Wednesday, March 3, 2010

kerusi tua untuk org mude.....

hahahhhhah...ye ar kan, dulu2 org tua suke dok kat kerusi nie.....tu pasal laa letak tajuk kerusi tua untuk org mude....sebab kerusi yg aku beli kat air hitam nie saiznye kecik tuk budak2 cam mia mija.....mcm biase laaa....yg tergedik2 beli mamanyer....anaknye tak kisah pun, kejap2 jek duduk......ceh betul lah!!!!!



harga asal rm59 satu....dapat le kurang rm45.....boleh ar....kalo nak murah lagi korang pi ar masuk utan cari rotan pastu raut rotan sendiri wakakakakakaakak



sekarang ni, kerusi laa tempat landing kalo nak membotol susu heheeheheh




kemain lagi due beradik nie.....lepas ni nak beli yg besar pulak....best gak ayun2 dok dalam nie....ari tu ingat nak beli sekali tapi tak muat plak nak angkut dlm livina.....so next time ar beli bile lik johor lagi....




tapi anak2 aku ni kreatif...bukan setakat duduk ayun2 jek....dah mcm kerusi roda pun ade....erm tgk laaa video nie......hangen satu badan jek aku menengokkannyer.....






video

22 celoteh sahabat

amboooiii...senang hati jer tgk 2 anak dara lieya melepak atas kerusi tu...hehehe...dah macam boss kecik pun yer juga...

March 3, 2010 at 8:21 AM

wakakakakkaka..

kelakar la si mija tu.. leh main2 cenggituw kan..

btw kan lieya, best la kusi tu.. cam tingin gak nak beli tuk 2 badik tu.. tp jauh la pulok ak ke sane kan!.. hu3x..

lieya, nampak cam ena pon muat tu nak dok situ.. ekekeekekeeke..

March 3, 2010 at 8:53 AM

ok ler tu
syok gark budak berdua tu layan susu sambil dok dlm tu kan..

ko belikan bantal kecik tuk alas montot depa pun ok lieya....syok tu..jgn kata bebudak...kalau kita pun harus leh tido duduk atas kusi malas tu......

March 3, 2010 at 9:36 AM

ha ah kejap je budak2 nie kalo main...aqil ada sejibik kusi rotan goyang2 camnie...ayh nya bli...pastu dah xmo duduk...aku rs kalo duk skg pon x muat kot...hahah..kena turun kan kat adik dia plak nnti...

March 3, 2010 at 10:16 AM

>> selesa wo duduk kerusi macam ni...
>> boleh sampai tertidur...:D

March 3, 2010 at 10:53 AM

haah lieya mmg mcm bos tecik kalu mia n mija duk situ...nasib baik mama dia xpinjam kerusi tu..he he he..
syok kan kalu duk situ sbb dia buai2..

March 3, 2010 at 11:31 AM

kerusi tua yek...

aku panggil kerusi malas..
hehehe..
pernah gak terjmpa versi saiz suri
ingat nak beli gak..
confirm feel isap susu...

March 3, 2010 at 11:45 AM

dah jarang jumpa orang jual kerusi ni.. orang panggil kerus ni kerusi malas. sebab kalau duduk, sedap jer kan, malas jer nak bangun. heheh memang boleh lena sambil goyang..

nanti ada rumah sendiri, boleh letak kat luar rumah, kat taman ker, mesti best jer minum petang sambil duduk kerusi goyang ni..

March 3, 2010 at 12:28 PM

teringat dulu2 masa kecik beria2 nak suruh abah belikan kusi ni tapi tak dapat ..last2 tumpang la nenek punye huhu

March 3, 2010 at 12:53 PM

bestnya kerusi tu..aku pun suka..
lg best la 2 badek tu layan susu kan lieya
silap2 leh tertido tuh

March 3, 2010 at 1:57 PM

comei je kusi tuh...mmg leh layan susu duk kusi tuh..hehe

March 3, 2010 at 2:20 PM

lieya...
arituh kak dilla gi Lata iskandar pun ada jual kusi ni tau. 45 murah ler tu. yang kat sana arituh 55 tak leh tawor dah. zaman dulu duk kusi ni kan Syiok. macam dibuai2 hah....

March 3, 2010 at 2:47 PM

kenan lama dh kusi gini.. tp hb x bg.. nyemak rumah katanya.. hu hu.. tp akak ku bli skit ms lg.. tunggu la.. ha ha.. buai rotan pon ada kan.. tp xtau la rege brape..

mija kreatif.. ekekekek...

March 3, 2010 at 3:08 PM

comey tgk budak2 tue.. cutee sgt bergaya..

March 3, 2010 at 5:19 PM

hampeh betul lieya, ada ke suh org masuk utan..hehe..
comel lah, silap haribulan mak pak budak yg duduk..hehe
blk kg muar nanti nak p lah ayer itam...geram tgk

March 3, 2010 at 5:32 PM

very nice..
aku raasa orang skarang dah tak tahu Ayer Hitam pasal smua main lalu NS hiway je.

Macam cerita katun pixar Cars gitu air hitam ni.

March 3, 2010 at 9:58 PM

aku da lama tingin nk bli kusi nih.. tp echa xmo duduk tu psl x beli2.. kat area umah aku ni jual dlm rm60 tp lom tawar menawar lg..

poms aku suker ar tgk header baru ko..cunssssss

March 4, 2010 at 9:30 AM

salam lieya,

iye ke..ermm ok gak..nak tgk
nih emel kite
syuk_ina@yahoo.com

thanks lieya

March 4, 2010 at 10:05 AM

dah sent, tak dpt lak..ermm nnt kite check ..tq

March 4, 2010 at 10:47 AM

best btoi tgk 2 beradik tu dok ats kerusi tu lieya....

kalo mahal wat sndirik kan..btol3x ....

March 5, 2010 at 11:25 AM

Beli kat mana kerusi tu? Minat sangat...

January 14, 2016 at 10:56 AM

Beli kat mana kerusi tu? Minat sangat...

January 14, 2016 at 10:56 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy