Monday, January 3, 2011

mia lukis mama lah!~

sebenarnye nak cite pi perak ari tu, tapi ya Allah malasnye nak edit gambar2.....nanti2 laaa...ni pun main up jek entry yg dah lame tersadai dlm draft he he he.....seb baik ade entry2 menanti dlm draft....kalo tak, sure tak berupdate blog ari nie....huhuhu.....ari ni sekolah dah bermula kan....sure ramai yg amik cuti anta anak pi sekolah....lieya tak laaa cuti sebab mia mija sekolah tempat lame lagi, ngantor cam biase jek...tahun depan ye laa kot amik cuti sebab mia masuk darjah satu kan.....huhuhuhu ..moh ar layan citer ari nie....ni gambar lame giler ni tu pasal nampak mia cam kurus sikit....

*
*
*
*
*
*
*
*
V

nak tgk tak camne mia lukis pic mama die hahaahaha...mmg lawak!




special lagi tauuu sebab siap lukis aku dlm keadaan preggy.....






nak tgk camne?....jeng jeng jeng heheheeheheheehhe







taraaaaaaaaaaaaaaaaa.......hak hak hak....lawak tul tang tetibe ade bulat kat tengah2 tu......mia ckp "haa tu laa perut mama, kan ade baby, mia lukis laa bulat2 sikit" he he he



yg ni versi ade rambut plak....keh keh keh ....






apo2 ajek laaa kakak damia oiiiitttt!!!~





**catatan preggy : dialog mia yg aku rase kelako! 
bile tgk perut aku mesti ckp "ish..ish, besar perut mama nie...nape mama mengandong?" baru aku nak jawab, die dah jawab sendiri "oooh ye laaa, mama kan dah kawin!" (muke konpiden okey!) lawak tol budak baye mia leh terpikir kan mengandung sebab kawin ha ha ha




















32 celoteh sahabat

cun mia lukis mama lieya.. yg lawaknya kat perut tu..kreatif tol mia ni..

January 3, 2011 at 9:09 AM

hehehehe...lawak betul la mia nie...leh plak lia lukis perut mama dia macam tu...hehehe...tp imiginasi dia bagus tau lieya...sebab dia boleh berfikir ke tahap macam tu...good mia...

January 3, 2011 at 9:15 AM

comel jek mia lukis. lama2 nanti makin improve lukisam mia..

January 3, 2011 at 9:38 AM

budak2 skarang cerdek, lieya.
Cun miya lukis fotog mama. Kalau diasah bakat mau menjadik ni (hehe)

January 3, 2011 at 9:48 AM

haha, trsenyum simpul baca post ni, sure staf lain heran nampak sy senyum sorang2 menghadap hp (on9 guna hp je).

January 3, 2011 at 10:03 AM

kreatif ar mia...bijak..bijak..

January 3, 2011 at 10:36 AM

tinggi imaginasi mia ye...

January 3, 2011 at 11:04 AM

hehehe alahai mia, ptt buat beso2 peyut mama nyer tuh...

dh besar dh mia blh pikir secara matang... ahak

January 3, 2011 at 11:11 AM

teringat aku akmal pun camni lukis aku preggy masa dia kat kindy dulu..mmg kelako!

elok la dia tau..nak mengandong kena kawin dulu hihihi

January 3, 2011 at 11:16 AM

kelakar jerr..siap lukis mummy pregnan lg tu.....

January 3, 2011 at 11:20 AM

hehe.. budak2 skrg ni pemikiran diorang sungguh advance..

p/s: nanti pergi laa holiday ke Penang, makan pasembur. Pasembur sana dgn KL punyer x sama.. :)

January 3, 2011 at 12:03 PM

Bagus tu lieya, kasi dia melukis, dengan melukis boleh develop mental dia. sorry lambat pergi tempat lieya, sibuk hari ni.

January 3, 2011 at 12:33 PM

huhuhuuhu...kurusnye mama mia...kelakar budak2 ni..kreatif ...

January 3, 2011 at 12:45 PM

alala...pandai mia lukis gmba mama yerk...mama tgh preggy lagik.. :)gitu la kan anak2 ikut kreativiti dia org bila melukis...wlu pun nampak mcm kelakar tp x per la kan...seronok sbnrnya....

ank lia baru nak masuk tadika...yg 2nd tu masuk nursery...w'pun sbnrnya lia x keje tp risau takut fiqa menangis bila tgk kakak ke sekolah....jd,daftarkan je dua2 sekali...senang lia nak handle bby nnti....

p/s:kirim salam kat mia mija..kakak2 yg otai kat sekolah tu yerk... ngeee.. :D

January 3, 2011 at 3:21 PM

so sweettttt... *_*

January 3, 2011 at 3:39 PM

leh plak wat perut cm tu.pandai gak.. hehehe

January 3, 2011 at 4:21 PM

ha ha ha....! kelakar betulll..! bulat camtu je..? abes mana nenen utk baby nanti..? TAPI kalau dia lukis betul lagi haru!! kih kih kih!!

January 3, 2011 at 4:53 PM

Comel dia lukis gambar awak preggy tu lia...elok bulat je tang perut tu hihihi

January 3, 2011 at 5:36 PM

ha ha ha..nak gelak guling2 rasanya tp tak sampai hati..
adoi ler mia oittt..

bab kurus melidi tu mmg dah sah2 ler mama awak...tp bab bulat kat tengah tu...haha ha....gitew sekali imaginasi awak kan mia.....tp kira ok ler tu...

ha haha..ko tahu, batrice kalau tengok gambar kawen aku nga hemlin...dia marah...dia ckp naper dia takde dlm gambar tu.....

January 3, 2011 at 5:36 PM

adehhh memang lawak dikk hehehe
akak pun x sangka mia leh jawab gitu ... budak2 skrg nie lebih advance ... tu yg kita kena perhatikan betul2 .. :)

cte jer mia lukis peyut mummy dia .. hahahha :))

ps : yg beli tuu x conferm lagi dikk .. dah confirm baru leh share heheh

January 3, 2011 at 10:12 PM

he he he...comelnya perut mama dia yg mia lukis...

bijak oo mia pikir mcm tu...gud girl...budak skrg dah advance lieya....

January 4, 2011 at 8:36 AM

Alaahh comei mia.. leh laa lukis mama dia ngandung.. pewut bulat yer..hehehe.. pas tuh yg kelakarnya.. leh plak mamanyaa rambut pacak tuh.. :)

January 4, 2011 at 8:42 AM

hahhahah pandai yer dia.... mengandung sbb dah kahwin... kikikiikikkkikiki

January 4, 2011 at 10:10 AM

isk..isk.. mia2 mesti lucu bila dia cakap macam tue.. biasalah budak kan???

kelakar lak dia lukis gambar lieya ngan perut hehehehe

January 4, 2011 at 11:11 AM

alahai comei nye.. org lidi.. perut mama bulat2.. lawak..lawak..

January 4, 2011 at 12:58 PM

hehehe...comey sgt tang part dia buat bulat kt perut mama dia...

January 4, 2011 at 1:03 PM

hhmmm..bernas jawapannyaaa!! shukerr!!! kat umah ni lagi besh...anak sedara yg kecik ty abg dia..sbb apa org kawen kena pi honeymmoon..jawab si abang..kalo xpi honeymoon xleh anak larr..aduhhh...!! hahahaa..budak2 berfikiran nyata tp pelik skit kan...hehehe..

tp kan akak...gambo tu nice!! touching jer kan!!

January 4, 2011 at 3:04 PM

hahaha, klako la mia lukis org preggy..
siap panjang, pastu bulat tang tengah.. taw² aje budak tu ak.. tp kreatippp..
haishhh.. org kawen ke leh ngandung.. hihihi, kalo alya.. lg panjang kena hurai tu.. takkan abes stakat tu.. tgk gambar kite sanding pn sebok ty dia mane.. bler ckp die takde lg.. takde bakpe???.. huhuhu, lotihhh nk jawab!

January 4, 2011 at 4:37 PM

somell jer dia lukih mama eh...mcm dengki je kan buat org lidi..mentang2 mama eh dah..bam2..ooppps..

January 6, 2011 at 10:15 AM

hahaha sgt comel perut ko yg mia lukis tu. kekeke pndai mia yer.

January 6, 2011 at 1:29 PM

ha ha ha comei ok! siap bulat kat perut tu x tahan tu.

January 6, 2011 at 4:07 PM
Titus

The guy is absolutely fair, and there is no suspicion.
Christmas coloring pages | cheap earrings | leaking

November 22, 2011 at 10:50 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy