Monday, December 20, 2010

pi jumpe kak limah!~

nie gara2 org dok kate best2 la nie...gigih mak beli tiket online.....hajat di hati nak tgk ari sabtu atau ahad...mak oiiii..tgl seat depan tejongak kepala kalo nak tgk....last2 beli ari jemaat mlm kul 9....just nice ar kan lepas magrib bagai.......siap2 mkn kat umah sume pi le kami anak banak kat GSC Alamanda (sini jek la port kami tgk movie pun he he he)......budak2 ni excited ar mcm biase kalo tgk wayang...tak tau tuuu cite antu nak pi tgk hahaahahahahahaha







kali ni beli 3 seat jek sebab cite antu kan, sah2 mija tak mo dok sorang2......mmg betul pun! bekepit jek kat papanyer....ngan aku tak leh dah.....tak syok nak sandar sebab pewot dah kedepan heheheeheh....
mija khusyuk tgk....same laa ngan mia..selalunye popcorn sorang satu kotak...kali ni langsung tak mo mkn...jenuh aku sua...langsung tak mo jamah.....takut kot tgk cite tu...tapi time org gelak2 die pun same gak gelak hahaahahaha..... 




ramai tgk mlm tu....sampaikan tiket sold out.....tayangan mid nite pun sold out gak....dasat tul penangan cite ni....pada aku boleh laa cite nie....gelak2 laa jugak aku tgk.....gamat panggung org dok gelak2....






seb baik beli sekotak jek popcorn...masing2 dah kenyang mkn nasik kat umah....
mija : eh mama, jgn laa mkn lagi....cite tak setat lagi....kang abis kang.....jaja cubit baby mama kang ...(ni jek laa ayat ugut aku skrang..skit2 nak cubit baby huhuhu)
mia : ehhhh jaja ni tak baekkk tau ckp mcm tu....sian mama...baby nak mkn tuuuuu....(mia jugak memahami aku heheheeheh)





pas kakak sound camtu mule laa rase bersalah...pastu ape lagi...nak pujuk2 mamanye laaaa hihihihi






menanti ke pukul 9.....huhuhuhu





papa budak2 n budak2.....


 

 erm sape2 yg nak tgk tu pi la tgk....tak rugi pun sokong filem melayu kite nie.....hihihihi...dengar2 baru seminggu dah collect 3 juta citer nie....cayalah!!~





**arini pi keje amik mase 45 minit nak sampai opis dari umah.....gara2 satu jalan kene tutup kat putrajaya nie...katenye tu laluan bas, start arini buat camtu...adoi!!!  masak ar camni .....sian ar kami yg naik keter nie!!!






 


32 celoteh sahabat

Akak teringin gak nak jumpe kak limah tu lieya tapi belum berkesempatan

December 20, 2010 at 9:25 AM

ramai dok kasik good review..ni yang nak pi tengok ni hehe...besar dah perut u yer

December 20, 2010 at 9:27 AM

tulah ramai yg ckp cite tu best..sy jgk xtgok2 lagi...besar dah perut lieya..comel...xsabar nk tgk bb tu...

December 20, 2010 at 9:32 AM

sonok ek ceta ni...

pstt; dh brp miggu ek bb ?

December 20, 2010 at 9:34 AM

cayalah mia dan mija tengok citer hantu.. ok lakan, dorang tu berani.. haritu sham kata ada orang tak kasi bawak budak2.. tp masa akak dalam panggung pun siap ada yang bawak bb lagi tau..

gelak2 akak baca ayat mija tu.. tp mmg mia nampak ciri2 seorang kakak.. good girl mia

December 20, 2010 at 9:41 AM

hahaha lawak la mija ni...

aku nak tgk gak cita ni tp xde kwn.. huhuhu nak p sowang segan plak...

December 20, 2010 at 9:41 AM

sana sini org tgk citer ni..aku pun tinginnnn huhuhu..

comel jer perut ko..tetiba teringinnn wakakakaka

December 20, 2010 at 9:48 AM

jalan cerita biasa je lieya..cuma part komedi dia tu yg mmg lawak..sakit perut gelak..

eh..sian org naik bas mcm dee ni tau..dahlah kdg2 kena berdiri..jem lagi ngan org2 yg naik kereta dgn selesa..cuba lieya bygkan ibu2 mengandung mcm lieya yg naik bas tu..sian tak? sian tak? hahaha..

December 20, 2010 at 9:57 AM

tak dapek nak tgk citer tu lieya... dah lama ni tak g mewayangkan diri..

December 20, 2010 at 10:07 AM

hm, lama tul x tengok wayang nie.... sejak dapat aisha... huhu
macam nak tengok tapi tak tau nak tgok crite ape.....

December 20, 2010 at 10:45 AM

wah..perut akak dah besor la..x sabar nak perut mcm akak tu..

December 20, 2010 at 11:36 AM

seronok mia ngan mija dpt negok citer antu k limah.. klu sara ngan iqbal takut x terkata.. bila org kata citer ni best teringin gak nk g negok lieya.

December 20, 2010 at 12:11 PM

tuela kan kak..ramai yg kata citer nie best..nak terjah gakla...

December 20, 2010 at 12:20 PM

nasib baik kak limah tak ikut mia n mija balik.. klu tak mesti gempak punya.. hihi..

December 20, 2010 at 12:30 PM

kty pun selalu gak tgk wayang kat alamanda..

December 20, 2010 at 12:39 PM

halamak... best tak? aku ariatu k watie n k ila ajak gk tp tinggal seat dpn je... last2 tgk ngnkung tp aku duk ttp muke sbb aku penakut... tp time org gelak aku glk gk lah...

berani gk mia mija tgk cite antu ek... pandai je si mija tu ek... heheh
dh makin montel pp ko ek lieya...

December 20, 2010 at 12:42 PM

salam singgah! cute nya anak u sis... bkn twin kan...?
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

December 20, 2010 at 1:14 PM

hoho bagus ko lieya bawa anak tgk citer hantu. dorang dh besar bestla bawak p movies. aku nk bawa juga humaira tgk movies dalam masa terdekat ni. tp first time bawa takmo la tgk citer seram nanti fobia pulak dia..

psst, hubby lieya nmpk kurus. diet ek?? mia mmg ada ciri2 seorang kakak. dah nmpk besar perut lieya.

December 20, 2010 at 1:16 PM

Lieya ..ko jumpe hantu kak Limah...sib baek baby dl perut tak terkezut..kang tak pasal2 baby tu nak kuar tengok hantu kak limah jugak...huuhuhu...

December 20, 2010 at 1:18 PM

wohoooo.. mak buyong g tengok citer hantu ler.. ...
best ek.jiwa dan raga nie teringin bebenor nak g nengok nyaaa... agak-agak kalau g bawak bb ok ajer kan...

wow.. sudah lama tidak berjumpa.. perut mu sudah maju kehadapan... sweett

December 20, 2010 at 1:47 PM

tu la sana sini cakap citer tu best..
tai ena ni penakut la lieya.. hadoiii!!


laluan bas? huh! jenuh la kan camu.. kena bangun awal lagi la nampaknya..

December 20, 2010 at 2:17 PM

bestnya tgk pewut dia.. teringin sangat nak rasa mcm tu.

eh, kalu sudi.. nnt follow blog kite eh. maceh..

oh ya, cantik tak antu mak limah tu? hehehe

December 20, 2010 at 2:29 PM

Akak je belum tengok.Best tak Lieya ? akak suka je filem mamat khalid ni, best.geram, tengok anak dara ko tu.

December 20, 2010 at 2:30 PM

teragak juga nak tgk citer nie dgn family...erm, tp belum ada masa yang sesuai...maybe weekend nie ker...

December 20, 2010 at 2:34 PM

tunggu dvd je la..
bila aku dengar ni macam sambungan zombie kampung pisang, dah tu Awie baru balik kerja dari Singapore,

aku dah agak mesti lots of fun nye...

December 20, 2010 at 2:36 PM

kak wa lum dpt tgk....jelessss nihhh

December 20, 2010 at 2:42 PM

ehhehe cumei jer mia & mija tuu .. haa siap minum air oren layie .. ehhehe

ermmm best kan citer nie dik .. ramai yg reviwe cakap best .. akak nak pi tgk jugak .. tgh pujuk hubby nie :))

December 20, 2010 at 5:00 PM

huwaaa aku pun tingin nak pergi... mmg best yer.. huhuhuh tapi aku takut umar meraung jer dlm tu... huhuhuuhuhuh... lieya comel giler gambar kamu dgn anak dara tu..sgt sweet...

December 20, 2010 at 6:34 PM

comeynya anak kak lieya tuhh.....twins cutest...!!~~ moh le jenguk my new blog and being my followers too... tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/

December 20, 2010 at 7:33 PM

ramai bagi feedback citer ni kelakarr..!! nak gak pergii tengok nanti. Hubby izan pun kate lately jalan jem kat area putrajaya.. tapi tak tau la sama tak route ngan lieya tuhh huhu

December 20, 2010 at 11:05 PM

azie pun teringgin nak jumpa..bila .laa...

lieya perut ko dah nmpk....comelnyer..

December 21, 2010 at 8:29 AM

ko pon dah pi tgk jugak eh. aku tgk ngan mimi & din. cooi tggal umah. ni kes balik dari shopping kat ariani hari tu la. cooi dah pi tgk hari sabtu, dia kata lawak giler. aku ckp la kt mimi, skali terus mimi ajak tgk.

mmg lawak giler la citer hantu mak limah tu. seram pon yer gak masa awal2 tu. aku siap tutup2 muka nih. hahaha poyo..

December 21, 2010 at 11:03 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy