Monday, December 6, 2010

dak2 kepoh ikut mama pi work!

arini budak2 kepohci ni ikut mamanye gi work......sian lak nak anta daycare, mesti tak ramai org ...ye laa sure ramai yg sambung cuti arini kan.....so nak tanak bawak gak laa dieorg pi opis....aku ckp nak taknak sebab siap laa kang onar bilik aku kalo anak dare ni ikut he he he......aku jarang bawak dieorg ni gi opis.....kebetulan bos takde pi ostolia seminggu so line clear ar nak bawak.....kemain excited bgn pagi tadi he he he .....





sape yg snap ni?...op kos laa mia.....dah leh arap dah..walaupun gambarnye jadi kejap2 ade kepale je, kejap2 ade badan jek....kikikiki


due2 org ni lepak bilik belakang tu, aku bentang kain, kalo nak main ...main....nak tdo ...tdo jek situ....

bawak gak laptop bagi mia main game...tak le boring kang.....


si mija kasi layan psp......erm, mesti tetanye2 kan apesal aku tak sambung cuti jek....malas laaaa....cuti byk lagi, tapi nak dok umah malas plak....




okey lar, nak suap budak2 ni nasik.....kang bising lapoooo kang he he he




**salam awal muharam buat semua...semoga kite mendapat keberkatan sempena hari yg mulia ini.....












31 celoteh sahabat

bestnya boleh bawak anak2 p opis..mmg boleh yer?pndai dah mia snap pic..lepas ni mama dia relaxlah dah ade asst...sekejap2 mia snap tu, mia snap nie...he he he..

December 6, 2010 at 9:31 AM

hehe..

kalo behaved je memg rasa nak bawak anak2 mai jugak.. tapi anak2 ena tu? huhu.. tok leh la kangg tak pepasal kena halau lak nanti.. sore dorang kuat tau lieya..

December 6, 2010 at 9:32 AM

amboi2 kan main suke mia dan mija tuu heheheh sesekali mam bawak gi opis kan .. aper layieee :))
akak jarang jugak bawak kids ke opis .. yer lah tempat bukan nyer besor .. dan ramai pulak kalau di opis ..
susah jer budak2 nie nak nulis lahh nak bacalahh ... nak itu dan ini ..
dari akak tensi2 nie lebih baik mereka duk opis heheheh

sesekali bawak ok jer .. kalau selalu takut kena perli jer kan .. maklumlah mulut org nie x leh kita nak tutup .. mcm akak nyer tempat dept academic luas .. kalau budak2 bising jelas dan nyata suarenye huhuh

December 6, 2010 at 9:41 AM

** dari akak tensi2 nie lebih baik mereka duk nursery - salah tulis pulakk :))

December 6, 2010 at 9:42 AM

dah besar cenggini leh le bawa gi ofis...dah pandai bawa diri...

kalo sapphire ooooo sememangnya tak leh...habis bising karang satu opis nie :)

December 6, 2010 at 9:53 AM

syoknya lieya boleh bawak mia mija g opis.. klu hari2 boleh bawak.. mesti senang citer..

December 6, 2010 at 9:57 AM

geram je tengok anak dara ko ni.keletah. Nak simpan rambut panjang ke lieya si mia ngan mija ni?.
botol susu besaunya.

December 6, 2010 at 10:00 AM

bos ko takde ye lieya..
hehhe..
aku kalu bos tarak...staf2 ramai cuti..aku pun bawak suri g ofis
saja nak tunjuk tempat mama dia g keje..hheheh
dah leh hrap anak dara ko tu..jd photographer mama dia dah..hehehe

December 6, 2010 at 10:02 AM

kalo dee cuti byk lagi..bos lak xde..wajib cuti..hahaha..

mimi n fifi kalo bwk gi opis..abislah..kerusi leh jadi mainan, telefon opis ngan pc opis abis kena perosah..hahaha..

December 6, 2010 at 10:25 AM

ok la kan kalau boleh bawak budak2 gi opis..
diorg pun nampak well behaved sangat:)

Kalau bawak Amjah..memang takleh buat keje lerr..hehe

December 6, 2010 at 10:30 AM

wah2 sonok la anak2 dara ko.. ko pun keje msti rasa cpt je dek krn bz melayan keje n diaorangk kn
untung blik ko besar... kalu ok camne lah gamaknyer heheheh

masing2 dh ada aktiviti senyap la tu, lama bos ko gi ostolia best ooo, bos aku takde pun cuti lama2 tensen

December 6, 2010 at 10:41 AM

wah lieya ari nie aku la bos..aku la kuli...& aku la mama kan?? semua la dalam 1 hehehee.. kecik2 dah bawa anak ke opiss.. bagus2 hehehee

December 6, 2010 at 11:00 AM

seronok la diorang dapat ikut mama pergi work...tadi waktu kak lynn hantar qistina, dia yang first sampai...ikutkan hati nak juga kak lynn cuti hr nie...

December 6, 2010 at 11:16 AM

ada 2 asst tecik yer utk arini...

December 6, 2010 at 11:32 AM

aku x pernah lagi bawa batrice gi office time office hour ko....rasa mcm tak sesuai plak...
lagipun kat tempat aku tu....malas nanti ada yg ckp2 belakang...lgipun mmg tak boleh bawa anak time bekerja...

December 6, 2010 at 11:34 AM

waa sonok la mia & mija dapat ikut mama dia pi opis ek...tlg mama buat keje opis yea...hehehe

December 6, 2010 at 11:34 AM

mesti happy mia ngn mija dpt g opis mama

December 6, 2010 at 12:29 PM

singgah kat sini..bestnyer boleh bawak anak2 gi office mesti seronok...

December 6, 2010 at 12:38 PM

uit, dak 2 isap susu botol lg ek, hihihi.. sama lol ngan my alya.. thn dpn ni camno nk wat ni..dh nk skolah..
skaliskale bw ape slhnye, plak line clear tu.. haah, sian plak ato nursery kalo kwn2 takde.. balik² mia tgk mija, mija tgk mia.. hihihihi.. =)

December 6, 2010 at 2:46 PM

dua badek ikut mama dia p ofis, hehe mesti suka dorang ni. bos pun takde, so xdelah pressure sgt keja.

December 6, 2010 at 6:10 PM

Best la budak berdua tu ye..hihi diaorang tu well behaved lieya jadi memang takde masalah kan..bagus je diaorang tu ha..sorang main PSP sorang adap lappy takde nak rebut2

December 6, 2010 at 9:31 PM

Ofis Lia Kementerian ape ehh? Mimi nak beratus kali apply Goment tp x penah dpt :(

Selamat Awal Muharram

December 7, 2010 at 7:45 AM

wahhh.. well behave dua nadik ni gi opis mama dia.. kalo aku ni lieya.. harus aku takleh wat keje.. pastu kena tutup pintu bilik.. kalo tak berdesup diorg kuar and tak dapat dikesan..

December 7, 2010 at 9:30 AM

salam lieya..
saya pernah sekali bawak ys si abg pegi opis..punyalah seronok dia dpt ikot umi dia pi work..seronok dpt main komputer & drawing2..hehe!

December 7, 2010 at 12:22 PM

salam lieya..
saya pernah sekali bawak ys si abg pegi opis..punyalah seronok dia dpt ikot umi dia pi work..seronok dpt main komputer & drawing2..hehe!

December 7, 2010 at 12:22 PM

salam lieya..
saya pernah sekali bawak ys si abg pegi opis..punyalah seronok dia dpt ikot umi dia pi work..seronok dpt main komputer & drawing2..hehe!

December 7, 2010 at 12:24 PM

amboi amboii..! dah latih 'pelapis' baru nih..? seb baik both good girl and behave. lenkali kalo mama busy leh bawak ofis lagi.. kot2 2 beradik leh tolong kemas2 ofisss he he

December 7, 2010 at 11:21 PM

amboi amboii..! dah latih 'pelapis' baru nih..? seb baik both good girl and behave. lenkali kalo mama busy leh bawak ofis lagi.. kot2 2 beradik leh tolong kemas2 ofisss he he

December 7, 2010 at 11:21 PM

bw di blog lieya...

2 berdik ikut mama g opis yer...

December 8, 2010 at 8:18 AM

suka diorang yer.. eh icap cucu lagi ke???

December 8, 2010 at 8:39 AM

Salam Maal Hijrah buat lieya sekeluarga ya...madang aje knur asyik tetinggal ketapi...hehe...

Lieya, sihat ke? Wah laju aje beli baju preggy...lieya, seronoknya boleh bawak anak2 ke ofis.

December 8, 2010 at 8:36 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy