Thursday, November 6, 2008

Jgn Lupe Kawan2...

psssttttttttttttt........... jgn lupe yek kawan2 temujanji kite ahad ni....ape2 hal sile laah calling2....

** pic di atas adalah banner di hari kejadian nanti....cuns tak....adik shayer buat kan......sile klik pada pic yg utk image yg besar he he hehe

berminat utk tempah n design banner sila call 0137011483 ~leo





14 celoteh sahabat

oooo..besday party mia n mija eh?? erm..insyaalah unty aien n uncle wary akan dtg eh..baju pun dah beli tp hadiah je blm lag..aunty penin la nk beli ape utk mia n mija..

November 6, 2008 at 10:26 AM

insyaallah kami akan smpai k...

November 6, 2008 at 10:47 AM

insyallah tak lupe punya.. tapi kalau sesat akak calling2 yer...

baju budak kaler merah pun dah beli.. hadiah pun dah beli gak :)
cuma mak dia ni ha tak tau nak pakai baju apa jer.. heheheh

November 6, 2008 at 10:47 AM

hihi okehhhhhhhhhh ingat2..aku siap letak katalog vantage dah dlm keta nih.. muahaha

November 6, 2008 at 11:25 AM

ingattt..ingattt
aku dh print out map lagi.
akan ku usahakan kuar umah pkl 11am. coz aku rasa cam nk sesattt je.
ps: puan lieya,
sila le reply email aku tu.... pasal instruction nk pi presint 9 tu.. ;)

November 6, 2008 at 11:46 AM

sangat cun ok banner tuh...
insyaAllah kami sampai..tp lieya kami dtg awal tau..sbb lepas tu nak p kenduri kawen lak..sibuk je org tu nk kawen time2 nih..hahhahaa

November 6, 2008 at 11:50 AM

lieya...cantek2....pandai adik lieya wat...nanti bleh le book ek hehehe...

November 6, 2008 at 12:20 PM

comel je dua badek tu dk lam 'kete'...nice color tu...

November 6, 2008 at 12:23 PM

InsyaAllah x lupa!! x sabar nih...hehehe nanti kalo x jumpa Ila calling2 Lieya yer hihi.

November 6, 2008 at 12:37 PM

salam..
lieya buat party...sayangnya akak dok jauh kalu x boleh join...
nanti tinggalkan alamat lieya kat fp akak nak bagi hadiah kat bdk2 tu...tapi seblm tu..akak nak taulah mia n mija suka apa yek???

November 6, 2008 at 2:14 PM

waaa...ada banner tu...
lieya, saya nak minta maaf tak dapat hadir ke birthday bash mia dan mija...
saya dan asha ke melaka...
sorry ya...

November 6, 2008 at 4:15 PM

walawoiiiiiiiiiiii

np x wat 3th 11 ari tuuu

aiseyyyy..melepassss sudahhhhhhhhhhhhhhh

November 6, 2008 at 5:32 PM

wah ada besday party ker....bestnyer... hepi besday mia.... semoga pjg umur dan murah rezeki selalu.....dan menjadi anak berjaya dunia dan akhirat..aminnn..

November 7, 2008 at 1:33 AM

huhu ghazi pn dpt la merasa kek tu agaknye...gmbr die tkdek..msti die ada buat cubaan menerkam tp tk berjaya..ehe thnks ye mia n jaja :) penat acik n abah ghazi tiup belon! puehhh!!

November 7, 2008 at 10:48 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy