Wednesday, January 26, 2011

rezeki ...rezeki....rezeki....

hati ade bunge2..mcm nie bungenye...✿✿❀❀❁❁ ✾✾..
sebab bunge2  nak tau nape? jeng jeng jeng jeng.......



♥‿♥ 
♥‿♥ 
♥‿♥ 
♥‿♥ 
♥‿♥ 
♥‿♥ 
♥‿♥ 
♥ 
    


sebab dpt cek dari en nuffnang....hiihihihi......lepas ar wat sopink sikit2 kan...sape nak bagi ngan tulis blog ajek.....huhuhu....mekacih yeak en nuffnang ......tapi betul la kan org kate kalo kite simpan jek duit tu tak cashout mesti iklan takde .....mcm lieya laaaa......lepas jek cashout terus dapat BE 2-3 ketul.....kalo tak aku dok tunggu BE tak datang hinggap....huhuhuhu....







mekasih yeak en nuffnang....siler laa bagi lagi....jgn maluw2 yeak hihihihii.....






sebelum aku ade blog aku ade fotopages.....nape laa dari dulu kat fotopages takleh letak iklan...kalo tak sure masyuuukkkk kan.....he he he....






**semalam mase nak tdo, mija pakse aku minum botol susu die...aku dah hangins2 ckp tak mo....die pakse gak.....last2 aku tanye "mija ni nape, pakse2 mama minum botol mija...mama nak tdo laa"...nak tau jawapan die..."alah, minum ar mama, kite biarkan baby dlm perut mama tu kene air" ....ha ha ha tegelak2 aku dgr, belum lagi adik die kuar die dah nak pedajal adik die ngan eksprimen2 ntah ape2 die.....hadoi laaa...haru!!!

















40 celoteh sahabat

wahh...akak pun tengah tunggu cek ni...

psstt psst...tak lama lagi header kat atas tu dah bleh tukar tu kan...dah tambah ahli ke 5...hehehe

January 26, 2011 at 9:07 AM

memang la rezeki ko ngan baby dalam perut.. atee.. apelagi?? soping sakan la..

January 26, 2011 at 9:07 AM

masyuk tu... ujung mggu ni bleh la sopink...hek hek hek

aku dah rasa cam nak tgolek2 baca cerita anak2 ko ni... nanti klu adik depa dah kuar camnela nanti eh.. lol lol lol

January 26, 2011 at 9:11 AM

Rezeki anak tuh Lieya.. alhamdullillah kan.. boleh berbelanja beli barang2 baby lagik kan..

Adess..kelakar laa anak dara Lieya tuh. Bleh plak dia pk ke situ ekk.. :)

January 26, 2011 at 9:17 AM

wah..blk simpang nanti leh belanja shida yerk..hehehe

January 26, 2011 at 9:24 AM

lepas ni bolehlah shopping. budak-budak sekarang boleh berfikir jauh, sehingga kita tak boleh fikir apa yang dia duk pikir.cerdek

January 26, 2011 at 9:29 AM

ingatkan nk bg susu sbb adik dia lapar,rupanya nk basahkan adik je..hahaha.

wah!! masyuk...beshkan, bebel2 kt blog pun dpt duit

January 26, 2011 at 9:33 AM

hahaha.. boleh nak bagi adik dia kena air.. dah banyak adik dia kena airkan...

alhamdullillah.. dah dapat ratusan pulak ye..

January 26, 2011 at 9:42 AM

sudah cash out...alhamdulillah
dapat ler top up mana yg kurang kan lieya..ko nyer earning sure lagi masyuk kan coz' ramai yg masuk blog ko.....congrate dear..

betul tu....selagi tak cash out...rasa cam susah jer BE tu nak lekat......tp bila nak cash out....ada jer BE yang melekat.....

hai mija.......itu rupanya helah dia suruh mama dia minum susu.....tak terbayang ler nanti adik dia keluar camne dia godam lieya oittt

January 26, 2011 at 10:04 AM

mmg rezki nih. wowww beratus tu. sdp shopping tu. hehehe. yer la kan, sapa nk bg duit dgn hanya menulis sesuka hati di blog kan. owhh cam2 eh.. kena cashout lah ek, kalo x BE xde eh. hmm kena cashout la nmpknya.

kuakakaka lawak giler si mija. ada2 jer akal dia eh. nk bg adik ko mnm susu? hahaha

January 26, 2011 at 10:11 AM

alhamdulillah.. boleh buat duit tambah2 beli barang bb kan.. akak pun dah dapat cek, tapi malas betul nak hantar cek ni gi bank. ..

January 26, 2011 at 10:20 AM

nie yang bt atie tak sabar nak cash out kan duit jer nie...hehe..

January 26, 2011 at 10:20 AM

syoknya lieya...boleh la shopping kat alamanda nanti...

January 26, 2011 at 10:31 AM

ooo best ni... kitorang ni bila nak cash out..hikhik.. tahniah2

January 26, 2011 at 10:36 AM

beshnyerr!! saya punya nuffnang kak ciput jerkk!!~~ ahaksss!!

ehsss.....pandaii tol anak akak..dia nak kasi vitamin dgn kalsium jugakk kat adik dia tuh...still xbuang lagi ke botol susu tu akak?? hehehe..dah besaw..!!

jom join colourful contest saya..klik link ini

January 26, 2011 at 10:47 AM

bestnya lieya dapat manyak duit dr Cik Nuff... boleh belanja akakkk... hehe..

January 26, 2011 at 10:57 AM

dik .. yg mana BE yg mana CPE ..
x paham lah akak .. xplain sikit .. dan nak tgk BE kat mana dlm nuff tuu ..
adehhhhh :(
tahniah dikk .. bila nak belanja akak nie :))

January 26, 2011 at 11:17 AM

aduh la mia...t'senyum2 lia baca 'nota kaki' tue....sama lah mcm fiqa..asyik nak cium adik dia jer...bila tgk firas menangis cpt2 dia capai botol...klu bagi slow2 x per juga..main rodok gitu jer...!! sabo je lah......

lg kecoh klu tgk mama dia nak mandikan bby...masing2 b'lumba nak pakai sarung kaki/tangan.....:D

p/s: x sabo nak tunggu n3 gambar 4D bby lieya...(sabar menanti...uhuhuhu....)

January 26, 2011 at 11:45 AM

bestnyerrrrr angah x pernah cash kan cek lagi... tapi kan mesti syok kan???

kelakar la mija nie ada2 jer angah baca pun tergelak..hehehe

January 26, 2011 at 11:48 AM

tahniah lieya...
ai pn nk cashout gak mgu ni,
BE pun sume dh jd ME, thn ni satu kelibat pn tak kelihatan, huhuhuu.. =(..
leh soping r awak, NINE hundred ke?.. ekeekekek

January 26, 2011 at 11:57 AM

Nurul nak cash out awal bulan ni kak hehehe..boleh shopping hopping sikit-sikit hehehe..rzeki anak lah tu kak..

January 26, 2011 at 12:21 PM

wahhhh...ganas itu budak..lisa pun dah cash out..tak banyak mana pun..tapi x per la..dari xde langsung kan...pas ni akak rajin2 klik iklan lisa eh...same goes lisa klik ikan akak..hahahah...mampus kalau nuffnang tau..

January 26, 2011 at 12:37 PM

wahhh awal-awal tahun dah masyukk...:)

Rezki tahun 2011 dah menampakkan wajah..:)

January 26, 2011 at 1:01 PM

rezeki...tahniah

January 26, 2011 at 1:03 PM

rezeki tu ko.. leh cover apa2 yg x cukup lg tu kan?

January 26, 2011 at 1:26 PM

vahhh.. mak kayooo..

January 26, 2011 at 2:29 PM

boleh soping baju baby lagi la pasni.. :D

January 26, 2011 at 2:55 PM

rezeki tu...ko nak beli apa lieya???adeihhh bila lah nuff aku nak gerak pantas nie..mmg salah aku sbb aku ni kan pemalas!!!!heeeee...wah ni gaya leh shopping bju baby lawo2 nih

January 26, 2011 at 3:22 PM

bestnya ko...bleh sopping2...ku bila nk dpt ni...huhu....

January 26, 2011 at 3:57 PM

rezeki CNY tu lieya........best 3X....

January 26, 2011 at 3:57 PM

wahh....jeles seh...da ratus2 tu lieya dapat..sakan la shoping kan..dapat duit free2 camtu..jeles mak tau..

camne la baby tu nk dikenakan air ek..hahahah..memacam anak dara nih..

January 26, 2011 at 4:00 PM

owh lieya le blogger 1 juta tu yeah..hihiihihi alhamdulillah dgn rezeki yg allah berikan

adoi..tersenyum2 kty baca pasal lieya kena paksa minum susu tuh..

January 26, 2011 at 4:26 PM

bestnyee., boleh shopping and spend time with family. get the best time with them kn? hehe. mmmmmuuuuuaahhh to ur kids , sis:)

January 26, 2011 at 4:33 PM

alhamdulillah..boleh buat beli brg baby kan..

January 26, 2011 at 5:09 PM

auw..nak kuarkan duit la jg lepas ni..tp duit gaji la..ehehe..

January 26, 2011 at 7:23 PM

wah..best tu lieya,boleh shopping hehehe

January 26, 2011 at 7:28 PM

bestnya....rezki tu...alhamdulillah...leh buat beli barang2 baby gak kan sis...tak pun barang mummy :)

January 26, 2011 at 10:05 PM

Open Table la..

blanja satu opis ke.. haha

January 26, 2011 at 11:24 PM

bestnyer dah dapat cek..
ena baru nak cashut sbb dah malas nak tunggu lagi.. cenonet je tp tak pe la dari tak de kan.. :D

January 27, 2011 at 8:00 AM

wahh bestnyer lieya....dah dpt habuan...siokkk nyerrr....k.azue nyer pun baru ciput....xper2 sebab baru merangkak kann dlm dunia blogger nie

January 27, 2011 at 9:28 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy