Wednesday, January 19, 2011

meh layan makyong posing gediks!~

yee!! aku tade cite nak up kat blog ari ni.....so korang layan ar pic gediks2 aku berperut muncet lemak berkrim ni yeak hiihihii...kat fb dah lame dah tepek gambar nie......erm, sok cuti kan...yahuuu!! behnyer...leh bangun lambat sikit.....tapi aku hangins kalo cuti2 ni, sebab time cuti2 camni laa si mia mija bangun awal dari biase....kalo bangun senyap2 tu takpe, ni siap laa dikejutkan sekali aku ngan papanye...nak mkn roti canai laa, nak gi alamanda laaa, nak gi situ laa, nak gi sini laaaa......konon nak bgn pukul 9 ke 10  pagi lepas subuh selalu tinggal mimpi jek......huhuhuhu....esok tak tau lagi plan nak gi mane.....korang dah ade plan ke?.....

*
*
*
*
*
*
*

jgn muntah tgk pic si muncet lemak berkrim posing yeak 
hi hi hi hi
*
*
*
*
*
*
*
V



mase ni 26weeks




ade org ckp tak beso pun perut....mmg tak beso, tapi aku yg membawaknye ...sakit gak pinggang hihihi





pipi ngan dagu kemain tembun hah!




si kecik dlm ni laa jadi alarm aku pagi2 skrang.....die punye kick mmg betul2 kick...sekali kick, terjage terus aku!!




eloooo..baby, buat ape tu......kak mia nie!!




hohoho baby tdo ke...kuatnye berdengkur..hiks!





~ mama lieya ~




auwwwww!!!....



dah la...abis dah posing gediks aku nie....getis jek kan hahahaahah....ingat nak buat maternity photoshot ...tgu perut dah besar lagi sikit ar baru cute kan heheheeheheh....so kawan2 selamat bercuti esok!! jemaat jgn buat2 lupe keje plak yeak huhuhuhuhu







**semalam hangin gile ngan si mija...die pi letak botol susu die yg berisi air sirap dlm beg sekolah....bile aku kemas2 beg lepas balik sekolah semalam, tgk2 buku2 die dah basah ngan air sirap....tak memasal papa dieorg keje overtime kirai buku die satu n anginkan kat kipas angin...sbg denda, arini gi sekolah tak yah bawak botol susu...tido kat sekolah kang isap jari jek dahhhhhh!!

















32 celoteh sahabat

makyong pun, tapi cung tetap maintain...jeles ok...

January 19, 2011 at 9:01 AM

walaupun mak yong tetap cun lagi lo.. hehehe

sabar lieya budak..tapikan kadang2 bole hangin gak kan??

January 19, 2011 at 9:11 AM

comei lieya ni.. ni bukan lemak lieya tapi pembawakan budak.. walaupun dah mak yong tapi tetap cun

January 19, 2011 at 9:16 AM

wow!!w/p mak buyung tp sgtlah bergaya n cantik je!

sweetnye gmbr perut ngn anak tu.. ai loike!!

January 19, 2011 at 9:18 AM

adoiii nie bukan makyong gediks dikk makyong cunssss :))

heheheh sampai mia tekup ngan gelas tuuu x tahan akak .. dgr bb tak ?? :)

January 19, 2011 at 9:23 AM

haah la... makin berisi mak buyung ni. hikhikhik... lucu tgk si mia ke mija yang pekuk ngan gelas tu.

January 19, 2011 at 9:27 AM

berseri2 mak labuuuu!!

LIKE!

January 19, 2011 at 9:30 AM

alahai lieya cun punya posing gituuu... sapa tolong snap ni?... tentu papanya kot.. klu mia n mija tentu gegarrrr foto mak ni...
gerrr... foto ni leh buat kenangan masa ngandong kannn...

January 19, 2011 at 9:47 AM

mana ada muntah lieya..sy suka tgk lieya sbb lieya peknen pun cantik tau..bolehlah buat photoshoot n amik pic2 mcm ni...

adui mija..yelah abis buku dia..sian mija xbwk botol ari ni...:)

January 19, 2011 at 9:48 AM

pandai mia menyelinap seludup botolsusu sirap dlm beg skolah ek.. heheheh, nakal!!!alya pn la ni malu gak nk isap botol dpn khalayak ramai, ai salu usik..aish, nk kawen dh isap susu botol lg.. jerit la kwn tu.. x mo kawenng la ummi.. :P
psttt: mak vouge yong ttp vouge, ekekeke..

January 19, 2011 at 9:57 AM

NURUL SANGAT TERINGIN JADI MCM AKAK..APA YE PERASAAN ORANG MENGANDUNG HAH???OHHHH SYOKKKNYA..HANYA ORANG YANG MENGANDUNG AJE TAHU BERTAPA SERONOK DAN GEMBIRANYA KAN KAK??

January 19, 2011 at 9:58 AM

sama la lieya pangai budak2 nih. time cuti, kenmain senang je nk bangun. tp time nk pi skolah, kenmain liat lg. siap nangis2 bagai. hangin jeeee pagi2.

poms, berseri2 muka ko. trserlah kebahagiaan ko. maklumla x sbr nk dpt bb boy.. harap semuanya sihat n selamat.

January 19, 2011 at 9:58 AM

alololo..makyong ni bergamba still kiut miut..akak dulu..aisshh mmg x suka amek gamba masa peknen sbb x lawa langsung huhu..

psstt..klu nk amek gamba maternity or family gi la amek kat sini http://www.eyesofgrace.net/
adik akak tu ;)

January 19, 2011 at 10:15 AM

makyong yg gojes! i jeles taw tengok perut u..haha!

January 19, 2011 at 10:16 AM

mse aku peknen kan dini aku mmg suka bergedik amik gmbo..posing sana sini..so ramai yg ckp anak pompan...tapi ghupe2 nya ank lelaki dlm peyut pun suka nak berposing gaks eks...hahahaha...

bagus lah lieya..ada kenangan skg dunia dah serba canggih..beranak bukan selalu..ni lah mse nya nak mengabadikan kenangan ms preggy...kenangan terinadah tu...buakn senang nak dpt...

ps: eh smlm pun buku aqil basah sbb ayahnya letak botol susu dlm beg x tutup...abis buku dia lencun!!!

January 19, 2011 at 10:19 AM

comel jerk atie tgk kak lieya nie....badan tak naik sangt yer...pipi jer nmpk comel skit...hikhihkihkihk

January 19, 2011 at 10:36 AM

kemain berseri2 lieya sekarang ni.. orang kata, kalau preggy girl, mak dia cantik berseri.. ni akak rasa lieya kemain cantik berseri, mesti boy dalam perut tu HENSEM..

akak suka kaler baju hijau ni.. terselah sangat kecantikkan leiya pakai baru ni

January 19, 2011 at 11:02 AM

berseri2 lieya pregnant..

nanti bila peyut dah besar , jgn lupa tau buat photoshoot

fir penah gak lagi besh ltk eskerem malaysia dlm beg sampai kena hp .abis mampus udahnya hp tuh

January 19, 2011 at 11:04 AM

ala...cun sehhhhh...

pandai posing ek?

ni sape mangsa tolong amik gambarnye nih?

patut la si mija n mia tu pandai posing..nurun maknye rupenye..

January 19, 2011 at 11:06 AM

comeynyer tetap sama...wlwpun sdg sarat...makin gebuss jerk kak azue nengok....

siap seludup botol susu yerkk...seb baik air sirap...kalau susu..perghh ngan bau lagi...dah kena denda yerkk...

esok xder planning apa lagi....dok umah jerk layan dvd kott..hehehhe

January 19, 2011 at 11:24 AM

kompem si shah jr kuar2 nanti will terer pose!! LOL

perut ko x tajam pun, nampak lebar je. cantik je aku nengok.

January 19, 2011 at 11:25 AM

lieya tetap maintain cun walopun pipi and dagu da penuh..bertambah gebu gitu..comey..

January 19, 2011 at 12:16 PM

Alahaii cian mija..tak leh bawak botol susu yer..

Amboi mak buyung nie posing2 yer.. tapi tetap comei dan cun.. :)

January 19, 2011 at 12:28 PM

weh, boleh jadik model mothercare ke vmum ke weh.. kekekeke... lawa baju ijau kao itu.. i loike..

January 19, 2011 at 1:12 PM

yeaa..... perut dah besarr... hehe..

January 19, 2011 at 3:50 PM

gedik pun gedik la..i likeeee

January 19, 2011 at 4:47 PM

Tetap ayu, walaupun dah membuyung. Bila nak buat tutorial make up mata ni.

January 19, 2011 at 9:16 PM

berseri ler Lieya..nie yg tingin nk preggy gak nie..hihihi

January 19, 2011 at 11:28 PM

model ibu mengandung...sweet tau.

January 20, 2011 at 11:35 AM

Salam Lieya,

Bila knur ada masa lapang ngadap PC mesti knur cari lieya....tak boleh lupa ngan lieya....

hihi...makyong nak berposing...haa pipi lieya nampak berisi sikit...perut ok2 aje...lieya, ketawa kak nur baca komen lieya sebagai denda tak leh bawa botol susu hisap jari aje....hahaha...ada2 aje lieya ni.

January 20, 2011 at 12:05 PM

comelnyer lieya perut ko...tak besar pun. pas bersalin senang je nk turun balik. Bukan mcm nieda ni, lemak sana sini..hihi

January 20, 2011 at 5:19 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy