Sunday, November 23, 2008

Afiq's Besdey Bash



Date : 22 Nov 2008 (hepi saturday)
Time : 8.30pm
Venue : Ila's house
Theme : green & white
ni lee pertama kali lieya & co. gi besdey bash waktu malam...biase member2 buat siang....mmg seronok n excited nak pergi....lagi2 mmg tahu mak pengantin nie kreatif so mesti party ade mcm2 kejutan n meriah....kiteorg keluar umah pukul 7.40mlm...isi NGV n topup TnG baru le bertolak....ikut map ila mmg senang lagi plak dulu lieya penah stay kat shah alam time study kat UiTM dulu...tapi sampai kat satu lorong ade khemah org kawin kiteorg dah lost...so pandai2 le cari jalan alternatif....last2 jumpe gak.....thanks god!!!....... mmg meriah party ila....ramai sungguh jemputan...dah mcm kenduri kawin plak rasenyer....lieya sampai jek masing2 dah sampai.....sian mak pengantin, mesti penat dah le dah sarat sekarang....afiq pun bagus...walau pun pakai costum tebal tu tapi die sporting n tak meragam....good boy....anyway, SELAMAT HARI JADI AFIQ.......semoga menjadi abang long yang baik yeak.....
jom laaa kite pic yg ader......
ratu hatiku....

posing dari sisi plak (lame betul set rambut budak 2 org nie)

over tonggeks le mija oiiiii


posing nampak vontots plak.....



special for afiq...hope u like it!!!

kek besdei afiq....sangat cantik....cam kat safari jek rasenye.....kreatif!!!

comel betul mini kek nie....2 bijik mia bedal...mija sebijik ajek


goody bag....kreatif betul ko ila...lain dari yg lain goody bag konie laa isi dlm goody bag kat atas ni.....kreatif kan!!! ade lagi satu tak sempat snap....mini tupperware yg ade patung binatang kat atasnye...berisi biskut... nie sebenarnye aku baru sampai...dieorg dah panggil aku amik gambar....

jom ramai2 nyanyi lagu besdei tuk afiq (video ade kat bawah yek)

akhirnye dapat gak aku jumpe balqis nieh...die sorang jek merah malam tu he hehe...baik jek balqis ni...tak meragam pun


mia suap mija....
kak iena....over sungguh lentoksyeeeee...he he he

bergambar ngan mak pengantin dan pengantinnyeee


nie aku punye plate...share ngan mia....


papa suap mija mamam

kak iena...orang jauh pun datang...cayalah!!!!

masing2 excited tgk hasil gambar dari kamera sue yg ade fungsi smile shutter


nie la hasilnye.....sume sengih nampak gigi... tapi nie dari kamera aku yg tarak fungsi tu...nak tgk hasil dari kamera sue....kite tunggguuuuuuuu



papa takde keje....gambar tgh betul kan tudung pun die snap gak

sebelum balik...posing dulu...

mase nak balik singgah jap kat pasar malam shah alam tu tapi tak menariks pastu kami jalan2 jap kat area dataran shah alam...byk dah berubah kat sini...on the way balik ke putrajaya...masing2 dah ZZZZzzzzzzzzzz.....



esoknye bangun tdo...terus menghadap goody bag semalam....


ajak mandi pun booo layan.....


****jom layan video mase cake cutting...

video
thanks ila sudi jemput kami....kesimpulanye bash afiq memang meriah dan lain dari yg lain....kreatif!!!!!!!

13 celoteh sahabat

creative kan ila?
apsal le aku x cam dia??
lieya,
pandai ko cari jln alternative lain. aku tgk je ada umah kenduri, terus call ila... sib baik dia jwb.
wahh cargas..aku baru nk upload pic masuk nb. sat gi br nk upload.

auwww...mija tonggeksss..sungguh kiut!
aku nk gak tanya..brapa lama ko amik siapkan mia & mija? rajin ko.
tabik aku kat ko.

eii x aci, ada pic dgn mak pengantin. tu sure aku kat luar time tu..isk isk..

November 23, 2008 at 10:16 PM

akk tgk kan..elok jer mia ngn mija klo di dandankan rambut tu kan?kemas plak tu ko wat dik..

klo delia tu..penat aku dok puji melambung..x spi 5 minutes..pony tail dia dh tercabut.

November 24, 2008 at 12:42 AM

>> happy belated birthday afiq...
>> anak dara dua org tu bab berposing serah je kat dia orang...:D

November 24, 2008 at 12:56 AM

sungguh havoc ank dara mu itew....time blk eija pun lalau kat dataran shah alam....ila mmg kretif kan....nie kira besdat bash yg terakhir kot dlm tahun nie....

November 24, 2008 at 8:41 AM

bestnyer besday bash afiq...
ooo kak iena pun naik sana erk...

kemain lagi minah dua org tu pose tonggek erk......hu hu hu, tu kalu afiq tgk life tu sure tak tido malam tu......

amboi....ngan rambut palsu lagi....comel arrr lieya......mia nampak dah besar yg amat camtu..yg pasti....h/bag diaorg tak pernah tinggal erk kalu gi memana....

November 24, 2008 at 8:42 AM

salam
amboi bukan main lagi akak tgk mia dgn mija berposing
best dapat hadir kat besday party tu kan...

November 24, 2008 at 9:06 AM

ila mmg kreatif kan...leh lak dia terpikir wat tema binatang nie...lain dari yg lain....tapi iza terlepas yg cutting cake arrr....lambat sikit kuar kes map umah ila tak print...sib baik ada hirda tolong bagi direction.....

sukalah dgn mia& mija tu....mmg comel anak dara ko lieya....

November 24, 2008 at 9:30 AM

wah..semangat ko hapdet yer lieya.. dari saat sblm kejadian..smpai selepas kejadian sumer ada gambo.. caya la kt ko.. ni mmg blogger tegar nih..

pape pon..tq ler bebanyak kt laki ko sbb sgguh rajin mnjadi paparazzi.. wpon bkn aku yg suruh.. sbb aku xde camera.. hahah.. aku wakil kn dorang la kiranya sbb aku menumpang ihsan gitu kan... sian aku..

lieya.. aku sau gambo yer.. tenkiu..

November 24, 2008 at 9:59 AM

ila, akak masa kau sampai jer, terus cakap "lieya cepat, nak bergambar" heheh tak sabar sungguh.

tak sabar nak tunggu gambar dari sue kan.. apa la jadi dengan muka kita yang tergedik2 tu kan.. hehehe

amboi berdandan rapi rambut si mia dan mija.. cuba kau tengok rambut si emily??? serabai kan.. dia tak mo ikat rambut, tu pun kak mimi ikat sikit jer rambut depan dia sebab rimas asyik tutup mata..

apapun rasanya tu la penutup bash tahun ni.. tahun depan kita tunggu sapa yang bukak bash dulu.. adakah zana???

November 24, 2008 at 10:48 AM

ala, lieya akak tersalah tulis, nak tulis lieya, tertulis ila..

November 24, 2008 at 10:49 AM

yang pasti setiap gambar bash ada video.. tapi masa kat rumah kak mimi tak de.. huhuhu...

psst cuti krismas bulan depan ada program tak?? jom jalan nak.. rasa nak gi melaka..

November 24, 2008 at 10:51 AM

kreatif betoi ye Ila buat party dia tema animals camni..kiut kan..
Lieya, kelakar lak tgk gambar Mija yg terlebih tonggek tu...hihi..comels tau..hihi
Rugi la tak join party ni..ish ish..nyesal lak rasa tetiba

November 24, 2008 at 10:57 AM

wah anak daro ko ni lieya mcm2 gaya leh..ngan handbag tu, fuhh boleh mengoncang iman..ndak2 pose masa nampak montot tonggek tu..auw tak rela uuu...

November 24, 2008 at 4:40 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy