Friday, January 14, 2011

borak2 mia mija



Perbualan 1

Mia ishhh ishhh...besar betul perut mama nie....bile baby nak keluar ni mama...
Aku belom lagi laaa....lambat lagi.....tgu sampai no 4 nie (sambil tu tunjuk kat kalendar)
Mia oo ye ke.....risau betul mia ....besar sgt nie....boleh meletop nieh.....
Aku haaaaa!! meletop! (ceh...)








Perbualan 2

Mia mia ni tgh pelik laaa.....bile laa baby ni masuk dlm perut mama yeak...
Aku ermmmmm........(tgh pikir, camne nak jawab ni hahahaaah)


tetibe penyelamat dtg menyelamatkan mamanyer yg masih lagi berpikir.....


Mija alaaa mia ni, tu pun tak tau....kan semalam tu mama gi klinik, haaaa doktor masukkan baby dlm perut mama laaa masa tu.....(muke gile konpiden mija jawab....hahahaaahh)
Mia ooooo patuuuuuuuuuttt pun!! camne laa mia boleh lupaaaa.....
Aku ha ha ha.....(fuhhh seb baik mija tlg jawabkan versi die hahaahahaha)






catatan preggy : berat baby sekarang adalah 1.2kg......alhamdulillah....














32 celoteh sahabat

hehehe...ada ada jek anak lieya ni...
yelah, derang dah makin besar kan...

January 14, 2011 at 9:03 AM

ahahhaha..

pandai main soal jawab pasal baby yg ada lam perut mama rupanya.. ekekke.. sweet je..

selamat la kejap ye lieya.. tp nanti mesti soklan yg sama akan keluar tu.. hihi :D

January 14, 2011 at 9:05 AM

alololo.. mija.. ko mmg penyelamat mama ko.. aihhh.. soklan2 camtu mmg kite terkulat2 nak menjawab..

January 14, 2011 at 9:16 AM

kelakarlah anak-anak kak lieya ni semua..kalau diaorang tak der sehari mesti sunyikan hehe

January 14, 2011 at 9:23 AM

hahahaha..cute je jawapan tu.anak2 ni makin depa besar, makin bnyk soalan dia kan.

January 14, 2011 at 9:24 AM

keletah betul budak-budak sekarang ni. Yang si besar pulak tukang jawab untuk mak.habislah baby ko nanti, tak larat nak layan simia ngan mija.

January 14, 2011 at 9:28 AM

pandai betull mija bg jawapan soalan mia tu.. lieya pon dah tak tahu nak jawap mcm mana..
tu la kan bebudak ni banyak betul soklan.. tanya soklan yg kdg2 tak terjawab oleh kita yg dewasa ni.. hehe..

January 14, 2011 at 9:43 AM

alahai cutenya 2 beradik ni berborah...pndai plak u imaginasi memasing...nasiblah mija ada..jenuh mama dia nak mjwb nnti....heeeee

January 14, 2011 at 10:04 AM

huhu, mmg mati akal nk jawab soklan tu..nasib baik mija ada jadi penyelamat

January 14, 2011 at 10:43 AM

ayooo... isap botol lagi kah?? mmm... nak dapat adik dah tu. hehehe

January 14, 2011 at 10:55 AM

alahai sukenye la kalu dapat dgr sendiri perbualan tu..

sure mengekek gelak..bebudak ni jawab spontan jek..

January 14, 2011 at 10:57 AM

udah le chomei bergaya model botol susu nie...
petah plak berkata-kata...
hehehehehe memang penyeri tul dorang nie kan sis :)

January 14, 2011 at 11:05 AM

akak tak merasa lagi soalan2 cepumas macam mia & mija bagi.. fuh kalau kene kat akak mau berpeluh dibuatnya..

January 14, 2011 at 11:06 AM

aduh, gelak sndiri aku ngn borak dua bradik tuh... hehehe
pandai mija jwb ek...

January 14, 2011 at 11:10 AM

lieya berat bb 1.2 tapi berat mama fuhhhh... lieya sama macam angah masa dah 6 bulan badan bertambah2 & berat pun sama macam lya hehehe..akhir sekali 75 kg kau hahaha.....dasyatttttt..

cute sangat perbualan si kecik tue mia &mija kelakar kalau dengar versi budak2 kan???

January 14, 2011 at 11:14 AM

sib baik ko ada penyelamat..anak aku mimi ko xleh kelentong..dia tau..hanya org kahwin je boleh mengandung..kalo org lum kahwin mengandung..maknanya org tu jahat..hahaha..

January 14, 2011 at 11:48 AM

tergelak aku baca mia mija nyer chat ni..
comel je tukang tanyer n tukang jawap..
agak2 suri nnti .kalu tanyer mesti jawap sendiri ...hehehe

January 14, 2011 at 11:50 AM

cerdek cerdek! Hehehe
Mia yang konpedem mampu MIja menerima fakta dgn baik (hehehe)

Lieya
baju dakdak ni sama ngan baju ACA la. Boleh geng

January 14, 2011 at 12:02 PM

apsal yg tukang tanya tu si mia je? nampak sgt dia curious nk tau kan? mija aku tau... dia sure ala2 relaxxx je, x mo amik pot..
hehehe... suka aku ayat mia. siap RISAU ni... keh keh keh

January 14, 2011 at 12:25 PM

hehehehehe...memang kreatif betul la jawapan mija tu...

January 14, 2011 at 12:38 PM

soalan no 2 tu bahaya ...ekekkekeke
nasib mija tolong jawab

January 14, 2011 at 12:39 PM

kelakar ok
bebudak nie kalau di layan ckp
mcm2 imaginasi dia kan..
aku tak tahan ok..
nak2 si batrice tu mulut kepoh
semua dia tanya..

ada sekali dia tanya
apsal ketiak papa ada bulu
ketiak batrice takde..
ha ha ha.....

January 14, 2011 at 12:42 PM

wah....besh lar mia n mija berkawan kan kak...saya punya cakap sorg2jer lah...sian lakss..!!~~ tapi jawapan tu mmg xbleh blah..doktor masukkan?? hahaa...tinggi imaginasi tuh...

wah..baby akak dah 1.2 kg? oh..saya xsampai lagi setengah kilo..kecik giler..doktor pun dah risau..camane??hahahaha..

January 14, 2011 at 12:43 PM

kretip ok jawapan mija tue....comel jerk...huhuhuhu

January 14, 2011 at 1:35 PM

budak2 skang mmg byk soklan dia akan tnya..kita plak kena pikir camne nak jwb kasi dorang faham

January 14, 2011 at 2:00 PM

Aduhaii kelakar laa plak cara mija jawab .. bijak2..hehehe..

Yg cute tuh siap dua beradik ngan botol susu godang plak tuh

January 14, 2011 at 2:42 PM

hahahahah sabor jerlah mia dan mija tuu .. dah x sabor lah tuu .. hehehhe :)

x dpt bayangkan mcm mana reaksi mia & mija bila nampak 1st look at bb :)

January 14, 2011 at 2:45 PM

hahaha bijak betul anak2 ko lieya.mmg keletah la. pndai betul mija bg jawapan. hehehe. kdg2 kita pon heran cemana dorang leh pikir smpai ke situ kan. ko pon jenuh nk pikir jawapan..hahaha

January 14, 2011 at 3:13 PM

mmg mcm2 kan imaginasi anak2 nie...kdg2 seronok juga melayan dia org berborak....:)

p/s: alhamdulillah bby semakin sihat..nnti mesti berat makin bertambah.....

January 14, 2011 at 4:38 PM

ha.ha.ha...kelakarkn anak2 nie....

January 14, 2011 at 7:12 PM

haha...pintarnya anak2 Lieya ni bercakap..soalan and jawapan yang tidak terfikir di minda orang dewasa..haha

January 15, 2011 at 12:14 PM

yer lerrr kann...kanak2 nie kena jawap versi diorg jugak kann...karang tnya lebey2 terkedu plakkk kita2 nie nak menjawab...hahahhaa

January 16, 2011 at 11:24 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy