Monday, January 31, 2011

nak kemane tu ?!!~

hohohoho sunyi gile doh opis aku...ramai dah cuti...pi keje pun tenang dan damai jek tadi...tak mcm keje kat putrajaya plak dah haahahahaahh......aku gak laa keje ari ni.....mls nak amik cuti, mauu jimat cuti pun yeak....tapi rabu aku cuti laaaa.....jom layan gambar kami ari sabtu ari tu...nak kemane ar kami ni yeak?.....





gigih pagi2 sabtu bgn awal budak2 nie...siap berperfume2 lagi hah heheheeheheh.....


posing dulu anak beranak2....huhuhu


cak!!! (ya Allah, kembang setaman dah muke aku!)



  en papa yg drive penoh berhemah......hujan jek ari sabtu tuh....





excited budak2 nie...siap nyanyi2 lagi dlm keter....


sebelum pi ke destinasi yg dituju....bekpes dulu kat diplomatik....


roti telor tuk budak2 nie...

sekeping share berdua jek....

aku lak mkn roti bom ......manis2 keras hahaahahah


pas bekpes kiteorg teruskan pejalanan.....ujan tak henti2.....mia laa jadik tukang bace doa berenti ujan hahahaahah....risau die kalo tak dpt mandi kolam hahahahaha....


tgk ar tahap excited die...dlm keter pun berpelampung.....he he he




eh, kemane kami yeak?....haaaaaaaaaaaaaaaaa tgu next entry aku cite nooooo......alah tempat biase2 jek, yg penting mia mija hepi...lepas ni dah takde jalan2 dah...aku dah warning awal2 dah, tgu baby besar baru kite leh jalan2 naik flight n dok hotel...semua setuju ngan perjanjian tu heheehehehehehe......ekceli ni jalan2 sempena nak sambut anivesari kiteorg ke 6 laaaaa......






**sok cuti ari wilayah...yahuuuuuu!!! aku lik melaka jap nak uruskan urusan tanah...balik ari jek....last kot lik melaka....lepas tu rabu 3hb balik johor plak adik aku nak tunang....tu pun last kot lik johor...lepas ni dah stage sarat2 dah....mmg tak leh jalan jauh...standby jek tunggu mase beranak huhuhu












28 celoteh sahabat

dah tau dah kalo ada pelampung tu nak pi mandi le kannnnn....mesti sejuk gegel gilak budak2 tu mandi sbb 2 hari coti nie asyik laaaa ujan jek...

January 31, 2011 at 9:41 AM

pergi mandi manda kt manalah tu?? comel je ko lieya preggy, takdelah kembang mana pun.

January 31, 2011 at 9:46 AM

lieya bawa anak2 mandi kat mane la tu kan???... selamat bermandi manda yer...

Sabtu ahad akak sekeluarga balik kg jer.. hehe..

January 31, 2011 at 9:52 AM

hehe!! dlm kete pun berpelampung jugakk!!! sure xsabau tuhhh!!! ahaksss!!

akak..nampak chomey jer preggy..saya kembang semangkuk sudahh!! wakakaka..

debor plak time akak cakap tggu masa nak beranak jerr...camane ni?? adussss..!!!

January 31, 2011 at 9:58 AM

Comellah lieya anak beranak...mcm kakak n adik2 je....haha...
Ni baru betul kembang bila baca komen..:)

January 31, 2011 at 9:59 AM

alala...comei sungguh anak2 n mama (w'pun mama dah kembang setaman....uhuhu...guwau jerk..xper2 lps b;salin nnti kompom blh slim :D)

klu dah sarat2 ni mmg malas sungguh nak b'jalan kan...maklum lah dah 'berat',tp lia dulu dah sampai due pun masih gigih meronda sana cni....tp yg dekat2 je la..

p/s: x sabo nak nunggu bby boy keluar...muka mia ke mija yerk...^___^

January 31, 2011 at 10:04 AM

Hujan2 pun jalan2 tetap jalan2 kan..

Amboi2 comeiy2 emak & anak2 nie yer..

Lebih2 lagik mummynye tuh.. :)

January 31, 2011 at 10:17 AM

bestnya p mandi manda yer..hepy 2 beradik tu...kemanamlah lieya n family p yer..

haahlah leiya..mana ada kembang..maintain jelita jer..

January 31, 2011 at 10:19 AM

mandi manda ke sunway lagoon ke leiya... seronok budak dua orang tu ye

January 31, 2011 at 10:21 AM

bestnya mandi manda...
tp sabtu n ahad hujan nonstop.ke tempat ko p tu xujan lieya?

comey ko peknen..xkembang pun..

January 31, 2011 at 10:23 AM

meh ni aku teka... PD kan? heee~ tetiba nak teka PD pulak ngeh3

January 31, 2011 at 10:24 AM

wah...gi main air yerk..
tula lieya...nanti dah sarat sure ko memerap jer kan..tak larat nak bawa perut dah....

sementara larat nie..layan kan jer lah....

comel ok legging budak berdua tu....dot2 hitam putih gitew...beli kat bandung erk dulu...

January 31, 2011 at 10:51 AM

wah...berjalan sakan yer korang...erm, gie mana jer tu lieya?

January 31, 2011 at 11:00 AM

hehehe lepas nie tunggu hari jer kan??kan??
apa pun terbaekkk la roti bom lieya tue hehehe

January 31, 2011 at 11:09 AM

no compem nak g mandi kolam kan kak hehehehe..tak pe janji lepas g berjalan akak ada 3 orang anak dah kan so lagilah meriah hehehe bestnya hehehe

January 31, 2011 at 11:24 AM

amboi dah tak sabar lagi siap berpelampung dalam kereta.Baru nampak jelas muka ko lieya, walaupun kembang tetap maintain cun.

January 31, 2011 at 11:26 AM

wah..mesti ada acara mandi-mandian..sbb tu siap doa jgn hujan lebat eh..aku sukalah baju ko lieya..cantik..simple..dh lama teringin nk beli baju kotak2 ni..nti nk carilah..

January 31, 2011 at 11:34 AM

kat mana la korang pi swimming ni yer. kenmain excited si mia. dlm keta lg dah siap brpelampung.haha.

x lama dah kan. kitorang ni pon dah x sbr nk tgk shah jr. semoga sumernya selamat.

January 31, 2011 at 11:47 AM

wah, nk kemana ni wangi2 lagi puteri tiga banak ni..
siap ngan pelampung lg tu..
ekekek, bler tgk aje ur guls de perfume senirik, tingat kat alya.. kemain lagi nk perfume, ngalah org beso.. last2 , asben bli gak.. huhu, ngalah makdie, wangiiiii salu.. ishhh, mature tol bdk zmn skrg yer.. :P

January 31, 2011 at 12:18 PM

mmng excited tgok duk dlm pelampung tu..x sempat sampai dh pakai dulu..huhuhuhu...muke ko mng dah setaman aku tgok lieya...mkin kiutt....huhhuhuhu...

January 31, 2011 at 1:05 PM

ala..comelnya. Baiknya dorang tak gaduh berebut makanan..

January 31, 2011 at 2:57 PM

ni kes sama la macam budak2 kat rumah ni lieya,kalau nak pegi mandi manda kat mana2 siap pakai pelampung dalam keta..hangin je akak sebab pelampung tu kan guna space yang banyak bila tak dibuang anginnya..mujurla Ez yang besar tak kemaruk macam adik2 nya..eh..canti je baju budak berdua tu la..berkenan

January 31, 2011 at 5:47 PM

ehh lieya... nmpak lain laa muka lieya dlm pic kt entry nie.. ;)
hehe.. seriess tak tipu..

Lieya, keje kat Kementerian ape yer kt Putrajaya tu?

January 31, 2011 at 5:54 PM

waa kemain layie mia dan mija tuu .. ekekeke cumei jer .. haa lieya punn cumei bam2 mak buyung .. ekekek ok lah tuu dikk normal .. lepas bersalin suk2 dia kempis balik .. :)

haa nak gi splash2 yer .. ermmm ke mana lahh tuu :))

January 31, 2011 at 8:05 PM

sure nak mandi manda la ni korang anak beranak..

January 31, 2011 at 8:57 PM

nak p mandi manda kat mana la tu kan.. hihi... lawo nye la anak dara lieya.. kemas & rapi jek.. kalo dak anis la... huhuhuu.. serabai jekkkk walaupun awal2nya dak buh mcm2.. haihh!!

January 31, 2011 at 10:30 PM

bestnya pi jalan2.. sempat lagi korang posing2 kat rumah yek.. leiya pun comel jer pakai baju cenggitu.. tak nampak gemuk, tp nampak perut jer..

ok cepat2 update entry tau.. akak suka ko bercerita.. syok!

February 1, 2011 at 11:21 AM

takpe, kembang pun lieya tetap anggun gitu..

bez kan jejalan..bilela peluang dilla lak nk bawak anak gi jalan2..

February 1, 2011 at 11:34 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy