Monday, November 10, 2008

Mia & Mja Besdey Bash ~ part 1

firstly lieya nak ucapkan jutaan terima kasih pada kawan2 yg dapat hadir same memeriahkan majlis kami.....disebabkan nafsu nak hapdet tak saba2....arini lieya tepek pic dari kamera lieya ade cikit jek...sab kate dah siap...tgk le rabu or khamis kalo dah ade lieya apdet part 2 punye yeak he he he he he

kejadian ni ari sabtu...kul 4ptg pas balik makan kat alamanda kami berkampung kat kafe gi gantung2 banner...susun2 adiah..goodies bag n tiup belon (kebas mulut woooo...pam belon boleh le plak lupe bawak)

pening pale mane nak letak belon ni....asek terbang2 n jatuh kat lantai n meletup....buat dlm 60 batang....last2 ahad kene tiup lagi extra 10 batang sebab datang ahad tu dah 10 bijik meletop...seb baik cukup tuk budak2.....

ni kejadian ari ahad.....tuan umah tgh susun goodies bag....mase ni dlm kul 11pagi baru balik dari umah kak anna amik kek

banner dah gantung semalam tapi ari ahad kene ubah sebab position tak ong...he he he he he

inilaaa kek yg gojes tu....thanks kak anna ...mmg puas hati ...SUPERB!!!!
mia n mija pun dok melangut tgk kek dieorg tak jemu2

budak2 ni sebelum tukar baju...lieya soh tdo dulu...kang tak pasal moody (tapi mmg moody pun, mia takmo pakai gaun die...dah le mahal )
asek2 jadi gadis bunge...gadis lentok....ari ni jadi gadis belon plak
shantek plak bile tgk belon2 ni bile dah banyak2
mak gediks ... anak pun same gak....

papa ngah bace paper....


tetibe jek pic mase dah nak lik.....he he he he he pic mase bash tu leh tgk kat blog member yg datang yeak takpun tgu le cd dari sab nanti


jom layan mak n anak darenye yg gediks posing2....(tgk kat belakang kete tu...penuh gile ngan adiah....jalan belakang pun tak nampak he he he)


nie le adiah yg mia n mija dapat...terima kasih kawan kerane menggembirakan anak2 lieya....suke tgk dieorg heppy....mia asal bukak adiah jek mulot die tak abis2 ckp....wuyooooo!! wuyooo!!!


tu ajek laaaa yg ade kat kemera lieya....nak tgk camne mia kene makeup sume tu....tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu part 2 punye

37 celoteh sahabat

xpe lah...x dpt join besday bash mia & mija dpt jadi 1st commentor pun jadi ler lieya....

meriah weh...
seronoknyer...
cun ler lieya gown mia & mija tu...tempah erk...comeller...

lieya, nanti nak email kat lieya ler..nak tanya something erk..nanti petang2 sikit check email tau...

wuiyooo...auntie pun terpegun ler mia...byk ooo adiah mia & mija...cam adiah pengantin ooo
murah rezeki ler mia & mija ....

November 10, 2008 at 1:46 PM

sama2....
dh nk balik lipstik ko pun dh x de kan lieya... hehehe..kompem penat tuuu...
tu dia presentsss...
jgn kata budak2 tu lieya, aku yg mak budak pun melompat sonok dpt presents byk camtu...

November 10, 2008 at 1:52 PM

mmg meriah sangat besday bash 2 badek ni...buat kesekian kalinya..kami sekuarga mintak maap banyak2 sbb xdpt p..kena p kursus..uhuksss

wah..manyak nya dapt hadiah..sampai pebuh kereta.mesti penat nk ngangkut kuar tu kan lieya..tp seronok ar mia&mija....

November 10, 2008 at 1:53 PM

pes sekali nak cakap.. masih sudi jemput kami ni.. yagn best sekali, boleh jadi orang pertama sampai (sab tak kira ek sebab dia photog heheheh)

banyak jugak la ek lieya tiup belon tu.. akak yang tiup 40 belon pun semput nyawa jugak tau.. heheheh

apapun memang best la party semalam tu, makanan sedap, kek sedap, dapat plak hadiah dari tuan rumah..

wah banyak giler hadiah tu.. mesti semua pun best2 kan.. pasni setahun tak yah beli mainan tau mija dan mia!!

November 10, 2008 at 1:56 PM

meriahnyer persiapan befday Mia & Mija..sgt happening la..
sorry al x dpt join b'day party anak2 lieya coz hujan lebat sgt2 la kt PJ..kami'terkandas', jgn serik jemput Najeeb & Co. lagi tau next time :D

November 10, 2008 at 2:11 PM

Hepy birthday buat 2 badek yang comel, mia and mija...Moga jadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat..Hepy betul 2 badek ni dapat potong kek, hadiah..Cantik betul kek tu lieya, teruja nieda..

November 10, 2008 at 2:12 PM

Tu dia.....mak aih!!! banyaknya hadiah dia yang oi
Ni mama lieya mesti rajin gi party besh kawan2 lain ni
apa isinya erk(hehehhee) x sabor pulak nak tengok part 2 nyer

November 10, 2008 at 2:24 PM

lieya..meriah sungguh beday bash mu itu..sume blog tgh dok cite psl hang tau..sedih sgt xdpt join..mntk maap ye lieya..

weh ni kira 1st apperance ko ngan imej baru ek..nmpk langsing gitu..maintain tau..cantik cake tu..siap ada cekelat lagik..

November 10, 2008 at 2:28 PM

lieya...mmg meriah ok... aku suka... hepi n selasa tau..... bagus lokasi pilihan mu itu...

manyak nyer adiah..kalah pengantin tau..murah rezeki mia + mija..

November 10, 2008 at 2:50 PM

HEPI BESTDAY BEBUDAK COMEY!!!!!

Amboiiiiiiiii Lieya oiiii!! besar-besaran party anak2 ngko! Giler banyak hadiah dapat ha..mak aiii..musti budak 2 org tu sonok. Cepat le hapdet gambar. Aku tak sabar nk nengok..

November 10, 2008 at 2:58 PM

mmg happening bash mia n mija nih.. location pon bes.. pndai ko pilih tmpt.. xyah ssh payah nk kemas umah pas2 kan...

byknya present mia n mija... murah rezki dua badik nih... pasni ko x yah la beli menan dorang...tu stok setahun main x abis tu..hehehhe

November 10, 2008 at 3:01 PM

firstly..thanks coz sudi jemput kiteorg dtg besday bash mia+mija ni..n thanks jgk coz bg award tu dkt sy n wary...
bnyk hadiah mia+mija dpt...smlm tdo kul bape?? :)
erm...to mia+mija sory coz aunty bg hadiah 1 je...kongsi2 la eh??

November 10, 2008 at 3:17 PM

alahai meriahnyer lieya..sori yer tak dpat nak join.... kalu keto roadtax tak mati nak gak merempit kesana...

pehtu smlm ada aktiviti sekolah aliff lak...

wah manyaknyer hadiah dier... mesti penat mummy nak bukak... hehehhe

November 10, 2008 at 3:21 PM

wah bestnya 2 badek tu ye lieya.....apapun tq sebab sudi jemput akak n family ye tomei sangat anak dare ko.... thn depan nak baby girl lah plak cam ko hahahaha.....

November 10, 2008 at 3:27 PM

lieya...thanks jemput eija sekeluarga...makanan pun sedap2...meriah gituw tgk hadiah2 ituw....jgn serik jemput ktorg lg tahun depan...aku frust sbb x dpt tgk cutting cake.....huarrr.....

November 10, 2008 at 3:55 PM

lieya ... akak konpius sekejap.. smalam tu p wedding party ke beday party... mak aiii hadiah cam org kawen ko... tp lieya..napa dlm bebanyak tu x kelihatan pun hadiah ku...almaklumlah hadiah cumels ekkk...kekekeke harap 2 badik tu sukalah ek... sebenarnya akak minat yg ada kilat² tu.. tp no point beli tuk dalila.. dia akan lebih berminat untuk mengupas/mengopeknya... so akak beli tuk anak²mu lah...

November 10, 2008 at 4:05 PM

rugi..rugi akk jauh di perantauan

klo x leh jadi MAK BELON nyanyi lagu NEGARAKU..MUAHAHHAHHA..SALAH AR..NYANYI LAGU HEPI BESDAY TUK MIA N MIJA...

X KIRA KANG AKK BALIK KOT AKK TERSESAT KT ALAMANDA TU KANG KITA JUMPA WEH DIK..

NK GAK TGK LIVE BUDAK 2 ORG TU..

November 10, 2008 at 4:06 PM

mak ehhh byk nye adiah dapat...best2... isk x sabo tggu lieya apdet part 2 lak..nk nengok gaya 2 badik neh...hehhee

November 10, 2008 at 4:55 PM

thank you ya lieya sebab order cake dgn akak =) sorry sangat-sangat tak dapat nk attend bash mia & mija due to time constraint. again thank you ya

November 10, 2008 at 5:05 PM

wah lieya banyak nyer hadiah tentu dorang hepy....

November 10, 2008 at 5:43 PM

lieya..terima kasih ye sbb jemput kami...tapi mmg betullah..tempat selesa..makan best! :)

mak aihhh mmg manyak gilerss hadiah! kalah masa kawin auntie dulu ha..hehehehe. so,apa lagi mia & mija, enjoylah dgn hadiah tu!!!!

November 10, 2008 at 5:44 PM

best la birthday bash mia & mija semalam...thank you jemput kami ye...byk betul present diorang dapat ye...penuh satu keta tu

November 10, 2008 at 5:50 PM

byknye adiah...cam dah adiah kawen plak ye!!

November 10, 2008 at 5:54 PM

wat birthday party...x ajak pon
anyways...happy birthday mia & mija !

tu dia...wu yooo...mak aiii
byk nye adiah

lieya...kita sonot kan...bile tgk anak² suka/gembira

owhh..kek d tempah khas dr anna yea..
jeles nye
hari tu birth day HD...try nak tempah..tp dia x buat utk order jejauh

November 10, 2008 at 9:35 PM

banYaknyer adiAh diEr...

jGn nenAkal k swEEty..

November 11, 2008 at 8:22 AM

lieya, zura ada tag lieya kt blog..sudi2kan amik ye

November 11, 2008 at 8:46 AM

salam lieya...
happening bufday party princesses .... dah tgk pic princesses kat blog eija... happy belated bufday mia n mija....

soori bebanyak ye lieya, dah lama tak singgah blog lieya...since balik m'sia nie takde masa n mood n bertenet ... sesekali singgah tp tak leave comment

November 11, 2008 at 10:09 AM

meriahnya besday mia & mija....hadiah pun byk...mesti mia & mija sonok kan.....

November 11, 2008 at 10:34 AM

salam lieya... hepi belated besday to the 2 princesses.... wow meriah betul besday bach anak2 dara awak berdua tu ek.... banyak dapat present ..... cantik cake yang Anna buat tu.... saya pun suka tengok.... tak sabar nak tunggu part 2 .... nak tengok anak2 awak dengan dress masing2 .. mesti cantik nyer nie....

November 11, 2008 at 3:23 PM

hai lieya...ari ni kali pertama kak ila surf blog lieya & co. slalu tu kt FP je...anyway, cantik blog lieya dgn citer meriah mia & mija...keep up a good work ya...hepi belated besday 4 mia & mija

November 11, 2008 at 5:38 PM

happy belated birthday mia n mija...
wah.. ader besday bash rupanyer.. bnyknyer dpt hadiah.. mesti xsabar2 tuh nk bukak..

November 11, 2008 at 7:42 PM

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
bangyaknya hadiah...setinggi bukit tu...
rugi oli tak dapat join...
tahun depan buat lagi tau...
ni baru birthday bashkan, bayangkan kalau kenduri kawin anak kita, mesti lagi bz gila kan...
heheheh...anak pun umur 3-4 tahun dah fikir kawin...

November 11, 2008 at 11:53 PM

>> mesti dia orang happy ni...
>> tengok la macam mana banyaknya hadiah tu...

November 12, 2008 at 2:31 AM

waaaahh...1st kagum betul dengar leiya tiup belon-belon tuuu...aza nak tiup satu pun tak lepas...hehehee....2nd...kagum tgk hadiah2 tuuu ;)...murah rezeki budak-budak tuuu :)....lastly tima kasih byk2 yeerr lieya coz sudi jemput kami....

November 12, 2008 at 8:21 AM

salam...
amboinya bestnya part besday tu...sayang auntie ina x dapat nak join sekali
amboi......byaknya hadiah mia dgn mija....sampai penuh rumah...hehehe
mesti mia dgn mija suka sgt dapat hadiah yang berbagai...

November 12, 2008 at 10:25 AM

wah meriah nyer n the best part is banyak nyer adiah ...

lieya pasnih tak yah beli toys la utk dia org selama setahun ekekek

November 13, 2008 at 3:37 PM
Anonymous

Nany said :

salam, me a friend of Wanie..
just nak tanye..buat kat mane besday bash utk anak2 tuh?

December 17, 2008 at 10:25 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy