Thursday, March 4, 2010

dulu takut, skrang kemain lagi!!

ingat lagi ....mase mia baby2....bende yg paling die takut :120:...vakum...kalo die nakal dulu melalak2, kiteorg selalu amik vakum ni letak depan die....terus senyap ....wakakakakaka....mmg takut tahap maksima ar dulu


sekarang?...oh tidak lagi!!!!!!!!!!!!!! tgk!!!!!!!!! aku on jek vakum nie, mia dah volunteer nak tolong wakakakak..senang mak ko mengangkang tgk tv...tinggal arah2 jek lepas kat sini...pegi sedut kat situ plak....lepas tu kat bawah meja plak hahahaahahahah




rajin hah!! kat bulu2 karpet paling lame.....beriya2 tekan hahahaah
ni yg kene produce gegirl byk2 nie..senang maknye goyang kaki tido:86:.....
mia dah amik part kemas umah...mija basuh baju :106:....lagi sorang nanti amik part kat dapur:115:.....wakakakakaakak




eh anak dare aku lagi sorang pun rajin gak....sape kate tak rajin......tapi rajin MAKAN!!! org lain bertungkus lumus kemas mengemas.....die syok makan:35:....



hangen jek akaknye hah...siap jerit marah campur bengang:57:....oit jaja!! jgn abiskan ...tinggalkan mia sikit!!!



terajin plak nak rakam video......nengok jek laaaa heheeheheheh

video







:11:


21 celoteh sahabat

sronoknyer kak lieya..pasnie bleh relax...anak dara dah besar...bleh la tolong kemas umah kan...

March 4, 2010 at 11:07 AM

salam pertama kali singgah cantik sgt blognyer suka tgk selamat berkenalan.

March 4, 2010 at 11:08 AM

samalah ngan danish dulu pun takut ngan vakum..he he he

amboi rajinlah mia nie...cop sbg menantulah..diorang dah besar kan dah pndai n dah byk akal..boleh harap dah..goyang kaki mama dia nnti bila mia n mija tu dah anak dara...

March 4, 2010 at 11:09 AM

dah boleh di harap
nama pun dah anak dara kan mia kan..
apa lah mama awak tu..
lenkali mia...ngan mama tu sekali gi vacuum erkkk...kasi senyap sikit.....

dah besar mia kan lieya
nampak dahhhh

March 4, 2010 at 11:21 AM

kah kah kah...sama mcm humaira. Kalau nakal sangat mmg letak jer kt vacum diamlah. Dulu dia x takut tau lieya, nieda geram nakal sgt, letak corong kt tangan dia, agaknya dia rasa kena sedut melalak.sampai sekarang takut..ngeh ngeh..

March 4, 2010 at 12:16 PM

wahhh.. best la lieya dah ada yg sudi nak membantu.. sekali pandang picture 1st tu cam anak dara ena pulak.. sbb dier suke pakai baju oren.. hehe.. tp anak dara ena tu hanya tau "kemas" umah sampai tunggang langgang, pastu bergaduh ngan si adik. tu jerla kojer nyer.. hu3x..
rajin mia tu ekk!!
psstt!! cam dah plan yg ke-3 jer lieya.. dah ader ker? eheheheh..

March 4, 2010 at 12:24 PM

ena : mmg tahun ni akan ke arah planning ke 3 wakakakaka...umur dah meningkat ni....tu yg kene tambah anak tu...tapi akan diproduce selepas bulan 6 hehhheheeh...konon nak cube dptkan boboy plak heheeheh

March 4, 2010 at 12:38 PM

ye lah lieya dulu diorg kecik..nmpk benda beso dr diorg mesti le takut...pe lagiks bunyi vacum tu kuat...cam garang je bunyi nye...ha skg dah beso mmg senang dah ko...leh duk mengangkang?hahahah wah nmpk nau mem besar!!!hehehe...ala lieya ko produce la skg...mana tau sempat kuar baby 2010...ha sebaya nnti ank kita...

March 4, 2010 at 1:49 PM

tue untung ada anak dara... hehehe pasnie pinjam mia jap.. nak minta vakuum kat rmh lak.. hehehe (",)

March 4, 2010 at 4:26 PM

alahiii.. comeynye la gelagat diaorg berdua nie.. same2 comel n cute gtu..

March 4, 2010 at 4:42 PM

bilalah anak dara aku nk rajin gitu..yg rajin si fifi tu je..hehehe..

betullah kan..budak2 mmg takut vakum, blender..sbb bunyi dia kot..hahaha..

March 4, 2010 at 5:12 PM

sronoknyer ..pasnie bleh relax...anak dara dah besar...bleh la tolong kemas umah kan...

March 4, 2010 at 5:46 PM

sonok kan ade anak dara.. ekekek.. anak2 dara sha bukan ngemas.. bongkar ader la.. si kakak rajin basuh pinggan, tp ku xbg.. hbis basah lantai.. hu hu..

March 4, 2010 at 6:19 PM

wah rajin anak dara lieya mengemas...
he he he lawak pulak bila baca part dia orang ni masa kecik2 erk
takut vacuum rupanya (hehehe) kak dilla x dpt nak bayangkan moment masa tu. mesti lucu kan

March 4, 2010 at 7:46 PM

Ada gak orang takut ngan vacum kecik2 yekk.. wakakkaka. Anywayy best nyer dapat anak dara yg rajin2 nih... mudahan sampai ke besar! Puhhh!

March 4, 2010 at 11:13 PM

eh suri pun takut ngan vakum gak..
hehehe..
lambat nyer suri nak beso..

March 5, 2010 at 9:07 AM

hahah..mcm2 perangai anak2 dara akak kan..heheh...

March 5, 2010 at 10:50 AM

mmg beza lah lieya anak dara ngn anak bujang nie...
akak tgk yusry n farah tu pon tau dah....mmg beza sungguh....snang ada anak dara nie, smua mende dia nk tlg kan....

yg dlm perut ni arap2 gegirl lah..snang skit ibunya nie...ngeeeee...

March 5, 2010 at 11:27 AM

uhuuuuuuuu nk gegurl gak
jeles...jeles....

March 5, 2010 at 11:43 AM

amboi rajinnyer anak dara nih.. untung ko lieya.. ni sure ramai yg berebut nk wat menantu nih.. hehehe.. eh tapikan echa pon takut ngan vacum... persal ek

March 5, 2010 at 3:30 PM

sonok la lieya erk.dh ada yg membantu.besar sket 2 badik tuh lg relax la lieya ye.best2.hye arap2 thn depan sy dpt bby girl lak.hehehehe

March 6, 2010 at 9:05 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy