Wednesday, December 1, 2010

rezeki terpijak!~



mood sayer sgt hepi..sebab ade 'orang' bermurah hati bagi sayer voucher JJ nie....RM 20 sebanyak5 keping.....hi hi hi






jadik ape lagi....zoooommm terus ke JJ Equine utk rembat baju2 maternity hihihihi
amik 3 jenis blause....1 jenis jubah....blause tu rm49.00 yg jubah tu rm69.00 ...so voucher tu mmg langsai kat baju2 ni laaa....hihihi....mak suke hoccay!!



yeee!! sayer telah disound tuk tidak beli lagi baju maternity...sebab ahad tu singgah pi bangi gi mums dream...rembat lagi 3 helai baju...kat melaka ari tu rembat lagi 5 helai baju maternity....hoccay2...sudah cukup!! alah, takpe aku beli byk2 ni pun, bile aku dah tak mengandung, kawan2 opis ade yg mengandung  mmg aku kasi pinjam baju2 aku nie...sharing is caringkan he he he.....lagipun mak ade kuota lagi nak tambah anak tu yg pejam mate jek beli baju nie hihihihihi






**breast pump yg nak dibeli telah dikenalpasti...skrang dlm proses survey pakej n harga yg terbaekkkk......sampai jek cek nuffnang nanti leh laa pegi beli!!~












40 celoteh sahabat

wahhhh...rezki2..syoknya..

December 1, 2010 at 9:06 AM

murah rezeki ko. sapa yg murah hati tu yer.. dia xmo sedekah kt aku plak ke? kuakakaka

amboi sakan ko mmborong baju maternity eh. aku kalo peknen lg mmg kena pi bli baju baru la. baju lama dah outdated..kekekeke

December 1, 2010 at 9:09 AM

syoknya dapat voucher free. Hehehehe..... Takpe kata, beli baju supaya nampak cantik. Nanti kalau pakai baju yang tak sesuai, nampak sendat, siapa yang susah? Hehehehehe....

December 1, 2010 at 9:11 AM

rezeki mak yong ek lieya...

sudah kene sound hehehe... tp nk wat camne lumrah pmpuan...

December 1, 2010 at 9:18 AM

cantek2 baju tu...paling bess dapat voucher tu lagi bess hehe

December 1, 2010 at 9:20 AM

wah...rezeki..baik hati betol sapa yg bg tu.dah bnyk baju maternity ko lieya.kasi posing sket..hehe

December 1, 2010 at 9:20 AM

bagus lieya beli breastpump..senang kerja nanti..happy breastfeeding k..

wow bestnya dpt voucher. RM200 lagi. memang rezeki anak dalam tummy tu..hehe. byk gilor baju maternity. nida pun dah kasi pinjam baju maternity kt kakak nieda. dia tgh preggy

December 1, 2010 at 9:25 AM

wahh mmg berbaloi betul dpt voucer tu.. sonoknya sopink baju peknen..aku pun cam ko kawan2 peknen aku kasi pinjam baju aku dl... hehe

December 1, 2010 at 9:28 AM

rezeki mak yong... alahai.. cute baju2 matenity ni.. takpe lieya.. mak yong pun kena gak vouge n bergaya khennnn...

December 1, 2010 at 9:37 AM

cantik2 lah blouse maternity ni leiya... akak suka kaler pink tu..

December 1, 2010 at 9:37 AM

memang rezeki terpijak pun.bila nak gi shopping tu? akak tak de kad JJ.kalau ada untungkan.

December 1, 2010 at 9:44 AM

uishhhh memang rezki tul tu...
dapat merembat baju gak kan...

i pun sis, baju2 maternity i dah pas pas kat my kezen mezen...
now i pun dah tak tau mana peginya baju2 tu *ihiks*..

December 1, 2010 at 9:56 AM

lieya.. cumil kan baju ngandung2 ni.. bila la turn akak pakai yer.. kena henti ubat ni.. hihi..

December 1, 2010 at 9:57 AM

rezeki2 moga bertambah2 lagik lerr rezeki Lieya..yer..

Cantik2 baju2 tuh..bagus laa leh pinjam2 kat kawan2 kan :)

December 1, 2010 at 10:01 AM

wawww sape yg baik hati lagi budiman tu yg bg ko vaoucer sebanyak tu???waaaahhh nak jugekkkk!!!tahun nie aku terlepas byk jusco card tau!!!kalo x dah boleh kumpul voucer huhuhuh.....ye lah tahun nie adalah tahun ekonomi aku wakakakaka.....

wahhh best nye wikend ko yea...ye lah citer rapunzel tu mmg best!!!rse x puas tgk!!!hahahaha...

keta tersona tu yg lawak!!!adoiii korang mmg kejor ke kereta tu???

December 1, 2010 at 10:02 AM

rezeki terpijak memang besh!....

aku jarang beli baju maternity masa peknen..suka beli tops/dress cutting A pasal lepas peknen pun boleh pakai lagik..

sila la posing wahai mak buyung dgn hasil rembatanmu itteww..

December 1, 2010 at 10:12 AM

wahhhh...seronott tu...free voucher...best2...sopinxx i likeee....hehehhe

December 1, 2010 at 10:53 AM

bestnya dpt voucher free..mmg bestlah membeli ada voucher nie...byknya beli bj maternity yer...xpe leh guna utk masa akan dtg..he he he

December 1, 2010 at 11:01 AM

bestnya..shopping tanpa mengeluarkan duit sendiri..

December 1, 2010 at 11:01 AM

murah rezeki mak yong..

eh mmg berguna betul voucher tu kan.. beli plak benda yang mmg keperluan.. akak punya baju ngandung pun seme dah bagi SIL kat kg.. kalau ada rezeki, mmg kena beli baru la kan lieya.. baru la up to date sikit baju maternity kita ni kan.. lgpun kita ni kerja, kena la bergaya skit walaupun mengandung. heheheh

sekarang ni tengah pemes breast pump Spektra 3.. lieya nak beli ni gak ke.. ke nak beli Medela?

December 1, 2010 at 11:02 AM

wah...memang arr banyak maju mengandung kau lieya...kak lynn tak beli lagi baju mengandung...kalau beli pun x banyak kut sebab yang dulu punya pun ada lagi...

December 1, 2010 at 11:47 AM

persediaan Malaysia dlm Suzuki Cup...lihat sini...

December 1, 2010 at 12:09 PM

sapa kasi tu lieya..berbaloi2 dpt beli baju maternity

December 1, 2010 at 12:10 PM

alhamdulillah rezeki baby...

aku pun baru dpt JJ voucher rm100 time annual dinner lepas.

ni dok pikir nak beli apa ek??

December 1, 2010 at 12:15 PM

wahh...rezeki tue.....atie nie biler lah agaknyer orang nak derma voucher jj ntah...hhahahaha

December 1, 2010 at 12:50 PM

BYK NYA SOPING BAJU PREGNANT.LIEYA MINAT JENIS BLOUSE YA.IFA X BERAPA SESUAI LA PAKAI BLOUSE SEBAB PENDEK.KALU PAKAI NMPK GAYA BEAR AJA.KIHKIHKIH.

December 1, 2010 at 12:52 PM

Wa..memang rezeki terpijak ni Lieya..borong jangan tak borong

December 1, 2010 at 1:16 PM

nnti bila dah x leh pakai baju tu..leh bagi kat MDT plak..haha!

December 1, 2010 at 1:36 PM

syoknya... murah hati tul sape yg kasi.. dah abis yeh lieya.. nak mintak sekeping dua.. kui kui kui..

yerla kan.. senang nak tukar ganti.. tak yah pening2 paler..

December 1, 2010 at 1:45 PM

wah lawo lawo baju maternity lieya. boleh buat koleksi lagi ni lieya....
Ni rezeki namanya. dapat vaucer apa lagi jom kita gi shopping erk....

December 1, 2010 at 2:32 PM

Murah rezeki akak..rezeki anaklah tu ye..kalau nurul pun tak tunggu lama dah terus zassss je..kang bila tunggu lama takut badan menggigil je hahahaha

December 1, 2010 at 2:45 PM

breast pump mmg wajib beli ke?

December 1, 2010 at 3:27 PM

wah soping habis la yer... hehehe.. nie nak tanya bb apa dah nampak ke???

December 1, 2010 at 4:43 PM

wooo.. beshnyer dpt voucher pree..
sakan borong baju maternity ye..
tp siyes lieya, sy pun kenan baju maternity skrg, design shantek² la..
tingin sgt nk pakai.. hihihi..
aiii.. bler lg ni.. :P

December 1, 2010 at 6:09 PM

wah2 dikk banyak tuu dikkk
20 ringgit 5 voucher .. leh beli mcm2 tuuu ...

enjoy ur sopink dikk .. baju ngandung tuu cantik2 .. leh ambil satu ehheheh

December 1, 2010 at 7:52 PM

aku suka jusco maluri haha

December 1, 2010 at 8:28 PM

byk nyer koleksi uniform dia...
itulah..
rezeki yang tak disangka2 kan...

December 1, 2010 at 11:04 PM

Uwaahh..! Siapakah yang sangat murah hati tuu..!!! rezekiii terSHOPPING tu namanyerrr Lieyaa..!!

December 2, 2010 at 3:48 AM

walawala.. byknyer baju maternity.. sape yg bg voucher diskaun tu.. bestnyer..

December 2, 2010 at 8:27 AM
Anonymous

I hadn't noticed lieyalatif.blogspot.com before in my searches!
It is nice to definitely turn up a blog where the blogger is bright. Thanks for creating your web site.

December 15, 2010 at 4:02 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy