Friday, November 21, 2008

Mari Kite Gelak....

arini topik hot chat kat hot fm pasal serabut....anda serabut?....tak yah nak serabut2....lupe kan segala masalah....meh kite pakat gelak ramai2....kite riangkan hati kite...mcm budak 2 org ni.....tak penah serabut....hepi jek memanjang......


gelak sane

gelak sini

ketawa sane

ketawa sinikakak gelak
adik pun gelak

sebab ape yeak gelak beriya2???........

*

*
*

*

*

*

*

*

*

*
*

*
*
*



ceh!!! kene geletek rupenye...patut le gelak sakan tak hengat donia!!!












jom main geletek-geletek!!!


**pic ni disnap malam tadi mase mia n mija main geletek2 ngan papa

21 celoteh sahabat

riang ria sungguh muka kanak2 ribena ni.. paling suka tengok gigi dorang.. cantik, tersusun.. tu sebab dorang tak hisap puting kan?? tak macam emily, gigi tak cantik...

best woo main geletek2, kekadang tu sampai nangis2 tahan kena geletek.. kalau farhan mula2 memang gelak sakan, pastu mesti nangis tak tahan kena geletek.. hehehe.

mama dan papa tak main geletek2 kerr ? maklum ler malam jemahat ... kuang 5x :)

November 21, 2008 at 8:50 AM

hehehe..patutla mia + mija gelak sakan..aku ingat td derang gelak pasal tgk tv ke hapa.. keh keh keh..

November 21, 2008 at 8:51 AM

gembiranya budak 2 orang ni....macam twin laaa yang gambar 1st tu...terkejut tengok...ingat lieya edit...

November 21, 2008 at 8:55 AM

suka nyer mereka bergurau senda dgn ayah nyer!!! Gelak sakan masing-masing..:) suka ikka tgk..dok tgh bayang kan bila Sara dah besar nanti mesti mcm Mia ngan Mija bila bergurau senda dengan kakak Trisyia kan..kan...:)

November 21, 2008 at 8:55 AM

dah macam kembar lak aku tengok!!! hihihi

November 21, 2008 at 9:08 AM

aku dah agak dah. mesti kena geletek ni..hahaha
tapi bestkan jd budak2. x yah pikir apa2.. enjoyyy je.. hehehe

November 21, 2008 at 9:36 AM

salam..kenal..selalu baca tp lom pernah komen.1st time..

exchange link ye

November 21, 2008 at 9:39 AM

kene geletek rupanya 2 badek nie...
patutlah gelak sakan...ekekeke...

November 21, 2008 at 10:16 AM

hahha...suak tgok deme bedua ketawa neh...
kalo tgok bebusak tgh tawa..mesti ngan kita2 seklai ketawa...kekekeke
ikmal selalu kena ngan janggut ayah de kat leher...ketawa x hengget donia nye geli...kahhhhh

November 21, 2008 at 10:18 AM

mmg shah sama ngan hemlin...kalu melayan anak...mmg kerja wajib diaorg....kita jadi photographer jer lieya erk...he he he

yelah.....tgk kat sini cam sebijik twin tau diaorg nie..plak2 mija pun badan lebih kurang jer ngan mia...tp mija berisi erk lieya...dah nampak chubby dah....makan byk erk dia sekarang...
zana suker malam2 pakaikan baju tido cam mija & batrice pakai...nampak cam sweet jer bebudak ngan baju tu...nie nak cari baju kelawar plak.....dulu lieya order ngan tie - ibu wawanis erk....nak cari arr utk batrice....yelah diakan tinggi...sesuai kot ngan baju kelawar tu....

hik hik hik mija kena geletek geli sampai bengkok2 badan menahan.....alahai..mesti rumah ko riuh rendah erk lieya...batrice yg sorang tu pund ah cam 3 org kat umah.....nie kan plak ko 2 org

November 21, 2008 at 10:26 AM

alahai serabut ker ko lieya...haaha aku ada keje ckit untuk ko...nak tgk ckit muker serabut ko tue...mai blog aku tgk & tlg jawab yeah..

lieya sejuk yer tgk muka anak2 bila ketawa yer..hilang sume masalah

November 21, 2008 at 10:27 AM

hihihi suke sgt la budak2 ni ye...kene geletek mmg la..wajib gelak!!

November 21, 2008 at 10:37 AM

salam...

Alahai comelnya.....

Kin suka tengok budak-budak gelak, terhibur hati...

Masa tu kalo kita tengah bad mood pun boleh happy tau....

November 21, 2008 at 11:32 AM

alahai sweet nyer gelakkkkk... mengigau tak mlm2... heheeh selalukan budak kalo dah seronok sgt mesti terbawak2 ke mimipi

November 21, 2008 at 12:32 PM

HEHEHE
jd kekanak ler senang
no problema...
tido, makan, mandi, main, tido


hehehe
ni pic mia & mieja kene geletek..
mama kene geletek..xde?

November 21, 2008 at 12:42 PM

gelak sakan dua beradik ni..kena geletek rupanye...ingatkan gelakkan ape la tadi...ceria je 2 beradik ni

November 21, 2008 at 1:13 PM

COMEL TUL DIORG GELAK..SUKER SANGAT.. JANNAH BELUM GELETEK, BARU ACAH PUN LEH TERGELAK2...

November 21, 2008 at 1:51 PM

gumbiranya hati tgk budak 2 org nie gelak2....ingatkan nape la dorang gelak sakan tu...rupa2rupanya kena geletek dek papa dorang....ketawa tak hingat dunia tu....

November 21, 2008 at 3:47 PM

ha kau ..ketawa beso bebudak tu..

x tahan geli lah tu kena geletek..

burgumbira di malam hariiiii

November 22, 2008 at 4:58 AM

hihih..happy je muka gegerl dua orang ni kena geletek dgn papa derang..

ni kalo tak pakai pampers ni harus terkucil la kalo kena geletek gitu..hahaha

November 22, 2008 at 8:41 AM

alahai comeynya kakak ngan adik ni Leeya. dok pikir gak sal apa dia ketawa suka sangat. pandai posing...lar rupanya papa dia geletek (hehehehe)

November 22, 2008 at 5:02 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy