Thursday, November 6, 2008

Sama tapi tak serupe....

semalam dok godeh2 pc...cari pic lame2 mase tombam2 dulu...pastu match kan plak ngan pic yg terbaru.....pergh...cam tak percaye jek gambar yg dulu tu.....beza bangat....pipi cam kuih pau gebus..... kih kih kih kih
pic before yg pakai baju batik hijau tu, bile di tengok2 mengerikan....bulat gile pipi, siap ade double chin tu....tapi takpe meh kite amalkan senaman ni
konfom hilang lee double chin kite yg benarnye lieya pun dah lame tak exercise...dah lame stop sit-up (sejak raye ari tu).... aduhai bile laa nak mule balik nie...tu yg payah bile dah stop then nak mule balik....makan mase betul (yg benarnye malas)....tgu abis bulan raye laa baru start balik sebab godaan makan2 dah takde....open house dah abis he he he he (YE YE AJO!!!!)
sebenarnye aku bowing ari ni....hi hi hi..okey arrr nak gi meronggeng kat Alamanda lah....see yeah!!!!!!!!!!!!

22 celoteh sahabat

hihi ingat apa td...bila la berat bdn aku nak ke angka 5 tu semula??? huwaaaaaaaaaaaaaaaa

November 5, 2008 at 11:41 AM

manyak betol turun berat lieya nih...7kg tuh...jeles wooo...daku gak berat xturun2..kakkaka

November 5, 2008 at 11:47 AM

iyer la lieya, agaknya kau bersenam tu yagn jenis cepat turun. nak2 selalu buat sit up. tu yang perut cepat kempis, akak ni perut still boroi..

hehehe mula2 ingat nak stat giler giler2 bulan ni, tapi ahad ni nak makan besar kat putrajaya plak.. heheheh minggu depan kat rumah hirda plak.. heheheh so bila la nak stat diet ni

tapi memang berbeza la pipi lieya tu.. nampak sangat masa bolat dulu, pipi tu gebu bak pau kukus.. hehehehe sekarang dah kurus, muka pun dah panjang.. lawoooo :)

November 5, 2008 at 11:48 AM

huhhhuhhuh lieya mmg nampak kekuwusan mu itu... bilalah haku nak kuwus ni..makin tembam mambam nie...

November 5, 2008 at 12:02 PM

tak kira before ataupun after...
satu perkara yang oli nampak ialah...
lieya tetap lawa....
puji ikhlas yooo...bukan nak bodek ke apa yoooo

November 5, 2008 at 12:17 PM

Wahhh! dah kurus laa....a'ah la lieya...beza arrr dgn dulu....pipi skg dah tak tebam :-).

November 5, 2008 at 12:20 PM

meminjam kata² sue ... bila la berat badanku nak turun ke angka 5 tu semula..?... hahaha... ha'ah lah lieya..nampak lain..pipi bulat & 2ble chin tarak... chaiyok²

November 5, 2008 at 12:56 PM

LIEYA, MEMANG KO SNI SLIM MELIM LAH..BILER LAH KAK IENA NAK MACM NI??? TAPI PIPI TEMBAM MCM DULU PUN OK LIEYA..

November 5, 2008 at 1:14 PM

bagus2 lps raye start blik bersenam tu...akak tgk lieya dah comel daaaa...hehehe...maintain kan angka itu...huhuhu...

November 5, 2008 at 2:25 PM

7 kg turun..byk tu lieya...teruskan usaha sit-up tu..sure pasni bole turun lg byk..
seronok nyer lieya.. nak meronggeng ke alamanda huhu..

November 5, 2008 at 2:34 PM

ok akak sha akan usaha menGhilanGkan dAgu sHa yang dah BERLaPIS mcm kuih laPis dah nih..huhuhuhu

November 5, 2008 at 2:49 PM

amboi...mentang2 leh jln kaki je ke Alamanda sajela kamu ek..Lieya!!..erk mmg kuwus...50kg? tak leh celen akk le gitu hehehehe

November 5, 2008 at 3:28 PM

ko mmg rajin brsenam n diet.. daku nan ado.. mkn jer rajin.. x tau ler.. x mkn pon bdn naik gak..so baik aku mkn..pueh ati..hahahha..

tp igt cam nk posert sunat la.. kengkonon la kan..tah bile la nk wat..

November 5, 2008 at 5:01 PM

salam lieya..
wah! seronok lieya skang ye? dh kurus dpt pasang badan.. bilakah akan tiba saat itu untuk aku? ah.. mungkin tidak.. kui3...

November 5, 2008 at 5:09 PM

lieya..TAHNIAH!! ok sgt tu dpt turun 7 kg!! sure lieya kena byk beli baju & jeans barukn..sure yg lama dh longgar..APALAGI..SHOPPING LAH..

November 5, 2008 at 6:01 PM

ohhhh mmg berdisiplin lah hang kan nak kurus gini..

aku ni yg tah bila2 nak kurus cenggitu..hrhehehe

asal nampak makanan je aku bedal! pulak tu asben aku ha sokmo2 rajin masak! aku yg tukang perabihkan..:)

November 5, 2008 at 9:17 PM

wah... gempak tul n3 akak...
hmm byk gak akak reduce... kiter ni camner la.. leh ker kurus blik cam dulu... huarghhhhh

November 5, 2008 at 11:24 PM

>> kira berhasil juga exercise tu...
>> tak kisahlah mcm mana pun...
>> yang penting hati happy...:D

November 6, 2008 at 1:27 AM

leya berjaya turunkan berat byk tu...wanie pulak susah betul nak turunkan berat..lagi naik ade la...tak berdisiplin wanie ni...hehehe

November 6, 2008 at 8:27 AM

time ko 57kg tu pun aku nampak still slim what (ye la kan, aku compare dgn aku..sah2 le ko lagi slim..hahaha)
tapi betui kan lieya, kita kalu put on weight je, mula2 naik pipi, perut & paha... menciiiii...

November 6, 2008 at 8:28 AM

mmg lieya nampak kurus dah skr nie...kalau tak pipi tu nampak bulat aje
p/s:ada tag untuk lieya...jom singgah kat fp akak

November 6, 2008 at 2:17 PM

ko nie mmg cun la lieya xde beza nyer tau dulu ngan sekarang..yg pasti skrg lg cun gitu..suka tgk pic mata ko.

November 6, 2008 at 5:42 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy