Monday, September 27, 2010

beanie cap mia mija!!~

e'eh menjajau aku cari camne nak upload gambar kat blog ari ni...bile mase tukarnye yeak.....senang tapi payah....camne tu? keh keh keh rajin tul blogspot upgrade servis huhuhu...... ari isnin mood membebel tak byk...jom layan gambar due badek ni posing ngan beanie cap yg baru jek dpt nieh heheeheh....satu beanie cap nie RM10....murahkan....buatan pun kemas n cantik!....berminat? leh drop your order here ...lepas ni plan nak order beanie beret lak tuk due badik ni heheheheeh....




 
 
 
 
ni gambar ari sabtu ari tu...siap2 nak kuar....nak pi anta abg ipar kat klia....dari pagi kuar, kul 1 pagi baru lik umah balik...huhuhu....loteh makcik!
 
 


si comel aku!



hoh!! ngumpat sape tu?!!!


 
 
tu jek nak cite heheeheh...update light2 jek gitu keh keh keh ....
 
 
** ish!! tekak aku loye lain mcm arinie...uweks! uweks!...
 
 
 
 
 
 
 
 

22 celoteh sahabat

pandai berposing model dua2 tu...
and pandai gak melaram...
ermmm agak2 ikut pe'el sapa tu...
suka tul tgk dorang nie sis!

September 27, 2010 at 9:26 AM

cantik2..memang budak2 ni pandai posing lieya..suker tengok gaya dorang yg sporting...

September 27, 2010 at 9:27 AM

comelnya mia n mija...siap posing2 lagi...lagilah bertambah cantik n comel..geram oo tengok dorang ni lieya...

September 27, 2010 at 9:31 AM

cantik posing dak 2 org ni..

paling best posing mengumpat tu hehehe..

September 27, 2010 at 9:47 AM

posing dah gaya model.. sape la ngajar yer.. ;-p
comei, comei.. suka la cap tu... cung! tu ngumpat mama la tu.. hehe..

September 27, 2010 at 10:13 AM

Dua-dua memang menang gaya. Hehehehe....

September 27, 2010 at 10:36 AM

haah emily pun ada.. tp mahal la.. rugi plak beli.. baik beli cam mia dan mija punya.. dah la lawa, murah lak tu.. ok nanti akak survey2 lagi blog tu ek. thanks lieya for sharing

September 27, 2010 at 10:46 AM

wahhhhhhhh.. comei nye.. kna lak ngan posing.. heheh.. ;D

September 27, 2010 at 11:56 AM

nak topi tu satu.cutelah anak ko ni lieya.akak suka yang posing mengumpat tu.

September 27, 2010 at 11:58 AM

nama bende alah tu beanie ek... hehehhe tp apa pun mmg comel je... sesuai je utk anak dara ko tuh beb...

bab bisik2 tuh... hehehe sesuai tul... msti ikut mama dia

September 27, 2010 at 12:12 PM

apa? RM10??? huwaaaa... rs nk nagis. aci x aku order je dulu, belakang kira aku ada anak pompuan ke x.

September 27, 2010 at 12:29 PM

Cantik la beanie tu Lieya..kalau cik Mia akak dah besar harus ku rembat satu ni

September 27, 2010 at 1:53 PM

comelnya lieya beanie cap tu..nanti humaira dah besar dan pandai nk melawa nak beli gak. Sekarang ni semua benda yg comel2 dia takmo, nieda suka tgk bdk2 pkai headband

September 27, 2010 at 2:58 PM

amboi comeynyer...nak usha satu gak la utk qistina...

September 27, 2010 at 3:15 PM

da mcm model iklan kakak2 lak kak wa tgk...bwk la dorang ni register ngan talent agensi dik...untung2 ada rezeki..

September 27, 2010 at 4:00 PM

suker taw tngk ur angels ni..dua2 pandai bergaya cam model gitu hehe

kiutla tngk beannie tu...tingin nak pakai gak hehe

September 27, 2010 at 4:26 PM

cntik la babe.. harga pon kira murah gak kan. mmg berbaloi ko bli utk 2 budak yg suka brgaya ni.

September 27, 2010 at 5:26 PM

COMELNYEEEEEEEEEE........... kemain lg ye korang posing.. mcm model kanak2.. heheh.. comey topi tu.. :)

kuat ke mu mabuk lo ni?

September 27, 2010 at 5:41 PM

alah2 cumeinya bdk berdua nieh .. sesuai sgt2 baju dan beanie mereka tuu .. pandai koo pilih dikk .. :))

posing punn not badddd :))

September 27, 2010 at 9:27 PM

wahhh... sweettt sangat budak2 ni pakai Beanie ni.. baru aku tau namanyaa ha ha

September 27, 2010 at 11:30 PM

mesti tension mia ngan mija mama dia berangin..susah nak ajak keluar..huhu

September 28, 2010 at 9:44 AM

very the fotogenik when your two kids posing

September 29, 2010 at 6:43 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy