Tuesday, November 4, 2008

Otomen Tige!!!!!!!!

Tarikh : 2.11.08
Masa : 4.00ptg
Tempat : Zoo Melaka

Mama : eiii eiii mia!!! cantek nye topi ni...mama belikan mia nak tak ?...
(ckp ngan suare yg over excited)

Mia : cebik mulut sambil pegang topi ade reben2 ngan rambut palsu....

Mama : laaaaa....tak nak ke....kalo mia pakai nanti mia canteeeeeeeeeek tau...

Mia : Mia tak mo laaaaaa....mia nak otomen tige!!! mia nak otomen tige!!!

Mama : Ces, ko mintak la ngan papa...

korang tengok ni....haaa pening pale aku sebagai mak dare tau tak.....penat le mama dieorg ni berhias dieorg ala2 gegirl gedik....last2 gi kedai, menan ni jugak yg dipilihnye...meraung2 okeeey si damia nak topeng otomen ni..... siap jerit lagi " mia nak otomen tige!!! mia nak otomen tige!!!!"......adus...last2 papa dieorg yg beli kan....lieya mmg terbekenan bendealah ni....anak jantan sesuai le main....

si adik plak...dah tgk akaknye beli ...konpom die pun nak satu.....rimas aku tengok tauu.....









23 celoteh sahabat

hahaha lawak giler... betul tu, anak jantan seswai ler mia dan mija oii,,,

akak baru nak buat entry pasal otomen ni gak, tapi lieya dah buat dulu.. hehehe tak pe nanti ada masa akak buat gak ek..

ala lieya ok la tu dia nak main otomen tu.. dia nak ubah mood agaknyer.. asyik2 nak dress up jer memanjang.. sesekali biarlah jadi lasak plak.. hahahah

November 4, 2008 at 10:40 AM

kwang..kwang.kwang..kwang..kelakar gilos laa budak mia dan mija nie. dah jadi anak akak plak... haaa. otomen igaaa..... hahahaaaa.. nie lom ader anak lelaki lagi nie....

November 4, 2008 at 10:46 AM

har har har..gelak sakan baca n3 ni... huhu mujur maryam takot ngan topeng2 cenggini..klu x stress aku...

hehe comel jek..muka otomen tp pakai gaun..cute arr

November 4, 2008 at 10:52 AM

otomen tigeeee yah..yah...yah..
hahahha..
amik ko lieya, atleast merasa le gak shah membeli toys for boy.

takpe, minat gitu2 je... dressing tetap gigirl... :)

November 4, 2008 at 10:54 AM

hhehehe..lawak gak mia nie yea...minat otomen tige tu...haikal pun skang dh minat dh cite otomen tige nie...siap wat aksi lagi kalo tgk citer tu.....bunyi bukan yah! tapi iskh! kelakar lak...

November 4, 2008 at 11:39 AM

hahaha..anak daru mu sama ar ngan anak daraku lieya..suka ngan otromen 3..pelik aku ar..lantak ler situ...asal depa bahagia kan

November 4, 2008 at 11:49 AM

ha ha ha...gelak gelak gelakkan mia...
otomen tige pakai gown...sudah tukar ka?
he he he.....
layan kan jer lieya...xpe....sesekali ubah angin kan.......
balik melaka erk last week...?

November 4, 2008 at 11:52 AM

hahha....la hai MIA MIJA oiii...

minat ckit2 je x pe asal jgn minat giler sampai tahap baju sume pon nak otomen tiga!!! huhu

November 4, 2008 at 12:06 PM

kelakar la 2 beradik ni...minat sikit2 takpe..hehehe

November 4, 2008 at 12:09 PM

hahhahha
lieya..
okeh lagi tu...anak dara main otomen
skali skala x salah

jgn anak laki main barbie doll sudah
tu baru haru biru

mia, mieja...both celebrate birthday??
happy belated birthday for bith of U yea....

November 4, 2008 at 12:13 PM

hahahaha...
ni boy ke girl ni?
takpe laa lieya sekali sekala tukar angin...

November 4, 2008 at 12:16 PM

kui kui kui...biarkan lah Lieya..budak2..mana la dia faham sgt yg tu menan utk boy. Tapi aku runsing la menda topeng2 ni..mcm susah nak bernafas je bila pakai..hihiNajeeb kalo tgk topeng Mia ni sure dia nak jugak..Memen! Memen!

November 4, 2008 at 12:36 PM

hahahaha..kelakar plak nengok mia nk pakai mask otomen... slalu aku nengok anak ko gegirl jer kan.. skali tiba2 minat otomen tige plak.. hehehhe..bdk2 kan..dia bkn kira.. kalo dia nak..dia nak jugak..

November 4, 2008 at 3:07 PM

sebelum tue....
ni aunty n madihah nyanyi utk kakak damia yer....
hepi belated besday 3X to mia hepi belated besday....moga menjadi anak yang baik dan menjadi kebanggaan mama & papa...

yg ni aunty nak komen part otomen taro ops silap otomen tiga....sebelum kih....kih...kih...kelako betul mia ni mama yer punyer excited nak belikan yg itu last2 atomen tiga jugak yg die nak...tu menandakan mama nyer ade harapan nak bagi mia n mija adik boy....(betul x lieya)
so mama nyer x boleh lah stress coz ank nyer dh bagi harapan tue....

p/s cantiknyer rumah yg lieya bakal ddk tue akak doakan moga lieya sekeluarga dimurahkan rezeki dan diberi kebahagiaan yg x t'hingga....amin....

November 4, 2008 at 3:27 PM

la lieya auni pun sama ..ko tau dia suka altromen taro ahak..anak daraku pun samamu jugak

November 4, 2008 at 3:56 PM

hahahahahahah anak2 gegirlpun layan otomen gak kan..sama la dgn geng kat rumah ni ha....

November 4, 2008 at 5:48 PM

hahhahha lawak la 2 org anak dara neh... baju sume dahs empoi bagai..sekali pandang muka x leh blah sgguh...kekkee...kalo mcm ni x leh bebesan la lieya oi..anak kak kir takut ngan org pakai topeng...kekkee

November 4, 2008 at 10:13 PM

hahha...cian mama mia...pening kejap ek...nie mesti tgk kekawan boyz kat taska...tu yg tau mendalah nie...emmm sabar je laaaa....

November 5, 2008 at 8:00 AM

waKAKAKaka...laWak ar...

November 5, 2008 at 10:00 AM

Alamak..dah jadi otomen ke??he..he..anak akak pun berantu kalau tengok ultraman ni lieya,biasala budak2 kan...

November 5, 2008 at 10:37 AM

mmg lawak aciter ko ni lieya... tergelak sowang² akak kat opis nie... sabar jerlah mak dare... dah otomen tiga gak yg dia mau... sib baik papa dia layan kan jugak.... kalo x kang berguling plak kat situ...satu hal lagi...
bebudak kdg tu mmh hangin gak kan..kita berkenan yg lain..pd kita ni chantek kat dia.. dia plak nak benda lain yg kita langsung x berkenan....lumrah ....

November 5, 2008 at 12:20 PM

>> alamatnya saling menfire la kat rumah ni...:D
>> nasib baiklah otromen...
>> kalau diminta sekali dengan gundam ke...power rangers ke...mahu lagi tension...LOL

November 6, 2008 at 1:29 AM
Bennett

It will not really have effect, I feel like this.
Aberdeen homes

December 7, 2011 at 7:45 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy