Tuesday, September 28, 2010

mkn2 ayam kampung!~

nie citer ari sabtu la nie...sambungan dari entry lepas......pi mkn kat restoren ayam kampung SAS kat nilai nun...saje pi test....ingat nak mkn ayam penyet AP ....tapi tgk ade restoren baru, pi laa kami cube....mknan not bad laaa, sume berasaskan ayam kampung.....asalkan mak yong ni leh telan, kire okey la tuuuu huhuhuhu.....



 tempat  pun nice laa....cozy gitu....



mia ngan mija dah kenyang so kami jek order.....tapi suap2 gak laa due badek nieh...




aku skrang kalo nak outing mmg sembrono jek...takde dah siap2, makeup mate bagai....pakai bedak, sarung spek, sarung tudung.....chalooowww!! siyes! takde mood nak makeup2 dah...gi keje pun pakai eyeliner, blusher sikit2, dah......tersadai laa 120 pallete aku tu gamaknye huhuhuhu



ade gak pondok2 ala gazebo nie....sape nak mkn duduk boleh lar....aku tak de maknenye, tak lepas mknan kalo mkn duduk2 gini heheheheh....



mija kekenyangan ...lentok sat!~





my baby tua aku heheeheheh




tu le kisah pi  mkn2.....pasni nak gi mane lak?...huh jgn harap laaa....mmg aku takde mood nak outing2 ...rase nak tdo, tdo, tdo dan tdo jek.......ZZZZzzzzzzzz...sian mia mija asek2 ajak pi tgk wayang laa, pi mkn kfc laaa, pi mkn pizza laaaa.....bab2 mkn2 tu okey lagi leh take away jek....tapi tang nak pi tgk2 wayang tu mmg aku tak tunai2kan lagi dari dulu huhuhuhu




**hp mini aku problem...adoi....takleh nak edit n update blog kat umah siap2.....cepat2 kene anta format nie......huk huk huk....










26 celoteh sahabat

Kak Azue yg dekat nie pun x jejak kaki lagi kat rest tu lieya...nampak menarik kat dlm tuu..blehh ler singgah mkn balik kejer karang...

September 28, 2010 at 9:23 AM

mmg lah kalu peknen mmg rasa mcm serabai jer nak2 masa sy peknen kan danish dulu..comot momot..boy kot lieya..mcm sy je dulu..kalu boy amin...

sy pun xsuka kalu pg kedai mkn duk bersila mcm tu..perut terkepit..mcm xpuas je nk mkn..he he he

September 28, 2010 at 9:30 AM

meen pernah p sini bila tgk mia bergambar tuh br prasan...kat giant kan? ms tuh p berbuka puasa...k gak lah tmpt nya...

September 28, 2010 at 9:31 AM

macam bess jer restaurant ni...I terbalik lagi suker dok bersila...kalu dok kas kerusi pun suker bersila ...takper lepas pregant pasang badan balik ...hehe

September 28, 2010 at 9:38 AM

sedap ayam kampung ni.. masak kari lg sedap..
tak touch-up pun lieya masih comel kan... bawa budak memamng mcm tu.. akak mengandung dulu 2 baby boy pun malas serba serbi gak... hehe..

September 28, 2010 at 9:40 AM

peknen mesti rasa malas je nak touch up muka tu kan.. tapi klu tiba tang rajinnyer nanti ha kau.. terus bertukarkan..

lieya... ntah2 baby boy tak?

September 28, 2010 at 9:50 AM

macam menarik restoran tu..wanie mmg suka ayam kampung..

wanie pun sama..tak kuasa nak duduk2 bersila...kang si abang ni melompat2 la kat situ..baik duk kat kerusi diam2

September 28, 2010 at 9:57 AM

nanti dah lima bulan keatas..dah ok dah..masa tu nak jalan jer..kejap2 reason nak beli brg anak..hahaha..
memang mood makeup bagai dah tak der..nak pandang org pun malas..tapi tu tak lama lieya...
take care yer..

September 28, 2010 at 9:57 AM

tah2 baby boy dlm peyut tu?sbb mama dia xsuka mekap2 ;)

September 28, 2010 at 10:12 AM

cantik deco kedai ni..ala2 umah pun ada...

September 28, 2010 at 10:32 AM

Menarik gak erk tempat tu? leh la cuba kan kalo tersesat ke sana.. heheh..

nak gak la lieya tepek blusher & eyeliner.. kalo ena dulu.. bedak compact ngan lipstik je.. tu pun pg je la.. pas makan memgh yilekkkkkkkk!! malas sungguh!!

InsyaAllah.. boy seperti yg diidamkan agaknya tu... hehe

September 28, 2010 at 10:58 AM

kat mana ni babe..apa nama kedai dia.. nmpk cam menarik je

poms, ni sah baby boy kot. org kata kalo peknen boy, mmg malas nk mekap2, malas nk melawo. kata org la.. bkn aku kata..hehehe

September 28, 2010 at 12:00 PM

ko gi movie lieya..ko tidur jelah dlm tu..aku kalo ngandung cam ko gaklah..nak tido je kejenya..hahaha..mekap pun tarak..xleh nk ckpkan..x suka mekap..tp dua2 girls gak..hahaha..

September 28, 2010 at 12:48 PM

kalau tak suka bergaya2 ni ade ura2 boy.... amin...

September 28, 2010 at 12:49 PM

ayam kampung best.lelebih lagi kalau masak lemak cili api.tempat tu relax je.cam ni baru best nak makan.

September 28, 2010 at 2:08 PM

cantik hairband anak anak awak.. saya dah pergi ke online shop tuh.. mmg cantik cantik kan. comel betul

September 28, 2010 at 3:07 PM

kalau preggy nan ado mood nk make up kan...

sedapnya ayam kg..favorite nida tu

September 28, 2010 at 3:29 PM

menariknyer tempat ni dik... nyaman jer nengok...

dikk suka giler tgok kamu preggy.. berseri2 muka ha.... walau tak mekap..

September 28, 2010 at 5:25 PM

lieya, sporting abis ar putri ko posing..I loikeee...

best bila dpt makan2 ngan yg tersayang kan...

September 28, 2010 at 7:33 PM

mak yong tu menten slim lagik.. takpe makan selagi boleh telan... wah tempat menariksss nih... tapi sampai ke nilai ko... mmg jjcm la ye...

September 28, 2010 at 10:32 PM

membuat aku lapo... ayam kampung memang layan dari ayam daging

September 28, 2010 at 11:09 PM

kuah apa tu kat meja tu kat bowl putih tu?
macam kuah lemak je?

September 29, 2010 at 6:45 AM

mcm best je rest tuh lieya, tingin gk aku kadang nk try restoren2 kt banyak tmpt cume tak tau kt ne sgt... tunggu edy pindah sini blh la aku round puas2 kn...

tp sweet nyer siap ada tedy bear lg tu

September 29, 2010 at 8:15 AM

Memang bawak teddy bear atau memang dah ada kat sana teddy bear tu?

September 29, 2010 at 8:30 AM

salam lieya...
macammacam tempat menarek kat sini rupanya. Lieya boleh jadi duta JJCM macam ni...

** Suka ngan topi miamija ni

September 29, 2010 at 11:50 AM

decoration kedai tu tu cantik.. mknannya ok tak?

so nice topi yg si Mia & Mija pakai tu.. beli kt ner yer? utk org dewasa tak de ke? hehe..

October 1, 2010 at 2:12 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy