Thursday, December 30, 2010

moh bertolak ke perak!~

aluuuu...aluuuu.....adoi tak penah2 blog senyap lame cenggini...sori ar kengkawan...lieya senin tu perak, selasa rabu lak kursus kat ukm bangi...mmg tak sempat jengok blog.....ni baru laa nak update.....he he he.....sebelum tu....tahniahh laa pada pasukan malaysia sebab berjaya menjulang trofi AFF Suzuki.....cayalah !!! semangat aku tgk tau...tak penah buat keje gile tgk bola (keje gile laa sebab aku bukan minat bola pun)...tetibe leh layan plak semalam....siap terjerit2 kooooo ha ha ha....baby dlm perut pun kemain aktif dari biase mlm semalam.....same2 tendang2....he he he mia mija biase laa dok bising jek marah kite org sebab terjerit2 ha ha ha...mija sound lagi... "issshh papa ni jgn laa jerit2, geli tau telinga mija nie" ha ha ha......ape2 pun yg paling best sok cuti......dah plan2 mcm nak lik johor nie mlm ni......tapi tak sure lagi .....moh ar layan dlm keter nak pi perak ari senin ari tu......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

due badek dah siap sedia nak bertolak.....dah le keter sesak ngan barang2 adik nak bawak masuk U...lagi nak angkut belon2 nih....




mia miot!






haaa ni yg nak cite kan sebenarnye ni......bekenan betol mia ngan wedges maktehnye nie......





tejelepok2 dlm keter dok jalan ngan wedges ni...dah le keter begerak....ngan die pakai kasut tinggi2 nie...jadi bahan gelak jek mia miot nieh!




mcm biase laa....mia jek suke bende2 mcm ni...mija tak heran pun.....hihihi




okey ar tu jek nak cite.....keje ade laa sikit nak buat....lebihnye nak blogwalking...ape laa cite korang yek sepanjang lieya takde he he he....erm...sok korang cuti nak kemane?.....jalan2 ar tuuuuu!!





**cite bola...kemain lagi korang yeak...ramai tol getis ngan si fahmi keeper malaysia tu...mentang2 hensem hihihi...tapi die dah ade awek la oit....ni blog awek die http://jejariruncing.blogspot.com.....naik laa saham pakwe die kan hihihihi








30 celoteh sahabat

oo patutlah ko senyap je..bz rupanya.. yeahh malaysia menang! yiehaaaaaaaa

hahaha pandai melawa la anak ko lieya :)

December 30, 2010 at 9:10 AM

hehehe..
betul..tetiba je si fahmi jadi idaman malaya..
buyung2 pun tetap yek ko g kursus..
hehehe

December 30, 2010 at 9:12 AM

ooo patutle sunyi...buzzy bee :)

suka tgk ur kids sis..nak nak si kakak yg pandai bebenor melawa...
agaknya ikut pe'el sapa tu :)

syabas team malaysia...i pun semalam iskkkk dah cam tarzan :) yg best tu, si sapphire pun terloncat2, siap jerit "golllll" lepas tu sepuluh kali tanya "apa gol tu" hahahahaha

December 30, 2010 at 9:20 AM

patut la senyap bz jenjalan..hehe...

wahhh bb dlm tperut tu boy kut..sm2 kick bola..haha...

cute bj dua badik ni...

December 30, 2010 at 9:26 AM

baby dlm peyut pun syok tgk bola mlm td..hihi

December 30, 2010 at 9:30 AM

hehehe...mia mmg gegirl..nanti papa mia dgn mija ada geng tgk bola. tunggu yer third junior keluar

patutlah lama sunyi rupanya ada kursus..

December 30, 2010 at 9:42 AM

Cuti2an rupanyaa..

Amboi anak dara lieya dah pandai bergaya..yer.. comey jer.. :)

December 30, 2010 at 9:57 AM

lama ye bz lieya...

mia tu nak jadi model ke besar nanti... kemain pandai posh lagi.. suka akak tgk dia posh...

esok tak tau cuti ke tak.. huhuhu.. kene tgu announce dr bos

December 30, 2010 at 10:06 AM

salam....lieya.....akak dh pencen....hehehehe....mmg dh lama x berblog....rindu jugak rasenyer....tp sekarang ni duk update kat FB je tu pun kadang2 je lieya....tp blog lieya stay akak terjah lg.....a'a akak dh nak bersalin dah nnti bersalin akak bgtahu yer.....amboi si mia tu kemain lg yer....ni esok dh besar blh jd model ni.....hehehehehe.....

December 30, 2010 at 10:13 AM

nak ikut.lieya , kerja gomen cuti esokkan . akak tengah tunggu keputusan boss.

December 30, 2010 at 10:42 AM

alhamdulillah...seronokkan bila pasukan kita menang... :) happy sgt...& PM pun b'besar hati bagi cuti umum esok...sempat lah parents nak buat persiapan terakhir utk anak2 naik sekolah next week.....

bby boy mesti aktif bila tgk bola...^__^ lbh2 lg bila dgr mama n papa dia bersorak kan..kan..kan....

senyum sndri lia tgk mia pakai wedges mak teh tue...anak lia afiqah (adik) yg kerap melawa b'banding kakak w'pun dia lah yg paling aktif n lasak.....tp seronok kan tgk ragam anak2 ni.....

P/s:take care klu jd blk jhr.... :D

December 30, 2010 at 11:16 AM

minat jugek same itu fahmi..huhhu

alololo...sweetnye mia sarung wedges tu..huhuh...

December 30, 2010 at 11:24 AM

yehaaa...aku suka aku suka
sama arrr.....aku mmg tak layan bola2 nie...tp coz' malaysia masuk final malam tadi..layan gark ler ngan hemlin..udah ler batrice kat rumah nenek dia....tensi jer...tp syok gark tengok

amboi2 anak dara tu
nampak nyer lepas nie ko kena carikan wedges utk mia yg mcm mak teh punya tu

December 30, 2010 at 11:27 AM

bessnyer nak balik kampung...happy new year & hati2 bila memandu...

December 30, 2010 at 11:32 AM

kemain lagi si mia membelek wedges tu...
suka bebenor die melawa melaram bagai....msti selalu tgk lieya melawa kot...haha...

December 30, 2010 at 11:44 AM

hy lieya..MDT balik perak minggu ni..adik kawin sabtu ni..meh la dtg :)

December 30, 2010 at 11:51 AM

kenmain si mia berangan pakai wedges makteh kt dalam keta eh. hahaha siap silang kaki x tahan tu. echa pon suker giler ngan wedges dia. tp aku jarang bg pakai sbb dia lasak takut trgolek je. pakai g tgk org kawin je..hahaha

December 30, 2010 at 12:02 PM

Cantik la seluar mia ngn mija tu..beli kt maner..corak dot..dot.. lagi....

December 30, 2010 at 1:09 PM

ooo busy rupanya patutla sepi je hihi sweet je mia dengan wedges mak teh tu ye

December 30, 2010 at 2:01 PM

ekekek.. tetiba je jd minat bola, haah.. penangan si Fahmi la kot.. tp sedey, dh de awek.. saham tgh tinggi tu.. jaga² cik salmah..
btw, selamat berkursus la cik kak, + dpt cuti la korang jumaat ek, leh la direct sapai minggu depan..
ai takleh hape², dh jatuh ari public.. pasrah.. :P

December 30, 2010 at 2:09 PM

ehehhe mia tuh mmg ada ciri2 ko, sbb tu tak blh tgk wedges tuh... heheheh

December 30, 2010 at 2:33 PM

amboiii kan main layie ngan wedges baru tuu .. cam susah jer mija nak pakai tuu :)

lama cuti .. x per dikk kalau lama x online tuu kami semua paham :)

December 30, 2010 at 3:41 PM

kena beli kan satu ler wedges gaya cam maksu nya tuh

December 30, 2010 at 3:59 PM

lieya bkn takat saham jer semua naik laaa hahahaa

December 30, 2010 at 4:03 PM

kalu bw anak mmg gitu...confirm abis mainan diangkut skali...

December 30, 2010 at 6:05 PM

owhss..patut r menyepi akak lieya cun kiter nih tp kannn..jeles benonyer nengok kan twin tuh..sentiasa cantik n pakai vogue2 gitu..beshnyerrr!!!

ehem..ehem..ya kan?? femes kejap si khairul fahmi tu..semua sibuk buat entry dia termasuklah saya ni haaa..kah3

December 31, 2010 at 12:53 AM

cuti kan arini.. tp ena takke mana pun lieya.. ada dok umha je ni.. pagi tadi je p sarapan jap..huhu..

December 31, 2010 at 11:46 AM

sempat lagi si kecik tu bergaya dalam keta, hehe

December 31, 2010 at 10:00 PM

ooo patutlah senyap kejap eh..jln2 rupenye ;)

January 1, 2011 at 1:23 AM

kalau dah nama anak daraa.. nak melarammm je kerja nyerrr he he he.

January 2, 2011 at 9:30 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy