg dh edit tuh... sile lah nengok ek... tp tak banyak ubah sgt lieya sbb nk tema warna hitam biru gk

November 10, 2009 at 11:15 AM

mcm2 ragam & karenah anak2 nie...
kdg2 mmg mghiburkn..tp kdg2 ada gak ilang sabo ye dak...
kita baru 2 org lieya...org lain yg dh 3,4,5 tu camno agaknya ye..

November 10, 2009 at 11:19 AM

mcm2 kan dorang nih ada je idea kan..memasing nak menang..
cam aiman arissa lak..selalunye..sebut perkataan dulu tuh..alahai..seme nak jd yg first tk kisah nak mandi ke..nak susu ke..hehe

November 10, 2009 at 2:33 PM

budak2 asyik nk emnag jelah..cube di kaconyer mcm lieya kaco mia mau meraung...sama ngan sy suka bg anak nangis...suka myakat...mia elok2 lari tu kang jatuh kang...

November 10, 2009 at 2:36 PM

mcm2 la mia ni.. tu la kan.. kdg2 tu geram jek.. tp gelagat diorg ni kdg2 tu x jadik nak marah..

November 10, 2009 at 4:18 PM

1st ciklinn nak ucap hepi belated besday yerk..... semoga jadi anak yg solehah dan berjaya yer sayang...

alahai mcm2 hal kan budak2 ni... cute jer ha terkedek2 larikkk mau jadi juara..... hahahah

November 10, 2009 at 7:01 PM

hahah gelak akak tengok video mija tu.. tak tahan tengok dia pose manja tu.. pastu siap dengan joget2 lagi tu. pandai betul mija tu..

budak2 baya mia dan mija ni memagn suka berlumba2 leiya.. dorang rasa seronok kalau rasa dorang menang.. akak suka tengok mia happy kengkonon dia dah menang sampai rumah..

November 11, 2009 at 10:46 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy