Monday, March 8, 2010

sian mia & mija.....

nie citer ari sabtu gak....lepas dari entry sebelum nie laaa... petang sabtu tu janji ngan mia nak bawak die gi swimming....dah lame gilos tak bawak die gi swimming....so tgk pada kepanasan cuace, dalam pukul 6 kami keluar.....mase tu dah tak panas sangat ler....just nice laa nak main air




kemain hepi mia nak gi swimming..... ape aku suruh semua die buat .... camni laa peel die, kalo aku janji nak bawak gi mane2 yg die suke, haaaaaaa baik jek laa peel die ari tu.....ko mintak laa tolong ape pun...sume die buatkan.....




cepat ar mama!!!




gi kat pool presint 9 jek...yg kat food court tuh....ramai org....meriah you!!






splash...splash.....



tapi nak jugak papanye temankan.....layankan jek laaa





ngengade plak...siap nak kene teman2....






tapi sayang sangat2....baru 20 minit mandi....air pun baru nak basah satu badan....hujan dah rintik......terus lebat turunnye...ape lagi ...guard dah tiup wesel..nak tak nak terus naik.....sian ....kaciwa giler damia.....huhuhuhu





mmg tak leh swimming lagi....siap ngan kilat sume.....so ape lagi....jom ar mama banjer roti john yeak mia....




peberet mia kalo kat food court presint 9 ...tapi tak kick mcm dulu laa




setengah roti john tu due badek ni yg bedal....tapi order awal2 dah...separuh roti john tu jgn bubuh sos.....





makan2...pastu lik umah kul 7.....sedap tdo malam tu...sebab ujan...



tu sajork citer ari sabtu kami.....heheeheheh



:05:

11 celoteh sahabat

alahai ciannyer dpt mndi kjap jek...
blikn la pool ye kcik jek 2...leh mndi kt umh jek...heeee

March 8, 2010 at 3:01 PM

siannya dua badek tu dpt mandi sekejap jer..takpe next week ajak mama pergi lagi k..Budak2 mmg suka air

March 8, 2010 at 3:28 PM

xpenah p sana..tp dah lama aku ngidam nk bwk anak2 p sana..bila tah nk p..ala cian 2 badek tu.mandi kejap je dah ujan.xpe,nanti ajak mama p lg ye

March 8, 2010 at 3:48 PM

siannye dua beradik ni..dapat main air sekejap je ye

March 8, 2010 at 4:13 PM

alala..ko bwklah gi waterfall lieya..sian mia n mija..x puas mandi..

March 8, 2010 at 4:38 PM

aLA CIANNYER.. MEMG RASE X SAMPAI ATI KAN.. TP TU LA KEADAAAN X MENGIZINKAN PULAK.. X PER MIA & MIJA.. NEXT TIME AJAK MAMA PEGI LAGI TAU.. MAMA OK JER TU.. EHEHEHEH...
SEDAP LA PULAK ROTI JOHN TU LIEYA.. TINGIN PULAK ENA TGK NIE..

March 8, 2010 at 5:30 PM

ala ciann sekejapp jerk yer dapat gi mandi... takpe nanti mama bawak lagi yerk......

budak2 mmg kalau tak samapi kecut mencutt mmg tak puas kan....

March 8, 2010 at 5:37 PM

ujan lah pulak ye lieya..
mmg cocer tk menentu lah 2,3 hari nie..sian bdk2 tu tk puas mandi..
tp tkpe..leh pegi lagik nnti..
bg depa mandi puas2.....

March 8, 2010 at 7:54 PM

ujan plk turun ye...sian mia ngan mija x puas nk mandi...br cdg2 nk tunjuk skill renang...heheh...kt sini lama dh x ujan la lieya..mmg btl2 dlm kepanasan ni...pasang ekon pn mcm x rasa je sejuknya...

March 8, 2010 at 11:09 PM

takperlah skejap pun jadik...pasnie sambung mandi kt umah plak....lama nyer tak makan roti john kt p9..huhu

March 9, 2010 at 8:44 AM

mmg cuaca panas skrg lieya kalu dpt berendam mmg syok sgt...

br 2 badek tu nk hepy2 dah ujan yer..nnti ajak mama pg lg ye syg..untung diorang pool dekat jer ngan umah..

March 9, 2010 at 9:20 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy