Thursday, December 22, 2011

mandi pool depan umah....

sori peeps!! semalam tak update....hihihi ....takde bahan sebenarnyer .....ni godek2 pc ..e'eh jumpe gambar yg belum aku publish kan lagi....kan sekarang musim ujan, sebok budak2 ni gi swimming...malas tul aku nak layan.....so kombah le stor cari pool dieorg....cari yg besar tak jumpe, last2 jumpe yg kecik ni hahaahaha...berhimpit2 le ko main dlm tu.....seb baik dayyan tak mo berendam, kalo tak korang dok tepi jek tgk dayyan berendam dlm tuh hahhahaahahah




dayyan tegelak2 tgk akak die main...tapi bile acah nak celup kaki die, die tak mo plak....die nak besen mandi die jugak kot hahahaahaha




papa sibuk basuh keter, anak2 sibuk main air...


eiii tak menarik tuk aku update ari ni kan hahaahahaha...bantai jek laa yeak....yg penting ade cerita ceriti......ha ha ha ha






** tgh kecoh pasal sain borang opsyen....'bahagian' aku jugak yg cool...arini baru buat taklimat hahaahahaha.....









28 celoteh sahabat

kecik pun kecik la janji bleh berendam....heheheh

bahagian atie pun cool...langsung tak der taklimat..just baca pekeliling..
tapi tangga gaji baru dah dapat....ada yang puas hati ada yang tak puas hati...entahlah....:)

December 22, 2011 at 9:40 AM

jadilah dapat gak berendam kan... nasib baik hero x mo ..kalo x kakaks kena ngalah la kasi hero tepuk2 air..akekeke silap2 ko pun basah sama.... aku kasi annur berendam dlm bilik air je ko...nasib kolam tu celus..udah rumah cam tu celah mana nak letak poolnya

December 22, 2011 at 9:51 AM

budak2 asal dapat main air pun dah hepi.. pool budak2 ni dah rabak dibuatnyer... hahah.. bahagian ko lieya sama la ngan aku.. kool je.. kitorg pun esok baru taklimat... aku ni pun blur2 je...

December 22, 2011 at 9:55 AM

depan rumah lg bestkan mia & mija senang kalau perut lapa je jerit je panggil mama suruh masuk dapur amek makanan.....hehehehe....

ala lieya kat tempat akak lg la 1 taklimat pn xde lg pasal SBPA....x tahu la ape citer nyer yg penting next week akak nak cuti n harap2 x dipanggil dtg keje.....

December 22, 2011 at 9:58 AM

sib baik ada pool nie sis..
kecik ke tak, tak jadik hal utk dorang...
asal matlamat dorang nak berendam tercapai...

December 22, 2011 at 10:06 AM

seronok dua badik tu main pool tu heheheh...btl2 kalu dayyan nk msk pool tu jwbnyer ggt jari jelah kakaknyer tu...
aku sbr tul lah bwk kete putih... dh la duk apatment nk cuci pyh kalu duk teres cam ko senang nk cuci... dh comot beno kete aku tu wei...nsb mlm td dh bsh dh..

-sbpa mmg bt opis aku kecoh... lg2 bab yg gaji J slh... mmg havoc

December 22, 2011 at 10:09 AM

lieya,
nnti dak dayyan beso nko kena tuko pool lg beso la tu..
kalo tak, melimpah ruah la.. heheheh..

babe,
jabatan aku lg kool..
hahaha.. taklimat n sain borang 28 ni..
rileks aje!

December 22, 2011 at 10:10 AM

kecik lagi pun lieya.. leh jimat air.. kalau jumpa yang besar jenohlak nak mengisi air tu..

December 22, 2011 at 10:21 AM

dayyan ckp jap lg aku pndai mandi sndiri nyah ko kakak2 ku dr pool ini..hahahahah.. :)

December 22, 2011 at 10:25 AM

jadila dapat kolam kecik...bess tu leh bermandi manda...yg comel kecik tu tak joint sekali

December 22, 2011 at 10:57 AM

aloor tecik sgt tuu lieya kena beli yg lebih besar .. x muat nanti dayyan nak joint kakak2 dia .. :)

hurmm akak dulu pernah ada .. tapi dah bocor , dan guna seminggu je .. eii benci :)

December 22, 2011 at 11:05 AM

syokknya mia n mija berendam dlm kolam... eeee x sejuk ke...hehe... klu kolam besar sket leh la mama n dayyan join sekali kan...haha

December 22, 2011 at 11:47 AM

dah cam kembar je hjr tgk mia ngan mija ni.... sat2 g dayyan da besa skit sure dayyan yg akan kongker pool tu.... ikikiki...

December 22, 2011 at 12:26 PM

huhuhu sama la kiter ni lieya...dah kekeringan idea nak up kat sini.....

December 22, 2011 at 3:03 PM

penah bercadang nk belikan dak acha pool jugak..tpi incik darlin' tak bagi, katenye cepat koyak..(dalam hati: kedukut ckp jek la..hihihi)

alaa..takde dayyan!

December 22, 2011 at 3:43 PM

bestnya bdk2 tu dpt main air,,,sama mcm anak akak..kalau dpt main susah nk suruh berhenti...heheheh:-)

December 22, 2011 at 4:16 PM

nasiblah dayyan xjoin kalu x mmg adik dia jelah sornag dlm tu...sukanya miamija mndi pool tecik tu...budak2 kan air tu bestfren dorang...

December 22, 2011 at 9:36 PM

budak2.... janji jumpa air ...

salam ziarah

December 22, 2011 at 9:51 PM

yang penting berendam..budak2 ni asal dpt main air je happylah..hehehe..

December 22, 2011 at 11:26 PM

budak kecik ni memang suka berendam,nabhan pun sama...kalau berendam susah nk kluo...hihi

tkde gmbo dayyan montok ke? hehe

December 23, 2011 at 5:22 AM

bestnyer mia mija mandi kolam, dpt yg kecik pon jadilah kan.. hehe

December 23, 2011 at 11:53 AM

hehe..

anak2 ena pun dok mintak main kolam kat umah.. tp ena malas nak layan sbb "pool" dorang tu ena tak larat nak pam.. nak jemur pun susah.. berat!.. apaknya pulak tak leh nak angkat mende2 berat wat masa ni.. uhuhu..

December 23, 2011 at 11:58 AM

Comelnyer kolam tu...tu belum Dayyan join lagi tu..hehe

December 23, 2011 at 3:13 PM

bahagianya tgk diaorg main air..kanak2 mmg suka air kan..:)

December 24, 2011 at 10:21 AM

Nanti dayyan dah besar sure dia sorang je yang conquer duduk dalam tu..kakak2 tgk dayyan lak nanti ye

December 25, 2011 at 5:16 PM

ni kena tukar kolam yg besar....baru best berendAM....HE...

December 26, 2011 at 10:59 AM

pakat berendam dlm pool kecik smpai senget2 pool..ekekeke

December 27, 2011 at 8:19 AM

akak punya kolam cam ni dah lingkup, kena lenjan dek firdaus. lieya senangkan dorang diam kalau dapat berendam dalam kolam pelastik ni.kalau diiarkan mau satu hari dorang berendam : )firdaus cam tu.

December 30, 2011 at 2:35 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy