Tuesday, December 14, 2010

gender adik mia mija...jeng jeng jeng....

kan dah bagi tau semalam lieya pi checkup kan....haaaaaaa....jeng jeng jeng...gender adik mia mija dah nampak tau......doktor plak mmg sporting siap tenyeh2 scanner area situ sebab nak puas kan hati aku yg asek tanye2 betul ke....he he he......nak tau tak.....jeng jeng jeng.....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sila rajinkan jari2 tuk scroll lagi yeak...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dan scroll lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 *
*
*
*
*
*
*
 *
*
*
*
*
*
*
mampus aku kene tampa  ngan korang ni kang hahahaahahh

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
okey2...ni betul2 punye.....jeng jeng jeng.......tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(hah!! hint pertama.....tulisan ni kat rompers yg aku beli mase kat bandung ari tu..nampak nye set rompers n kasut adidas yg aku beli kat bandung ari tu dpt laa adik mia mija pakai)




yeah! syukur alhamdulillah...doktor bagi tau 90% adalah PRINCE!!...mase scan pun nampak sosej n telonyer ......bonuslaa pada family aku.....tapi kalo dpt girl pun aku tak kisah...yg penting sihat walafiat......



ini laa buktinye heheheeh...ni pic 2D jek....ade pic 4D tapi cam tak senonoh plak nak letak...ha ha ha......takpe laa yg tu tuk tatapan aku jek laaa....yg  ni aku share yeak.....






gigih ni balik dari buat 4D scan terus pi JJ Equine..yelaa tgh sale kan...so leh laa beli baju baby time2 skrang......mmg baju2 baby dah langsung takde....mia mija dulu baju sume ropol2 reben2...tak sesuai...lagi pun mmg dah takde....ye laa mia mija kan gap tak lame, lepas akak pakai, adiknye pulak...so baju mmg tahap bulu2 buruk dah....sume dah buang sbb dah rosak2......so kene laa beli baru semuanya...rezeki si kecik ni laa gamaknye heheheehheh......





**bagitau kat nenek n atuk johor nak dpt cucu lelaki...kemain hepi dieworang!! hik hik hik
















50 celoteh sahabat

wahhhhh....tahniah tahniah! dah kompom nak letak nama ape? org vote utk Osman Kabilah...! wakakakkaaa

December 14, 2010 at 9:06 AM

wah syoknya lieya...tahniah2...aku gak yg kena plan wat boy betol2 ni..ahahaha

December 14, 2010 at 9:07 AM

wah bestnya...akhirnya dpt gak kan boy..insyallah, betul tuh zuera kita kena plan betul2 nih utk dpt boy hehe

December 14, 2010 at 9:12 AM

WALLAAA...bestnya kannn kalau dpt baby boy...kakak yg 2 org leh jager adik...senang lieya nanti....mesti xcited nie kan...kalau boboy mesti ikut mamanyaa..hehehe

December 14, 2010 at 9:15 AM

congrate dear....
cukup ler courum ko kan....shah pun ada ler geng tengok bola nanti.....

bestnyer lieya..menjadi erkkk petua yg ko amalkan tu.....

teruja aku babe!....

December 14, 2010 at 9:19 AM

wah.... ai tumpang gumbira!!! sonoknya ek.. tahniah pada korang sekeluarga.

December 14, 2010 at 9:26 AM

tahun 2011 mmg ramai dpt bb boy lieya.. tahniah yer suker mia ngan mija dpt adik boy.. hihihi

take care lieya.

December 14, 2010 at 9:28 AM

lieya.. mesti asben u sengih sampai ke tinge oppp?? suke r tu, de geng!!! btw, tahniah dearrrr!!! i'm epi as a prend!!psstt.. dh siap beli persiapan sume kaler biru r tu.. hihihiih

December 14, 2010 at 9:34 AM

tahniah lieya...sure korang sekeluarga tak sabar nak menanti kehadiran baby boy kan...bila due?

December 14, 2010 at 9:37 AM

tahniah beb..
akhir nyer kuar jugak sosej tu yek..
hehehe...
sonok lah kakak2 nyer yek..

December 14, 2010 at 9:39 AM

wah..tahniah...seronoknya dia terus gie shopping baju untuk bb biy yer...moga semuanya selamat..amin!!

December 14, 2010 at 9:42 AM

wah bestnyerrrrrrr seronok bila angah pun dapat tahuuu hehehe... angah pun teringin nak bb boyyy

December 14, 2010 at 9:43 AM

Wah wah...hepy sggh liea ye....
Rase cam nk dpt anak sulung plak...
Yg pntg jg diri bebaik n semoga adik mia n mija lahir dgn sihat dn handsome mcm papa die...haha...

December 14, 2010 at 9:47 AM

congrats dear.. alhamdulillah syukur.. akak tumpang gembira lieya.. tak sia2 kita berdua gi beli rompers tu haritu kan.. beria2 kita memilih. heheh ingat tak?

December 14, 2010 at 9:48 AM

yeah..kty pun happy ..senyum lebar..sambil naip nak komen nie
tahniah..lieya & co..

December 14, 2010 at 9:55 AM

weeeiii.. hepi la ko nak dapat anak bujang leiya oiii.. congratsss..

December 14, 2010 at 10:07 AM

entry yg ku tunggu2!!

congrats dear... x sia2 le beli brg baby boy kay bandung hari tu. :)

can;t wait to meet shah junior.

December 14, 2010 at 10:14 AM

alhamdulillah....1 lg kebetulan kat cni kan...he3..suka2!!!

lia pun insya'allah akan dapat bby boy..setelah ada 2 heroin kat umah ni..maklum lah baba dia selalu kata xder geng nak pakai baju melayu bila time raya..^__^cucu lelaki pertama dlm family kami..tu yg xcited nak tunggu dia keluar...harap2 semuanya selamat....amin!

p/s:lieya org johor juga ker? sama lg kan..kan..kan.... :D (iskh...byknya persamaan....)

December 14, 2010 at 10:16 AM

eee.. bestnya lieya nak dapat baby boy.. dah lengkap la ada gegirl dan boboy.. tahniah2.. insyaalllah betul tekaan tu..

akak lak kena cari gegirl sbb dah ada 2 boboy tu.. apapun pemberiannya kita terima.. asalkan sihat..

December 14, 2010 at 10:18 AM

syukur alhamdulillah...congrats sis..
berbaloi2 beli baju kat bandung tu ye...
apa-apa pun, semoga baby & mummy sihat sejahtera :)

December 14, 2010 at 10:31 AM

bestnyer....eh...atie plak yg eksited lebih...hehehhe....bleh la jadik geng fizri ....huhuhuhuhu.....tahniah kak....

December 14, 2010 at 10:37 AM

waaaa...waaaa....tahniah....eeee sgt2 terujes aku...sukerrrr!!mesti bestkan budak ber2 tu dpt baby boy...x isa2 usaha ko dok telek menelek hari tu kan...berhasil!!!!nnti leh la aku berguru ngan ko pasnie...hahahaha,,.,

December 14, 2010 at 11:05 AM

tahniah la lieya, mmg rezeki tu..dapat baby boy. merasa anak lelaki dan perempuan. selalunya kalau boy mmg confirm lah tu, girl boleh berubah2..hehe. tak sabar nya nk tgk muka third junior ni

December 14, 2010 at 11:05 AM

Tahniah lieya... tercapai impian.. harap baby sihat ye..

December 14, 2010 at 11:15 AM

wah....tahniah kak.....abg shah dah ada kwn la....

December 14, 2010 at 11:19 AM

tahniah lieya! eeeee hepi sggh dgr jantina anak ko ni.. berkat tu beli baju bb kaler biru.. hehehe

December 14, 2010 at 11:28 AM

Alhamdulillah akhirnya impian akak Allah makbulkan...tgh tunggu bilalah pulak turn nurul hehehehe

December 14, 2010 at 11:58 AM

tahniah lieya....seronoknya saya dpt anak buah lelaki....hepynya.....dapat apa yg diidamkan...

December 14, 2010 at 12:21 PM

waaa tahniah dikk .. tahniahhhh akhirnya bb boy is cominggg :))

semoga sihat sentiasa .. dikk masa mula2 tgk peut lieya kan .. akak dah agak dahh musti lelaki tapi x nak lah telah beria2 kan sbb tgk perut uu muncung jer .. tajammm :))
heheh tahu punn sbb petua dari mak akak .. :))

tahniah again dikk .. moga selamat sehingga kelahiran yaaaaa aminnn :))

December 14, 2010 at 12:25 PM

Lieya , benci, benci penat akak scroll bawah, tapi komputer kat office ni , kenapa tak boleh keluar gambar tu. Selalu akak kena cam ni. Ratu punya gambar pun selalu akak tak nampak.tensi tau.

December 14, 2010 at 12:49 PM

wahh panjang nyer nk scroll dwn..suprise jer..tahniah lieya..impian utk baby boy tercapai juge...

December 14, 2010 at 12:55 PM

Tahniah Lieya....
Akhirnya usaha selama ni x sia2 noooo.......Syukurrrrr

December 14, 2010 at 1:28 PM

tahniah..ternyata itu kalendar cino leh pakaikan..lps ni aku lak nk cuba lieya..hahaha..

December 14, 2010 at 1:43 PM

wah baby boy! tahniah.ini mesti petua yg lieya ada letak kt blog hrtuh kan.kalu lieya nk tahu ifa pun ikut juga petua tuh.apa pun allah lebih berkuasa kita hanya merancang aja kan.rezeki la tuh...

December 14, 2010 at 2:07 PM

fuhhh mmg hepi ko dpt news ni kan. mana taknya..mak pon tumpang hepi gak. cam aku plak yg nk dpt boy. huwahhhh aku nk boy gak. ko doakan aku yer.

x sesia ko bli rompers ngan adidas tu. cam dah tau je nk dpt boy

December 14, 2010 at 3:22 PM

wah..tahniah..tahniah..apa2 pun jaga diri lieya..sure papa diaorang excited gak kan..nanti ada geng

December 14, 2010 at 3:24 PM

hohoho. BESTNYAAAAAAAAAAAA (^_^) aku tompang gumbira. merasa la kau dpt anak boboy..

December 14, 2010 at 3:41 PM

Tahniah Lieya!
Aku tompang gumbira jugaaaaaaaa!!
Pasni ko kena pulun lagi sorang boy jugak..kasi kawan cam kakak2 dia hehe

Semoga semuanya selamat..Amin:)

December 14, 2010 at 4:09 PM

yeah!!pasni anak aku ada geng..hehe.. kita serupa.. alhamdulillah.. ok lah tu lieya..pasni buleh rehat trusss..

aku pun br nk p carik baju baby.. bj yg ada sume tak sesuai ngan baby boy..hehe

December 14, 2010 at 5:09 PM

wah! congrats dear..skrg boleh geng mak anak tiga..haha!

December 14, 2010 at 9:39 PM

wahhhhh congrats beb... dpt bby boy sukenyer aku...
suke lah mia mija ek...
msti ko dh godeh2 cari nama bby nih kan... heheheh

December 15, 2010 at 8:19 AM

canteknyer dapat baby boy tahniah !!!hehe

December 15, 2010 at 12:24 PM

tahniah lieya,lama kak dod tak masuk sini. lepas ni boleh beli baju boy banyak2. mesti lagi andsome adik mija nanti.

** Birthday gurl dapat game boy PINK. comei....

December 15, 2010 at 2:49 PM

wah..best..pasni shopping kaler biru2 and baju boboy..hihi..

December 15, 2010 at 2:52 PM

bestnyerrr..

Mia & Mija pun mesti suka.. :)

December 15, 2010 at 7:52 PM

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tahniahhh lieya!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepas ni nak tutup kilang pun tak kisah dahhh... dah cukup sepasangggggg... tapi Lieya muda lagii..

mesti happy terbabas buat dua ni dapat little charmingg! tahniah lieyaa!!

December 15, 2010 at 10:55 PM

tahniah lieya.. .seronok la 2 beradik tu nak dapat adik boy

December 15, 2010 at 11:09 PM

tahniah lieya.. .seronok la 2 beradik tu nak dapat adik boy

December 15, 2010 at 11:10 PM

congrats to you guys.

December 15, 2010 at 11:38 PM
Piers

This cannot truly work, I believe so.
nyc nutritionist | limousine service | range hoods

November 26, 2011 at 2:02 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy