Tuesday, September 7, 2010

selamat hari raye semua!!!

lieya & co. ingin mengucapkan selamat hari raye buat semua teman2 blogger...semoga bergembira di hari lebaran...mohon maaf zahir dan batin....yg paling penting hati2 di jalan raya dan moga mendapat keberkatan di hari lebaran nanti....

(> " " <)
( ='o'= )
-(,,)-(,,)-






insyaallah lieya & co. akan start bercuti ari rabu (esok), sebenarnye kamis lieya apply cuti, tapi memandangkan peratus kekosongan opis semakin tinggi dan baki cuti yg masih byk, so esok gak laa aku cuti heheeheheh...malam ari rabu lepas hubby abis keje terus cabut ke johor...tahun ni turn johor...sampai raye ke 4 baru balik melaka...mcm tu laa kami rotate tiap2 tahun...adil dan saksama....lepas tu seminggu kami di melaka.....utk itu, blog ni pun akan bercuti...ini entry yg last...insyaallah kite jumpe balik lepas lieya abis cuti raye yeak.....nantikan citer2 raye plak hehhheheheeheheh









mia mija pun ade pesanan jugak.....

(\_/)
(°.°)
c(”)(”)


duit raye tuk mia dan mija jgn lupe yeak  he he he






•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
            ::: (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
*: (=' :') :::::::: salam aidilfitri semua!::::::
     •.. (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸


30 celoteh sahabat

Sama la kita yer.. Esok (rabu)petang akak balik kg.. kt kedah.. apa pun moga kita selamat dlm perjalanan..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR BATIN..

September 7, 2010 at 9:06 AM

selamat hari raya lieya & family :)
Have a good raya and safe journey.

maaf zahir batin

September 7, 2010 at 9:34 AM

sama kita lieya, turn balik rumah kg akak jugak tahun ni.. bergilir2. kalau sempat nanti, meh la kita beraya macam tahun2 sudah.. tentu seronok kan.. apa kata, nak balik melaka singgah la segamat dulu. hehehe

duit raya mia dan mija dan masuk dalam list dah.. dun wori sayang

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN BUAT LIEYA DAN KELUARGA

September 7, 2010 at 9:38 AM

selamat hari raya..maaf zahir batin lieya...smeoga bergembira di hari raya..mia n mija nk duit raya?datang umah untie yer...

lama nya lieya cuti...tahun nie turn belah sy jugak..raya kedua baru balik belah asben..

September 7, 2010 at 9:38 AM

mesti windu kat blog lia ni...apapun nak wish selamat hari raya maaf zahir batin & have a safe journey...nak duit raya yer kene jumpa auntie posh dulu hehe

September 7, 2010 at 9:48 AM

Lieya, Selamat Hari Raya..Maaf zahir & batin andai ada kata-kata akak yang menyinggung perasaan sepanjang kita kenal ye. Berhati-hati dijalan raya ye dik. Peluk cium untuk Mia & Mija ok

September 7, 2010 at 9:56 AM

selamat hari raya kak lieya n family...

maaf zahir dan batin..

September 7, 2010 at 10:02 AM

selamat hari raya, maaf zahir batin buat lieya n co. semoga selamat smpai ke destinasi. hati2 memandu.

sakan ko cuti raya yer..meriah betul org balik beraya di kg. nih. dun wori duit raya mia&mija dah ada dah ni. tggal kita nk beraya sama2 je..hehe

September 7, 2010 at 10:04 AM

selamat hari raya, maaf zahir dan batin lieya

September 7, 2010 at 10:09 AM

selamat hari raya utk lieya n famili.. maaf zahir batin..

September 7, 2010 at 10:17 AM

Selamat hari raya ..andai ada salah dan silap
sepanjang berblogging..nie kty minta ampun dan maaf..

semoga perjalanan lieya ke kg..selamat sampai amin .

September 7, 2010 at 11:14 AM

Selamat HAri Raya Lieya..

wahhh.. syok tu.. dah start cuti esok.. Hati2 balik kg ye lieya.. ;D

September 7, 2010 at 11:14 AM

selamat hari raya lieya..sonok yer cuti lelama...

September 7, 2010 at 11:30 AM

selamat hari raya gk utk ko mak yong n family... ampun maaf dipinta juga

September 7, 2010 at 11:35 AM

akak sekeluarga pun ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin buat lieya sekeluarga....jemputlah datang beraya ke rumah.....

September 7, 2010 at 11:39 AM

selamat hari raya lieya!!!

September 7, 2010 at 12:31 PM

Selamat hari raya lieya (^_^)
mintak maap kot2 ada yg kau terkecik ati ngan aku ye..hehe

September 7, 2010 at 1:40 PM

selamat hari raya gaks tuk lieya n family..kim salam kat keluarga mak ayah smue yea...wah mesti meriah sungguh raya korang tahun nie...hahahaha...okes jaga diri ebbaik..selamat pergi n sampai...

dannn dikesempatan ini gaks aku nak minta maaf zahir n batin kalo sepanjang kita berblog aku ada ter...ter...apa2 kat ko yea....walopun x penah jmpe tapi aku tau ko seorg yg baik!!!hahahaha....

dannnn...terima kasih kerana ko sudi menjengah blog aku...aku amat2 menghargainya...

September 7, 2010 at 2:41 PM

Selamat Hari Raya kak lieya....Maaf Zahir & Batin..Raya jemput datang rumah yerk...Nak rasa kuih raya shidah kan..hahaha

September 7, 2010 at 2:43 PM

selamat hari raya kak..nurul rabu last kerja hehehehe..mohon maaf sekiranya ada salah dan silap yer kak..

September 7, 2010 at 3:34 PM

selamat hari raya aidilfitri lieya &co.

akak esok keje tapi ingat nak mc hehehe.. rasanya confirm esok mc tak boleh jadi tgk sume org dah mula cuti.. baju tak pack lagi ni

September 7, 2010 at 3:50 PM

selamat hari raya buat lieya&famili... yeah dah setat cuti ar.. selamat pulang dan selamat kembali ngan cerita2 raya lakss..

September 7, 2010 at 4:04 PM

slmt ari rye gak...jg bb dlm perot...jgn mkn x hengat donia...aku pong mntk maap ampun zahir batin...smoga slmt d perjalanan...amin insyaallah

September 7, 2010 at 4:23 PM

petang esok kak lynn akan balik ke negeri 9...tahun nie turn raya rumah mr hubby...hehehehe...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT LIEYA & KELUARGA...MOHON MAAF KALAU ADA SILAP N SALAH YER...

P/S : duit raya untuk mia n mija ada...nanti kalau jumpa leh la bagi...hehehehe...

September 7, 2010 at 4:37 PM

salam Raya Lieyaa..!! Hati2 di jalan raya.. jangan merempit ngan G.Livina muu!!!

nak duit raya..? meh datang umah anutie okehh.. alaaa... dekat je ngan umah kan kan kan!!

September 7, 2010 at 9:37 PM

salam aidilfitri lieya..ingatkan esok ada lagi rupanya dah coti..bila ofis x ramai pun x semangat nk kerja kan..nieda pun balik kg esok..hati2 yer

September 7, 2010 at 10:09 PM

selamat jalan lieya
mgkin waktu ni lieya dah sampai pun johor. suasana meriah raya dah terasa nih...
balik dari johor nanti leh singgah bangi pulak erk

September 8, 2010 at 8:12 PM

Selamat hari raya lieya.
Maaf zahir batin.

Makan kuih ingat-ingat saya aaah....
Hehehehehe....

September 9, 2010 at 3:56 PM

fren,
selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin to you, ur hubby, mia, mija..
best wishes always to u guys..

p.s - foto potluck with bff pt 1 tu 1st photo tu..
Serious berbual , yang mia mija dua orang..
ITS A VERY VERY NICE!!

Boleh buat cd cover, album pertama gitu haah

September 11, 2010 at 10:11 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf Zahir & batin...

September 13, 2010 at 10:09 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy