Wednesday, December 12, 2012

jalan2 hongkong - 1 dis (enjoy disneyland)



salam rabu semua!! arini date cantik gojes kan?...mcm biase arini aku teruskan entry cuti2 kami lagi yeak....korang pi amik nasi goreng sepinggan ngan air milo secawan dok depan pc jom heheeheheh...nak suh aku belanje nasi goreng jauh benooo heheheeheh



*
*
*
*
*
*
*
*
V



lepas jek kami bekpes kat chef mickey mcm kat entry sebelum ni, terus pergi ke tempat shuttle bus plak....tak jauh pun, depan hotel tu jek hah heheeheh...ckp pasal shuttle bus korang jgn risau...servis mmg tip top...cepat dan tangkas...bus sentiasa datang dan pergi....so kalo nak balik dari disneyland tuk mandi ke solat kat hotel mmg small matter jek ....shuttle bus tak putus2 n bukan jenis tgu orang ramai baru jalan....so dont worry key...




bus pun bersih jek...mia mija excited hah naik bus...sian korang kan naik bus pun jakun heheeheh nanti le kite pi USS naik bus nak mcm aunty mimi ari tu heheheeh





tak jauh pun hotel dari disneyland ...sebab tu aku prefer stay hotel dalam nie jugak....senang nak ulang alik.....dlm 10-15 minit jek pun dari hotel....



wajib posing kat sini....mase ni pukul 9.30...disneyland bukak pukul 10...so ape lagi posing sakan laa dulu....



kiteorgkan beli pass tuk 2 ari terus...ari yg pertama kiteorg masuk sabtu...weekend tu! redha jek la kalo org ramai kan....utk yg kedua kiteorg masuk disneyland balik ari isnin....weekdays so org tak seramai weekend




yeay! kami di Hong Kong Disneyland!! thanks papa sebab bawak kami cuti2 disini....semoga bertambah2 berkat dan murah rezeki papa....



lagi satu yg budak2 mesti suke sepanjang kat disneyland nie, staff dieorg akan bagi sticker kat budak2 nieh....mia mija dayyan kumpul banyak gile sticker heheehehe....sticker2 karakter disney tau...




menanti saat pintu dibukak....mase ni pukul 9.45 dah...cuace mmg mendung n sejuk giler....



mia mija dayyan glamer kat sane sebab selalu jadi perhatian kat sane...ramai tegur n cakap "beautiful.... big eyes" hahaahahaahah....




dah berdebar2 mase nie...standby je kat tangan pass masuk n jari tuk di scan heheheehe




nampak tak family yg tgh bukak kunci tu...haaa kat sini dieorg akan pilih satu lucky family tuk same2 ngan micky n minnie  tuk bukak pintu gate ni.....dieorg pilih random jek dlm ramai2 org nieh....aku ingat hari2 akan ade opening ceremony ni, tapi mase aku pergi ni ari sabtu ade....bile aku masuk balik ari isnin takde plak opening ceremony nieh....tapi tu laa kalo pergi weekend mmg org ramai sikit laa dari weekdays...Q pun panjang tuk setiap game...




haa nampak tu mickey n minnie dah sampai....comel gile depa!



kami antara yg pertama Q...masuk2 jek kene check bag dulu...takut ko seludup periuk nasi ke, nasi lemak ke lauk pauk ke wakakakaakak....tapi kalo makanan yg ringan2 mcm biskut, air mineral lepas laaa....alah korang claim jek baby foods kalo depa tanya...sure lepas! tapi make sure korang bawak baby laa..seb baik dayyan ade....dengar cite kat disneyland jepun langsung tak boleh ngko!



masukkan pass, lepas tu touch jari tuk di scan...scan jari ni kalo ko beli pass utk 2 hari tu...bab pass ni strict gile...ade sekali tu pass mia takleh bace, tersadai kiteorg kat situ....seb baik laa tak lama....



kat sini korang kene makan popcorn ngan waffle mickey ni tau..kedai ni kat luar sebelum masuk land2 yg ade....sedap wey! popcorn die kiteorg leh bedal 4 kotak sehari!! abis laa bacaan gula tinggi hahaahahah



kumpul dan kumpul sticker lagi....bersepah beg mak ko dengan kertas2 sticker 3 badek hah!



untung gak gi musim sejuk/krismas mcm aku ni  sbb deco2 semua cantik2 gile...lepas tu akan dpt tgk 2 parade sekali....mmg untung...yg penting udara nyaman sejuk so berjalan le mcm mane lame pun tiak tak berpeluh wakakaakakak





mase ni tgh tgu gate tuk ke land2 yg ade dibukak.....kirenye ade 2 pintu gate la nie heheheeheh...kat sini jugak laa papa di paw pertama kalinye heheheeh...masing2 nak cap mickey n minnie...




harga dlm lingkungan rm50 duit kite tuk setiap satu cap tu....




haaa ni yg aku ckp tadi gate2 utk masuk land2 yg lain...eh gate ke nie? hahhahaha....kat sini pun dieorg akan pilih sorang lucky kids tuk gunting ribbon tu same2 ngan cinderela cantik tuh...kat sini ade 5 land yg kene cover key..Toy Story Land, Grizzly Gulch, Adventureland, Fantasyland ngan Tomorrowland....setiap land tu ade game n show dieorg sendiri....pandai2 le susun mane nak pi mane dulu...guide map ngan times guide tuk show2 akan diberi oleh staff sebelum kite masuk...dont worry keh...




plan aku, ari pertama aku masuk ni aku kene catch up semua show2 yg ade....mmg kene pandai susun mase .... show yg ade mmg wajib korang masuk sebab show dieorg hebat2....nak nangis tgk...tu nanti aku story kat pic bawah2 keh..



pastu kiteorg tuju terus tomorrowland....




sape ade anak boboi mesti suke sini...tapi percaye laa mia mija pun suke heheehe...kiteorg tak gi fantasyland dulu sbb ramai dah serbu kesane mase gate bukak tadi...ye laa kat sane ade cinderela, snow white, tinker bell..karakter2 princess disney laa pendek kate, kompom2 ramai terjah sane...




ni la game pertama kiteorg main heheehe...Buzz Lightyear Astro Blasters heheeheh....naik ride ni then die akan bawak korang melalui dunia Buzz Lightyear ni pi tembak2 lee penjahat2 yg ade heheeheheh....



mia eksen nak dok sorang...huh!..aku ngan mija ....papa lak ngan dayyan....beratus2 mate mia kumpul....aku?...puluh2 jek haahahaahah....dasar bongok aku ni tak reti main game2 gini haahahaah



...pastu kiteorg pi Autopia.....kat sini kite leh drive kereta mase depan laa kononnyer...best....dayyan takleh main, so mule2 aku bawak budak2 nie....harus laa aku yg drive .....pastu papa lak masuk ngan budak2 ni lagi ..si mia plak drive...best gile.....2-3 kali aku ulang2 main kat sini....




haaa ko mampu, drive sambil snap2 gambar....pakai kamera gabak tau....terra tak aku? wakakakaakakak



haa kat sini aku berani amik gambar jek..main tak berani...papa jek berani sbb sini ala2 roller coster high speed...nak suruh aku free2 tercirit kat situ...idok le teman!! hahaahha...turun eskalator pun aku gayat, ini kan plak nak main roller coaster....




sini biase2 jek laaa...sbb kite dok ckp2 ngan sticth tu...lawak laa jugak...dlm tomorrowland ni ade dalam 5 game laaa....Space Mountain, Stitch Encounter, Orbitron, Autopia ngan Buss Lightyear...semua kiteorg dpt cover...




lepas tu kiteorg masuk Fantasyland plak...kat fantasyland ni ade 11 tempat menarik yg ade....kat sini mmg sentiase org ramai....nak bergambar ngan cinderela, tinker belle, bella, snow white mmg long2 Q....kat fantasyland pun aku dpt cover semua ....tapi ari ke isnin kami masuk balik ke disneyland baru dpt cover betul2 kat sini....



ni tgh main Mad Hatter Tea Cups....gile best!



dayyan suke gile kat sini...terjerit2 die gelak heheeheheh



kalo dah adik menjerit2...kakak lagi laa over menjerit heheeheh...kat sini pun kiteorg main 2-3 kali sebab mia suke....Q pun tak berape panjang...



comel cup nie...kaler2 soft gitu....



pastu kiteorg terus standby nak tgk show The Golden Mickeys....kat sini mmg long Q..sebab antara yg terbest gak le kat sini.....



pose dulu sebelum start heheheeheh



gile best dieorg buat show....terbayang2 aku hah sampai skrang....



ade aku rakam ciput2 tuk korang tgk...kat youtube pun dah bersepah org upload...boleh jek tgk versi full punyer....



kat The Golden Mickeys ni die macam musical teater laa yg mane semua2 karakter2 disney ade...mcm kat bawah ni toy story...



lilo & stitch pun ade




mermaid pun ade....yg ni paling best...mcm real pompuan tu liuk lentuk mcm ikan duyung...




konon underwater kan mase pertujukan mermaid tadi...terus keluar buih2 gini...dayyan laaa paling suke....




ade aku rakam sikit tuk tatapan korang...



pastu beauty and the beast plak keluar....



nampak x karakter2 disney yg ade....ada tarzan lah...mcm2 la...gile best the golden mickeys nie...aku repeat due kali tgk ....



end of the show, tetibe meletup bendaalah ni kat kiteorg penonton2 nie.....gile gempak....semua menjerit sbb hepi.....bayangkan show ni ade 6 kali sehari..gile penat penari2 dieorg kan...kagum aku....




mia kate best la mama!



pastu kiteorg pi It's s Small World.....




kat sini ade parking tuk stroller....sape yg tak bawak nak sewa stroller pun ade disediakan....nampak tak stroller yg tayar besar tu..haaa tu le yg disewa kat sini.....



kat its a small world ni kite akan naik boat comel....then di bawak belayar ke dunia org2 kecik yg sgt comel, warna warni sambil dengar sweet muzik....



mase ni dah nak pukul 12tghari....aku ckp ngan mia kite lunch lambat sikit key ari ni...




dayyan berkepit jek ngan papa....mia mija lak aku yg handle....




comel2 kat sini...suke aku kat sini....



ade aku rakam sikit tuk korang tgk....lagu die best gile....soft n catchy jugak



mija tgh terpegun heheheheheheh



e'eh ade bahasa melayu!



lepas tu kiteorg keluar....nak ke adventureland plak...game2 lain kite cover ari senin nanti....sebab kat sini sume long Q ..... tetibe ternampak tinker bell....tgk2 Q pun tak panjang ....so pi le amik gambar ngan die....



tinker bell tgh tanye "do you know who am i?" kat miamija...seb baik die org kenal n jawab "beautiful tinker bellllllll" hahaahahah....tegelak2 tinker bell.....


usha2 dayyan plak...




dayyan biase laa nampak awek teyteek mule la  nak terpegun tak sudah2 wakakaakakakaka...penat jadi dieorg ni, nak kene berdiri kat sini lelame ....amik gambar ngan org pastu kene peramah tegur2 org.....uihhhhhh letih aku menengoknyer....



dalam byk2 land, aku paling suke kat adventureland nie..sebab kat sini ala2 mcm pencita alam gitu....heheheeheheh sebab tu aku suke suasane kat sini....kat sini ade 5 bende menarik mcm Festival of the Lion King, Rafts to Tarzan Treehouse, Jungle River Cruise, Terzan Treehouse....




kiteorg try Jungle River Cruise dulu....naik boat n akan lalu di beberapa kawasan menarik sepanjang river nie...




jumpe la gajah, badak, zebra, cobra, giant spider....perkampungan org suke sumpit2 tu, rumah orang utan yg jaga tarzan tu, gua berapi...ishh mcm2 laaaa....pendek kate mmg best kat sini....



miamija tegelak2 tgk badak sumbu nak menanduk bontot org2 tu heheheeheh




boat ni kiteorg ulang naik due kali sebab mia mintak....suke kot..



haa nampak tak muke hepi die...heheeheh




aku sukekan kehijauan kat sini....setiap land akan ade bunyi lagu2 tema masing2 tau...aku suke kat sini... ala2 kampung gitu...



mesti korang tertanye2, dayyan okey ke ....issshh die okey sgt2...enjoy jugak mcm akak2 die....lagi satu bekalan makanan die kene sentiase ade...so kat tangan die mmg sentiase laa ade biskut tiger kegemaran die tuh...



kakak2 tgh mkn aiskrim...mase ni nak tgu show Festival of the Lion King kat sini....



Festival of the Lion King punye show pun best giler....happening dieorg buat....




replika2 minatang yg ade mcm real pergerakan dieorg....kagum jugak ler...




ade gak aku rakam tuk korang tgk....
















huh...letih jadi penari2 nie....dah le ade 5 kali show dieorg kene perfom....penat wey belakon, menari menyanyi byk2 kali ni kan....kagum aku ngan stamina dieorg...





dayyan teruja tgk replika minatang2 ni....mcm real!




lepas tgk show ni terus rase nak pi cari cite lame the lion king nieh wey...




pastu perut dah kebulur tahap cipan....pi mencekik kat satu2nye kedai halal yg ade dlm disneyland nie iaitu Tahitian Terrace.....




ade nasi ngan kari ayam, nasi ngan kurma ayam, roti canai, nasi beriani, kebab, sate, laksa singapore.....harga standard laa semangkuk nasi nie jatuh rm30 gitu....




order laksa singapore tuk aku, nasi ngan kari ayam hijau tuk miamija , nasi ngan kari ayam thai tuk en papa....tup2 tak cukup n sedap so tambah lagi order nasi ayam kari hijau....




masing2 dah kebulur tahap cipan mase nie....




dayyan lak tdo...tak dpt suap die nasi...so kiteorg tapau tuk die siap2...karang2 leh suapkan diva kecik nieh....



laksa die biase2 jek...tapi menu nasi2 die tu semua sedap2....kalo laa ade sambal belacan lagi masyukkk makan nasi ngan kari dieorg huhuhuhu




licin2 masing2 bedal hah heheeheh




pas makan aku masuk jap kedai gift kat adventureland tu nak cari selipar....kaki mak dah melecet dik non.....heheheehe....mia mija pun paw selipar gak...




kirenye ni laa bende pertama kami soping kat disneyland ni....aku malas nak beli awal2....nak tgu ari kedua kiteorg masuk sini baru borong souvinier bagai...kang nak bejalan bawak beg byk2 payah...




tadaaaaaaaaa...comel kan....walau pun sejuk aku tahan gak pakai selipar hahaah sbb kaki aku dah sakit pakai kasut...harga selipar2 ni dlm rm40 sepasang duit kite tak silap aku....


okey abis dah part 1 di hari ke due kami di hongkong...esok2 aku up citer parade (pertujukan kereta berhias) dgn fireworks okey...see yeah!!








** tgh mensurvey taska baru tuk dayyan....nak kasi die tukar angin lah...







52 celoteh sahabat

mulut aku x habis2 ckp "bestnyaaa.. comeinyaaa.. kiutnyaaaa.... argghhhh" sambil dok bc entry ko ni.

bagus.. complete details semua!! thumb up!

December 12, 2012 at 9:21 AM

wah..bestnya lieya..teruja aku tgk semua karakter2 tu..lagi satu..mmglah dorang kagum tgk big eyes korang..dah dorang semua mata sepet..hahaha...

December 12, 2012 at 9:27 AM

cukup lengkap citer lieya.. enjoy reading it.. rasa macam turut berada kat sana jugak.. hehe..

cute giler dayyan pakai baju merah tuh.. geramss.. kakak2nya pun comel.. patut jadi perhatian.. :)

December 12, 2012 at 9:48 AM

wahhh bestnyer lieya...kena kumpul duit nak g jugak bawa anak2 ke sana.

nape dayyan nak tukaq taska lak? kalau ader taska yang ok update yer kat belog...

December 12, 2012 at 9:54 AM

wah wah wahhh!! meriahhnya wehhhhh!! seronok sangat tengok air muka mia mija sepanjang masa... terujaaaa manjangg!!! mesti enjoy gile babeng tuuuuuu.

Sedang elok la korang gi time musim tengah nyamannnn.. selesa dan bergerak sehari suntuk kannnn

Menu kiter pun ada ek kat sana.. bagus baguss! memang bleh masuk destinasi dalam list ni hehehehe

December 12, 2012 at 9:59 AM

baguih nyer sana ader cafe halal
kat disneyland japan jgn harap la
nak makan kena tnya ingredients etc semua
nmpk ur kids semua enjoy ekkk

December 12, 2012 at 10:02 AM

wah panjang ke bawah..seronok betul dpt ke sana..

December 12, 2012 at 10:21 AM

seronoknyaaaaa!

December 12, 2012 at 10:24 AM

uihhh banyaknya gambar..syok giler tgok..seronok jekk rasa...
dak dayyan tak mengaruk ke kat sana..ish ish sporting tul kan diva sorang tu..hihi

December 12, 2012 at 10:32 AM

Seronok sgt la lieya...
Seronok tgk miamija hepi gitu
Hilang penat papa n mama kan tgk ank2 hepi

December 12, 2012 at 10:39 AM

memang best best besttttt sangat...
memang berbaloi lah pegi....
and harus amik 2 hari kan...

sis, kalo repeat naik boat tu or tgk show...
kita perlu q balik ker?
or jez dok buat dono jer kat situ?

memang tingggiiiinnn sgt nak gi...
hopefully one day tercapai gak niat nak ke situ :)

December 12, 2012 at 10:47 AM

ya allah...along baca ni semua terus teruja..gigih nak simpan duit..tahun depan mesti pergi...

December 12, 2012 at 10:53 AM

x tau nak ckp ape.
tgk gambar pun dah rase best je. hehehe.
paling seronok tgk mia mija happy :)

December 12, 2012 at 11:03 AM

seronoknya... best.

December 12, 2012 at 11:04 AM

alahai pompuan..terkagum2 aku baca n3 ko hari ni..serius beb bestttttt gilerrrrr!!

aku baca sambil senyum2 siput ko..

wehhhhhh seronoknya kalo dpt bawak anak3 jln situ..hhhhmmmmm belum ada rezeki :)

tumpang happy tgk miamijadayyan!!

December 12, 2012 at 11:29 AM

happy to see the kids happy, wei len kali pakai la sport shoes, selesa sket! kan tak pasal kena beli selipar.......seb bek ko amik 2 hari pass kan, leh cover mana yang tak sempat! best best

December 12, 2012 at 11:35 AM

syoknya lieya, siap leh main 2-3 kali ride tu.. kiranya orang tak berapa ramai la kan even hari weekend.. tp kat fantasy land mmg sure orang berebut nak amik gambar dengan princess kan.. lieya tengok parade hari isnin ek?

December 12, 2012 at 11:41 AM

vavava mmg besttt giler!
tukang baca ni dah meleleh ai lio..
sbb teringin sgt nak pegi situ hehe
cuaca cool camtu lah best nak berjln.
sporting ank2 lieya suka akk tgk.

nak entry lagi pliss :)

December 12, 2012 at 12:17 PM

bila pergi tmpt sejuk ni lieya..pergerakkan mungkin terbatas...tak tahan..
disney mmg tmpt utk budak2...mmg seronok mereka..
klau dtg sini, pasti gmbr byk punya..bestnya..semua kenangan

December 12, 2012 at 12:46 PM

aku rasa cm aku lak ada kt hk disneyland tu lieya..syok gila gaya ko cerita..cpt up cerita lg.hihi

December 12, 2012 at 12:53 PM

suka nya anak2 akak kan bile dah bercuti kat tempat impian dorang....tapi yg lebih terover tentulah mamanya kan...hihihiiih

December 12, 2012 at 1:40 PM

bestnyer wehhh rs cam aku kt disneyland plak...heeeeeeee hihihi...bile la dpt g sne btol2 ni.....kompol wit dr skang...hekhek

December 12, 2012 at 1:48 PM

MEMG BEST BETULLAH....

December 12, 2012 at 2:19 PM

mia mija la yg paling excited kan? dayyan kecik lagi. kureng sikit la. mak bapak pun sama excited jugak.

December 12, 2012 at 2:23 PM

lya dapat point puluh2 jerk untuk game tembak2 tu x per, janji berbaloi kami dapat tengok gambo2 yang gojes2 lya tangkap nieh... hehe

December 12, 2012 at 2:44 PM

wahh dikk
best2nyaaaaaaaaaaaaaaaa
x tergambar seronok tuu
x tahu nak komen yg mana nieee
semua buat akk ralit tgk
seyesss jeless
kalau bawa anak2 akk nie seronoknyaaaaa
macam mia mija jugak

untung mia mija .. kecik2 dah merasa ke Disneyland nie !
eiiii seronok ! .. ahahah dayyan tuu comelnyaa ngan baju merah ! ;)

December 12, 2012 at 3:27 PM

seroonooknya..kty tgk gambar pun dah rasa happy2 sgt nie..kalo dpt pergi lagi ler..

sonok sgt tengok semua gambar2 ..rasa mcm ada kat sana sekali

December 12, 2012 at 3:53 PM

biler anak2 hepi...kiter pun turut hepi kan...bestnya dapat hepikan anak2.....nak pegi jugakk....hehheh

December 12, 2012 at 4:08 PM

bestnyer lieya...kemain seronok tengok anak2 lieya..

December 12, 2012 at 4:28 PM

seriusly nureen jeles tau tgh family lieya trip holiday ni... heppening sgt2... paling best bila tgk anak2 pon teruja & best :)
jumper thinker bell lagik tue... aduss buat nureen nk simpan duit nk g la jgk..
brapa ya semua perbelanjaan sepjg dsana...
mana tau ada rezqi kami 4 beranak plak ke sana...
* pppstttt apa rahsia bdn slim melim nih.. kongsi arr :)

December 12, 2012 at 4:38 PM

enjoyed your last few posts.
Great and useful reports.

Mickey Mouse tu semua cakap English ada pelat cina tak?

December 12, 2012 at 5:19 PM

Peh!byk gler gambar...membuatkan nieyl rasa teruja nak ke sane plak...heheheh~

December 13, 2012 at 8:56 AM

Best betul kak dapat pergi disneyland ni.. Macam terbayang je ada dekat sana jugak ni.

December 13, 2012 at 9:03 AM

ha... puas hati baca... best sesangat tengok lieya dan family gi sini..
nasib der kedai halal yek..

December 13, 2012 at 9:41 AM

dayyan,






menari shuffle ke tu? hehehe...syomell

December 13, 2012 at 10:58 AM

baca pun bole feel mcmana kat sana...jelos!!!!

December 13, 2012 at 11:56 AM

Hai kak lieya
Dayyan pandai posing untuk kamera
kalau raj & deva dah besar nanti nak bawa diorng ke HK disneyland juga..
Kita pun boleh enjoy sekali...

December 13, 2012 at 3:14 PM

family fr malaysia ke yg dpt opening ceremony tu? muka cam melayu je. untungnya dorang.

best giler baca land2 yg ko,pegi nih. teruja kkk.. aku suka tarzan!!! tetiba tringat lagu tema tarzan.. hahaha. lion king pon akumsuka. movie dia,x jemu tgok... eh sumer pon aku suka la..hahaha.

leh thn gak price food dia. perut mcm aku sure sengsara if pi sana.. ttp nk nasik!!!

December 13, 2012 at 5:08 PM

wah bestnya..lama akak menyepi..byk trlepas cerita kt blog lieya...huhuhu...

December 22, 2012 at 6:34 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 1:57 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

penah sampai tahun 2011 yg show 3d memang best terasa btul dlm alam fantasi kartun berbeza masa kt legoland

January 16, 2014 at 2:00 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy