Sunday, November 16, 2008

Hardy's Besdei Bash / Meet Aqeel Azraie

Date : 16 Nov. 2008 (hepi sunday)

Time : 12.oo noon

Venue : Hirda's house


Ari ni kami pagi2 dah hepi2 mengelitis nak gi subang jaya....thank hirda n co. sebab sudi menjemput kami ke besdey bash hardy.....tema biru +putih....mostly yang datang semua ikut tema...cantik jek nampak.....kami sebenarnye dah sampai awal dalam pukul 11.30pg....tapi mia n mija tdo so lepak dulu dlm kete bagi depa tdo puas2 dulu....dlm pukul 12.00tghari kejut mia n mija....terus pi serbu umah hirda...ramai gak yg dah datang....betul2 cam pi umah org kawin rasenye.....makan nasi beriani siap berkhemah bagai....mmg syok...jom ler layan gambar plak....mmg meriah bash hardy.....



sebelum bertolak ....posing dulu.....bile tgk pic ni baru aku perasan...anak2 aku tak bertema biru putih...tapi biru pink....hik hik hik sowi yek cik puan hirda..







yihaaa!!! dah sampai umah hirda


mase ni baru sampai...tgu chif tak sampai2 lagi....





suke tul tgk pish hardy



mak pengantin dan pengantin yg di rai




kek hardy.....cantik sangat!!! SR youuuu!!! i bedal 2 slices he he he




goody bag yg cute




comel cuppies ni...mia bedal 4 bijik...mija 3 bijik....




nasi beriani yummy yummy




juadah2 lain yg ada...




Malaysia Charlie's Angles




makan time!!!!!






takde maknenye aku nak diet2 arini....sepinggan gak aku bedal




cake cutting time!!!




birthday's song for hardy boy





pikcas sekitar majlis








kak mimi & c0. (lieya curi2 snap mase sab tgh snap)
pikcas ni plak dari kemera sue....mase tgh try function smile shutter kat kamera sue.....tu yg memasing sengih manjang tuuuu
***************************************************************


Date : 16 Nov 2008

Time : 2.00pm

Venue : As's house

Pastu kami dan kak mimi ke rumah As plak di Shah Alam....nak tgk As yg dalam pantang ngan baby boy barunye Aqeel Azraie.....cutenye....geram tgk matenye sepet tu....adriana pun sayang betul ngan adik die...baper kali lieya n kak mimi usik nak amik baby aqeel....kemain marah adriana he hehe he terima kasih As kerane sudi terima kedatangan kami...siap hidang soto n air laici lagi....terima kasih laaa byk2....







moto adriana yg telah digunapakai oleh F&E dan M&M




Pastu sebelum balik Putrajaya lieya singgah jap Restoren Syed kat area2 Plaza Shah Alam tu...tapau nasi bukhara....nasi bukhara kat sini sedap tau....memang teringat2 lee kalo dah kene...bukan teringat kat mamak yg pakai kain pelekat tu tau...tapi teringat kat nasinye yg lembut n rempahannye yg sedap tu he he hehe....dlm pukul 4petang kami sampai umah......












video




jom layan video mase bash hardy....

25 celoteh sahabat

happy behday buat hardie:-)
Patut rumah Lieya tutup arinih. rupanya gi behday bash hardie erk....
Baju mia Mija cute aaaa. sedondon jek

November 16, 2008 at 8:39 PM

wah cargas la lieya, akak ingat akak cepat gak nak buat entry ni.. rupanya lieya lagi cepat..

kihkih chif lambat harini.. tapi yang pasti chif datang before cake cutting ok..

hehehe gambar juadah2 yang lain tu, i nampak tangan mak i tau..hehehhe

bestkan gambar kita banyak yang tergediks2 gitu.. tak sabar nak tengok gambar dari kamera sue tu kan..

bestkan pergi rumah as, dah macam rumah sendiri jer.. bby aqeel so cute, chinise look lagi.. opps bukan air laici la air longan daaa..

November 16, 2008 at 9:07 PM

wahhh...g birthday party Hardy yea...
sejuk mata memandang...semua kaler lite BLUE....
birthday hat pon unik jer....

o...sempat g melawat As & new born baby skali

pack betul xtvt ujung minggu kowang anak beranak ni

pahtu siap balik update terus plak tu

November 16, 2008 at 11:35 PM

>> siap berposing dengan beg lagi tu...
>> comel comel...:D

November 17, 2008 at 12:45 AM

lerr asal x habaq mai nk g jumpa as..

if not leh akk kirim..hehe..kirim salam..

ahaksss..amboi ko dik..kesini kesana dok mkn pree ni..yg pastiii..badan tetap menten..

syabasssssss

November 17, 2008 at 2:37 AM

bagusnya korang.. cergas..hehehe..klu aku x bz tghari ni aku updated eh... sowi aku x sihat sgt..xde mood nak bgambar.. gusi berdenyut2..

November 17, 2008 at 8:04 AM

beessttnyeerr tgk gambar banyak kat camera lieya...tambah pulak dengan gambar gediks2 itteeeww ;)....aza tak dpt ambik gambar banyak coz lone ranger hari tu....tumpang camera orang jeerr laahh...hehehe

November 17, 2008 at 8:21 AM

adousss jelousnya kak iena tengok meriah party hardy ni...kalo tak, mesti kak iena salah sorang ader dalam ini citer..
takper2 takper2..ingatkan hirda buat hari sabtu,dah plan baik punya..baju pun dah beli...tak de rezeki..tapi kak iena sempat gak p umah dia mlm jumaat hari tu...
dapat tak hadiah kak iena yg kirimkan kat hirda tuk mia & mija..harap mia & mija suker..sorry erk, tak tau nak beli aper..

November 17, 2008 at 9:10 AM

cargas tul ko menghapdet yer lieya.. byk tul ko snap pics masa bash hardy nih... daku x snap satu apa pon sbb mklum la kan.. camera den rosak..lom beli baru lg...

mmg meriah bash hardy..wpon daku smpai lewat ari tu..

oo..smpat lagi ko ngan mimi g tgk as yer... caya la korang...

November 17, 2008 at 9:32 AM

wao best nyer ala comelnyer si mia pgg beg tue...aha..lieya anak p'puan kan aku pun esok mesti mcm ko gak.

November 17, 2008 at 9:42 AM

comel betul 2 beradik ni...bergambar ramai2 ni...nak jugak...wanie tgh makan time tu kot...jeles2...

sempat ye melawat as lepas tu...comel baby aqeel...

wanie pun suka nasi bukhara syed tu...mmg sedap...kami selalunye beli 1 kongsi ngan hubby...tak terhabis kalau makan sorang2..nasi dia byk betul

November 17, 2008 at 10:18 AM

cute nya anak dara lieya brhanbag..

trgoda la akak tgk nasi beriani tu...sedapnyeeerrr...

November 17, 2008 at 10:48 AM

takpe Lieya..kaler biru n pink pun sesuai sbb gegerl kan..mana leh tinggal pink tu..
nasi briyani bukhara ni..rempah nasi dia tu yg syeedaapp sgt kan..yummm
p/s - harap mia n mija suka dgn hadiah dr aunty yg tak seberapa iteww..semoga rajin menabung nnt leh tambah2 dlm akaun Didik k..

November 17, 2008 at 10:50 AM

lieyaaa....
cargasss....aku cuti ari ni. tatap online nk tgk blog2 korang... blog aku nanti mlm2 aku update k?
1st of all, thank u soooo much coz sudi dtg ke umah kami.
mintak-ampun maaf byk2 kot2 terkurang layanan ke apa.
paling penting pose gediks itu..
aku x sabaq nk tgk pic fr camera sue...hahahah
anak2 ko sungguh glams ok? semua org dok tanya anak sapa tu? heheh
tgk le mama dia camna kan?
thanks for the pressie. anak aku lepas bukak terus sibuk dok bertukang cam bob the builder.... LOL.

November 17, 2008 at 11:10 AM

re:haha sabo jela lieya...
tuan umah sedor dirik lg tu...
kalo tk sedor mesti tk pasan lumut naik...ekekekekeke...

November 17, 2008 at 11:58 AM

meriah aku tengok bestday bash dia. wei, mana lagi gambar bestday anak2 ngko lieya? musti glamours! x sabar aku nk tengok... :)

November 17, 2008 at 12:16 PM

menci!!! aku dtg lambat korg sume dh blah..

weh lieya amboi anak2 dara ko tuh melaram habes cam mama dia gaks..siap bwk hand bag tuh..cayalah..

korg ni cergas eks..dh p tgk aqeel niza br plan nk p ujung mgu nih..

November 17, 2008 at 12:24 PM

Sonok tul tgk gambo2 kat sini. Meriah btl siap ngan gambo makanan lagi!!

Wahh ensomnyer baby AQEEL... mmg Chinese look. Mekaseh yer sbb korang sudi meng'pass'kan hadiah tuk baby AQEEL tu!!

Kita jumpa sabtu ni k....Chow!!

November 17, 2008 at 12:31 PM

lieya...dua badek tu suke tgk pish hardy erk?sama mcm iman...dia teruja tgk pish tu...nasib baik x masuk tangan dlm akuarium tu...geram tgk baby as...aku sempat satu slide jerk cake SR tu...hancus diet!!!

November 17, 2008 at 12:51 PM

heh..heh..heh.. anda telah dikesan utk membuat tag di blog saya... sila buat ya

November 17, 2008 at 1:22 PM

kalau bab bergayakan anak, bagi je lah kat kau lieya.heheheheeh kau mmg terer!

meh tlg tatarias kan Chem nak????

miss lagi jumpa korang!! nyampahssss tau!

nak jugak menggediks dgn korang.. :)

November 17, 2008 at 6:55 PM

salam..
amboi byk besday party yang lieya dan co hadiri..mesti best kan...nampak mia dgn mija happy sgt..
p/s:mungkin hari rabu nie (19/11) akak nak turun kl...akak ada urusan kat JPJ Putrajaya hari khamis tu...apa2 hal nanti akak calling2 kat lieya yek...k...harap bolehlah kita jumpa lagi....hehehehe

November 18, 2008 at 12:43 AM

wah meriahnyer..... biru putih mata hitam ku...heheheh semua2 ni wat entery hardy besday...

lieya geramm nyer haku nengok anak2 dara mu yg sakan berposing tu... arghhh comell sugguh..... bilalah aku nak ada anak dara yg berikat rambut mcm mia n mija tu...gerammm

November 18, 2008 at 10:46 AM

banyaknya gambar..puas tgk..siap p umah as lg ek..geram kan tgk baby boy lieya..hehehe..xsabar lak nk baby boy nih...btw, hepi belated besday tok hardy...

November 18, 2008 at 11:35 AM

camna akak leh terlepas enry mi lieya...hihihi..
lieya tau tak sms liaya akak br pasan mlm tadik..hampehnya akak nikan..hehehe..sib baik kita bertemu di sanakan....hehehe... slim gilos lah ko lieya x yah lah nak berdiet...jeles i tau...

November 18, 2008 at 3:19 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy