Friday, January 28, 2011

suprise di ari jumaat yg buat aku smile panjangggggg.....

hahaahahahahah...getiks tau laki aku ni...tak pasal2 arini aku malu ang ang.....baru jap tadi ade budak anta bunge kat aku......"kak, saye nak cari Cik Nor Liayana"...Cik laaa sangaaaaattttt...dah membuyong pun niiii....saje tau laki aku...hahahaahaha......thanks abg...tekejut hoccay! tetibe ade bunge ngan cekelat pagi2 nieh........auwwwwwwwwwwwww!!~~~

(gambar2 ni panas dari oven tau...baru tadi mak snap2 tau)






mesti pelik apesal laa tetibe dpt bungekan ....sebenarnye ni sempena anivesari kiteorg sebenarnye ahad ni....he he he.....






teddy bear ni nanti nak letak kat opis jek, cekelat bawak balik share ngan mia mija....
bunge akan dikering kan n bertambah laa koleksi bunge kering kat bilik i ni hihihihi






cantik.....bunge2 yg buat aku tersenyum ari nieh.....basah2 lagi ngan renjisan air....



hihihi...secret admirer laa kunon.....ceh..... ;-)

tuk papa, adiah anivesari tahun nie, tgu bulan 4 kang yeak.....wat mase skrang layan baju2 rompers yg mama dok soping tiap2 bulan  ni yeak hihihihihi.....dah berset2 aku beli rompers nie, setiap set ade 5 helai rompers....berbaloi ar gitu.....huhuhuhu...yg dlm gambar ni rompers terbaru aku beli semalam ngan aisyah......






so mood mak yong ari ni adalah.....dalam hati ada taman....ha ha ha ha....






**thanks abang...i luv u 4 evar.....thanks 4 everything














41 celoteh sahabat

auuwww, syok tau dpt bunga..berbunga2 jek hati kan.happy anniversary lieya n hubby.semoga korang kekal bahagia sampai akhir hayat

January 28, 2011 at 11:08 AM

woww...romantiknya.....mesti ati byk bunga2 ari nie kan?happy anniversary kak...semoga mahligai yg dibina berkekalan hingga hujung nyawa

January 28, 2011 at 11:14 AM

wah2 lomantik nye incik shah. beh2. aku plak yg behnye lieyot. haha.

cumil2 wey bju tuk baby ko. santek.

January 28, 2011 at 11:18 AM

happy anniversary.semoga berkekalan bahagia hgga akhirat,insyaallah.nak dpt bby ke?

January 28, 2011 at 11:20 AM

bestnyer.... hari tu masa beday en, suami igt nak wat seprise mcm ni, tapi tak terbuat plak. hahaha

January 28, 2011 at 11:26 AM

seronok nyer dpt bunga pepagi.. mesti la hapi kan lieya.. abg tersayang bagi.. so sweet.

hapi anniversary tuk kalian.. semoga kekal berbahagia selama nyer.. amin

January 28, 2011 at 11:28 AM

korang laki bini memang romantik la...syok jer kak lynn tengok...happy anniversary yer utk lieya dan hubby...

January 28, 2011 at 11:30 AM

sweetnyer.....heheh......hepi aniberseri kak...teeheee...

January 28, 2011 at 11:34 AM

wah sonok ko..
laki ko bapak punyer romantik..
jelos aku..laki tak romantik langsung..
rasa nak lempang je dia..hehehe
apapun happy anniversarry..
semoga korang kekal abadi..

January 28, 2011 at 11:38 AM

he he he..
cute je shah, secret admirer tu..

January 28, 2011 at 11:39 AM

romatiknya.....best3X....tiba2 rasa jeles lak...hi.....

January 28, 2011 at 11:43 AM

phewwittt
shah mmg romantik kan...every year tak pernah miss bagi bunga kat ko....

happy anniversary in advance dear

moga kasih sayang kalian akan terus berkekalan.....

dlm hati ada taman...wah.....!

January 28, 2011 at 11:46 AM

wow..wow..wow..senyum sampai telingalah tu hari ni ya hahaha..ehh cik lagi rupanya kehkehkeh..

January 28, 2011 at 11:47 AM

happy anniversary leiya dan shah.. semoga korang sentiasa happy dalam rumahtangga disamping anak2 yang comel dan pintar.. aku suka tengok korang berdua.. mmg best la.. sangat romantis

January 28, 2011 at 12:00 PM

akak ucap siap2 "Happy Aniversary Lieya n Hubby".. moga bahagia ke akhir hayat... moga bertambah lagi rezeki serta anak..

cantek bunga tu... mcm tuan nya jugak..hehe

January 28, 2011 at 12:06 PM

uish...romantiknyer....syok gilew kalo laki aku buat camtu gak...bertuah ko yer..huhuhu..yg aku plak,aku rase tarikh pun si jambu lupe...huhuhu..haru...

January 28, 2011 at 12:09 PM

bestnya dapat bunga... rasa macam cintan cintun gitu.. tapi masah nilah bertambah cintan cintun tu kan.. jeles ahkak tau

January 28, 2011 at 12:14 PM

syoknya teruja nak dapat bunga cam tu.haruslah bangga, ngan rasa diawangan depan teman pejabat. Lieya ko rasa boleh tak akak beli bunga, tu hantar sendiri kat akak. kwang kwang

Romantiklah suami Lieya.

January 28, 2011 at 1:30 PM

wah!!! romantiklaaa.....cantek bunga & teddy bear tui....wish u hepy anniversarry yer....

January 28, 2011 at 2:00 PM

Happy anniversary lieya..

cantiknya bunga tu..nak satu

January 28, 2011 at 3:12 PM

wah.. wah, veri d lomantika de amor la asben awak lieya.. =)
aisshh, kalo ai le u, jgnkn de taman, de tajmahal lg dlm ati taw!!! tak penda bermimpi le ai nk dpt ghitewww.. huhuhuu
btw, epi anniversary both of u laling!!!
psssst:adiah yg bln 4 nnti terbaeeekk punya kn..9 bln bwk sinikemari kn..ngeee.. epi la tu.. =D

January 28, 2011 at 3:32 PM

nak jeles tak nak? tak nak lah..hehe!

btw congrats in advance dear :D

January 28, 2011 at 4:02 PM

Wah2 romantiknyaa hubby lieya yer..antar bunga lagik..

Anyway happy annivesary yer..Moga berkekalan hingga ke akhir hayat.. amin.. :)

January 28, 2011 at 4:04 PM

bestnyer.... :-)

January 28, 2011 at 4:15 PM

seronoknya bila diri disayangi kan..romantis gak suami ko ek..happy anniversari lieya..moga jodoh kalian berpanjangan hingga ke hujung nyawa..

January 28, 2011 at 5:17 PM

okeh...very the jelesssss okeh...kedengkinye ai tgk lieya!hihihi

ni la antara wishlist yg dilla duk tunggu2 lakiku bagi..tapi, hampehhhhhh..

bile die nk romantiksetik cam hubby lieya nih tak tau la..

January 28, 2011 at 5:29 PM

romantik betul si shah ni kan. mak plak yg touching gitu. mmg hepi gile dpt bunga kan. trkembang2 hidung dek malu tp sukaaaaa. aku ni pestime dpt bunga from cooi masa anniversary thn 2009. trkejut giler ko. pas2 merah2 muka masa nk amik bunga tu. org ofis dok ngusik plk. malunya akuuu.. tapi mahuuuu.. hahaha

hepi anniversary to both of u

January 28, 2011 at 6:40 PM

wow..romantiknya..sure budak yang dtg deliver bunga tu confuse..kata cik tapi memboyot ye..apa2 pun akak doakan lieya kekal bahagia hingga akhir hayat ye

January 28, 2011 at 9:00 PM

aku ni jiwa metal sangat kot?
aku mana reti nak kasi2 bunga ni..

haha..

tapi your husben is so sweet..

January 28, 2011 at 9:45 PM

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!! sweeetttttttttttttt sangattt! suker suker sukerrrrr...!!

aku pun tumpang sengihhh lebar gilerrr nihhhh!

happy anniversarry mak yong!

January 28, 2011 at 9:49 PM

awww lomantiknya dikk :)
eheheheh akak 1st time dpt bunge masa bday akak tahun lepas ..
cantik bunger tuu .. samer jer cam bunge akak dpt tuu .. :))

January 28, 2011 at 10:43 PM

Wah Lieya, bermunge2 hati lieya...moga lieya sentiasa berbahgia disamping suami tersyg dan anak2 lieya yg comel2 tu...moga bertambah seri lagi mahligai yg telah dibina dengan kedtgan org baru nanti...take care dear...peluk cium buat Mia & Mija...muaaahhh!

January 28, 2011 at 11:11 PM

lieya happy annibessery ya...
moga bahagia selalu. romantique cik abe mung, syukur alhamdulillah. Itulah yang paling bahagia buat seorang isteri.....hehehe
** Lieya
kak dod dah lepas banyak entry rupanya erk. sorry erk dik agak kebizian lately ni

January 29, 2011 at 6:31 AM

ehss...sama bulan lar plak neveseri kiter kak!!~ saya xde dapek apa2 lagik nihhh..oh..lupaaa!!~~ laki eden bukan seorg yg romantik bagai..terima jerlah..uwaaaaa!!~~

psssttt: wah..berompers bagaiii..yey!!

January 29, 2011 at 10:02 AM

opss lupa nak wish..hepi neveseri..semoga kehidupan selepas ini lagi diwarnai dgn bunga2 kasih sayang yerp..nak2 lagi dgn superman junior yang akan hadir memeriahkan lagi family ni...

January 29, 2011 at 10:03 AM

auuwww...bestnya dpt bunga..
terus hati pun berbunga2 kan...
menyengih je le seharian sis...
i kalo dpt bunga gitu le...
hehehehe malu tapi mau gitu :D

neway hepi anniversary sis...
smoga berbahgia hingga akhir hayat!

January 29, 2011 at 10:18 AM

aduhai sweetnya........so,jelezzzzz okey!!!!! romantik sungguh!! apapun happy anniversary...semoga kebahagian ini akan berkekalan hingga ke hujung nyawa....amin.

lia pun byk belikan firas rompers..senang nak pakai n comel2...

p/s: tumpang senyum2 juga nih.....:D

January 29, 2011 at 11:31 AM

hehe, so sweet.

January 29, 2011 at 3:25 PM

re - ala cian makyong terliur tgk entry KRR.sib baik dah mkn..kalo tak, aku lak rasa bersalah..hehe

January 29, 2011 at 9:34 PM

bestnya...bunga2 je kan...romantik ooo asben lieya...nesti senyum setahun nie..heeeeeeehepy anniversary...semoga bahagia hingga akhir hayat

January 31, 2011 at 9:54 AM

lieya angah lambat sangat last week buzy day..apa pun angah nak ucap selamat ulang tahun perkahwinan ye...

January 31, 2011 at 11:07 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy