Monday, November 3, 2008

Today is MIA birthday....

HEPI BUFDAY NUR DAMIA IRDINA




tanggal 3 nov 2005 adalah hari yang amat bermakne buat lieya dan hubby....hari tersebut laa penggenap kami sebagai sebuah keluarga.... lahirnye puteri sulung kami Nur Damia Irdina....tarikh tersebut jugak laaa lieya buat pertama kalinye rase bagaimana perasaan sebagai seorg ibu, tarikh tu juga laa lieya rase camne sakit bersalin dan tarikh itu jugak lieya mendapat gelaran mama.....yg pasti tarikh 3 nov 2005 adalah tarikh yg amat bermakne pada kami sekeluarga...... tarikh yg membukti daku adalah perempuan sejati...cewaaah!!!

HAPPY BIRTHDAY DAMIA....PAPA, MAMA & MIJA LOVE U!!!

**pic kat atas fresh lagi tau, baru amik sabtu lepas, kiteorg ade family day opis hubby kat d'nelayan beach resort melaka....sempat sambut besdei mia n mija ...citer pasal family day tu later2 laa yeak...sekarang ni mood besdei anak dare i membara2 ni he he he he he
pic mia mase sambut besdey yg ke 2 tahun (tahun lepas)pic mia genap 3 tahun....pari2 hati mama & papa (pic mase kat family day, masuk contest pakaian beragam..dpt no. 1)


semoga Damia berjaya dunia dan akhirat.......itu doa dari papa & mama....

28 celoteh sahabat

hePpy beSdaY miA.. kaK sHa doAKan miA senTiaSa cuTe n bAhaGia wit ur ma n pa... comEy sgT piC daMia paKai bj faIry...esOk besDay aNgaH aDik shA pulaK..hekhekhek..seNanG sHa nak inGat..

November 3, 2008 at 8:35 AM

hepy besday to mia....be a good gurl k...

November 3, 2008 at 8:41 AM

Happy Birthday Mia..semoga semua doa mama & papa utk anak kesayangannya dimakbulkan Allah..aminnn..
Congrats yeahh..dpt #1

November 3, 2008 at 8:52 AM

happy birthday dear...
kasi muackkkk sikit...
cantiklah fairy damia

November 3, 2008 at 8:58 AM

happy bday MIA.... :)
semoga membesar bagai johan... yah..yah...
laaa, lieya, hari ni beseday kakak sulung aku gak. aku br called dia wish hepi beseday... hehehe

November 3, 2008 at 9:06 AM

hepi 3rd besday mia..
moga jg anak yg baik dan solehah yer..

November 3, 2008 at 9:10 AM

happy besday mia
semoga jadi anak yg terbaik di kalangan yg terbaik....

November 3, 2008 at 9:24 AM

hepi beday laling Damia..muga jadi anak dan kakak yg pandai..rajin tulung mama kay!

November 3, 2008 at 9:55 AM

hepi besday mia!!!

tension aku..pg td aku siap tulis panjang gile komen sempena besday mia.. tp x msk la plak.. huhuhu

November 3, 2008 at 10:07 AM

happy besday dear...semoga berjaya dunia dan akhirat ye..amboi menang no.1 pakaian beragam..cayalah!!

November 3, 2008 at 10:18 AM

hepy besday mia..semoga jadi anak papa & mama yg solehah..

November 3, 2008 at 10:20 AM

hepi 3rd b'day damia...moga2 mia jd kak long yg baik, anak yg baik..semua2 yg t'baik ok...
sweetnya costume fairy tu..waaa dpt 1st lg tu..
psst...lieya fp x update ker...makcik dok bukak blog je ni ha...

November 3, 2008 at 10:23 AM

eppy besday to mia...moga sihat ceria, murah rezeki n bahgia di sampaing mam n papa mia...

November 3, 2008 at 10:23 AM

happy behday Mija & Mia
bestnya dapat celebrated samasama
so mama Papa boleh joint sekali....
Mia & Mija apa hadiah yang mama papa berituh? Tunjuk sikit kat acik;-)

November 3, 2008 at 10:40 AM

happy birthday mia...semoga sihat selalu dan jad ianak solehah

November 3, 2008 at 11:27 AM

happy besday mia...wah..cepat je kan anak2 ni membesar...semoga jadi kakak yg terus vouge okeh..

p/s...kak kir dah wat blog gak lieya oiii kahhhh

November 3, 2008 at 12:55 PM

mia...nk cikit kek tu..nyum2..

happy bday to mia..semoga menjadi anak yg solehah dan yg menyenangkan hati mama n papa..muahss!

November 3, 2008 at 1:46 PM

Happy birthday to Mia yg ke 3 tahun...semoga jadi anak yg solehah....comel la mia pakai baju fairy tu...siap jadi johan lagi....cayalah...:-)

November 3, 2008 at 1:55 PM

Happy Birthday Mia... Semoga jadi anak yang baik yer.... comeii laaa mia pakai cam gitu... ishhh geram2

November 3, 2008 at 2:21 PM

Heppy birthday Mia..Moga jadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat..

November 3, 2008 at 2:44 PM

happy birthday to mia..moga jd anak yg solehah..ceria & sihat selalu..auntie still sedih xdpt p bash mia tau..

lieya comeyyy lah anak dara tuh pakai ala princess...

November 3, 2008 at 3:40 PM

hepi besday mia... moga jd anak kebanggaan mama & papa.. kejap jer kan dah pun 3 tahun... comel sungguh ngan baju pari2 tuu... patutlah dpt no. 1.. :-)

November 3, 2008 at 5:08 PM

Happy besdey my little princess. Love u so much sweetheart.

November 3, 2008 at 5:34 PM

Happy besdey my little princess. Love u so much sweetheart.

November 3, 2008 at 5:34 PM

Selamat Hari Lahir yang ke 3 sayang.. semoga damia menjadi anak yang bijak pandai serta menjadi kebangaan mama & papamu.. insyallah

November 3, 2008 at 11:57 PM

lieya cuba kau tengok akak komen tu pukul berapa.. gigih bagi komen sebelum masuk 4 nov. tau .. hehehe

November 3, 2008 at 11:58 PM

>> happy birthday little one...
>> moga membesar sebagai seorang anak yang solehah...

November 4, 2008 at 1:21 AM

HAPPY BELATED BESDAY TO MIA...
maaf auntie ina terlewat wish kat mia...
minggu nie auntie bzy sgtlah minggu nie ada final exam dan keje kat opis palk berlambak..
apa pun semoga mia akan menjadi anak yang solehah dan berjaya dalam kehidupanmu nanti..

sayang buat mia...muahhhh...

November 6, 2008 at 9:45 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy