Tuesday, September 21, 2010

gambar2 di pagi raye!

okey, jom sambung pagi raye lak...... pagi2, yg lelaki siap2 nak gi solat..sebelum solat sarapan dulu...kang lapar plak kang heheheeh...nampak tak budak tak mandi tgh ngendeng2 tu heheheeheheh


sebok ajek budak tak mandi nieh heheheeheheh




papa n atuk dah pi solat raye, so lieya pun siap2 kan due badek nie....demand lak nak pakai make up...layankan jek laa sebab ari raye kan....



comel tak hairband due badek ni...beli khas tuk raye nie...beli online kat sini ....harge pun berpatutan....lieya tak suke yg byk2 kaler sgt.....cepat lak tu dptnye.....lieya ade order beanie cap jugak...tak sabar nak tgu yg tu plak....



mija kalo pakai lipstik senyum pun lain mcm hahaahahahah



wajib ar ade gambar 1 family nieh


sebelum jalan2 raye...snap dulu beberape keping gambar


tak cukup korum ni, ade adik2 yg takde...


pastu sesi bermaaf-maafan plak....


mia salam atuk...



mija amik duit dulu baru salam haahhahahaha




auwwww!! mintak maap bah...terime laa duit raye dari sayer....


menantu mithali bersalam-salaman



mintak maap yeak abg....halal mkn minum....tium tikit!!!
tgk si mija...jeling aku kissing2 plak!!



pic ni somel jek kan!


mama, jaja mintak maap yeak....


salam n kiss papa plak...


mija mintak maap ngan kakak plak...mia eksen tak mo mintak maap ngan mija...mentang2 die kakak!



tu jek laa pic salam2 kami.....pastu kami gerak pi beraye kat kluang n batu pahat...balik umah petang tu sume pakat2 tebongkang...penat wei!!!


**catatan preggy : kelmarin pi checkup kat annur...sonok tgk mia mija....mase doktor scan perut tuh...mia mija tak berkelip2 tgk....mase tu plak baby tgh gerak2 kan kaki n tangan.....mia dok asek ckp "mama, baby tu gerak2 laaaa" heheheehehehe.....skang ni tiap2 mlm sebelum tdo wajib mia request nak tgk video scan baby ni.......next checkup bulan 10 nanti kene amik darah....hu hu hu






30 celoteh sahabat

wow tema puple ye akak tahun ni..bestnya kalau ada anak iyelah macam-macam boleh belikan..hehehehe
selamat hari raya kak..mohon maaf ye andai terkasar bahasa.

September 21, 2010 at 8:53 AM

tema purple ye lieya cantik...

September 21, 2010 at 8:54 AM

tema purple yer..cantik fav kaler saya..

he he he..amik duit raya dulu baru salam..budak2 mmg cmm tulah..mcm danish..ngan org sebelum ni dia xnak salam tp masa raya ni nak plak salam sbb org tu ada duit raya..

mia n mija dah besar faham dah tgk adik dia..comel je bb dah gerak2..teringat masa sy peknen dulu..rindu...

September 21, 2010 at 9:01 AM

syiokkk wehh layan picture raya korang nie.. ena semua gambar masih lam kamera hubby.. huhu..

September 21, 2010 at 9:04 AM

bessnyer layan gambar raya suker tngk baju raya sedondon kaler purple hehe

September 21, 2010 at 9:07 AM

cantik hairband 2badik tuh.makeup pun cun.ada anak pompuan leh la berhias kan diorg.
lieya scan dh nmpk ke jantina anak.ifa lum nmpk lg.arap girl la plak.hehehe

September 21, 2010 at 9:33 AM

tema puple cantik....walaupun tangah mabuk2 ya...

September 21, 2010 at 10:10 AM

cantik tema purple!

aku lom pernah bertema sekeluarga camni..tahun ni budak2 ngan bapak budak same colour..kaler baju aku plak lari hehehe..

seronok baby dah tendang2..mia ngan mija la paling seronok kann..

September 21, 2010 at 10:27 AM

sweetnya lieya warna purple..suka tgk semua gmbar ko..aku ni mmg peminat purple..dulu ex bos pun perasan aku suka pkai warna purple

September 21, 2010 at 10:37 AM

sweetnya kaler purple korang..kain cotton ke lieya? aku ngan maryam pun pakai kain cotton...hehehe

September 21, 2010 at 10:50 AM

cantik tema pepel lieya ni.. lagi pulak kain cotton ni mmg cantikkan..

kalau kat belah akak, yang lelaki gi solat raya dulu, lepas tu balik baru makan.. heehhehehe

suka tengok gambar lieya cium tangan abah dan mak.. akak yang tetiba rasa lain sebab dah 2 thun akak tak cium tangan arwah abah..

September 21, 2010 at 11:48 AM

cumil nya mia n mija d pagi raya ni.. mesti dapat byk duit raya kan.. cantik baju raya kain cotton kan.. purple pulak tu.. saya mesti buat sepasang untuk raya haji ni pulak.. kain dah ada.. hehe..

September 21, 2010 at 11:58 AM

wahh.. lieya so sweet pepel color lg tema raya tahun ni. tantik.

klu dh beraya makan2 dn jln2 mesti penatkan lieya tambah2 lg tengah ngandung ni.

September 21, 2010 at 12:01 PM

cantiklah tema purple lieya ni..

September 21, 2010 at 12:08 PM

besh2!

September 21, 2010 at 12:26 PM

Selamat Hari raya.
Masih suasana raya lagi kan? Hehehehe....
Sioknye makan dengan suami di pagi raya.

September 21, 2010 at 12:46 PM

sweet jer color purple mie...comel mia mija bernaju kurung...siap ada headband lagi....comel...

September 21, 2010 at 1:47 PM

cntik korang berbaju cotton purple tu anak beranak. nyesal aku x bli tau, kalo x leh aku boria ngan echa jugak. rasa cam nk pilih purple la utk tema nx year..hahaha over giler

byk gak pics raya ko eh. pics pon cuns2 belaka. dah ler mia&mija pndai brhias ngan bergaya..lagi la cun. aku suka la headband tu..comel sgt.

September 21, 2010 at 2:10 PM

hairband dak kecik 2 org tue mmg lawa la..berkenan la..hehehehe....wah..tema purple ek thn nie?nie kain yg beli kat bandung ker kak?hehehe

September 21, 2010 at 2:16 PM

chomel n cute je munger2 kecik bj korang...suka kak wa tgk...

September 21, 2010 at 2:18 PM

so sweet lah kaler baju uols nie...
nak nak cotton kan...
and lawa je anak dara berdua u mengayakan hairband tu...

September 21, 2010 at 2:35 PM

baju sama mak & anak.. so cute..

Celamat hari Rayee..

September 21, 2010 at 2:55 PM

2 badek yg comel....suke tgk warna purple..comey je
wah, bestnya dpt tgk baby gerak2...

September 21, 2010 at 3:16 PM

mija senyum seksi bila da bergincu ha..hihii
nyway belum tlambat kan..samat ari raya k.lieya!

September 21, 2010 at 4:55 PM

lieya..selamat hari raya..
sama tema warna kiter ler..purple..
gambar tu semuanyer lengkap..adegan yg mesti ader di pagi raya...

September 21, 2010 at 5:15 PM

waaa cumeinya purple in the house .. cute sgt warna nieh kann ..

cumei jer budak berdua tuu posing2 heheh mcm anak2 akak jugak bab bergambar no satu ..:))

September 21, 2010 at 5:18 PM

salam lieya
sahadu ku lihat di pagi raya ni
seronok tengok antara kita semua bersalam salaman
mesti sayu hati kan. Head band tu shuntek. pepple pulak tu nampak warna yang menyerlah ghitew....

September 21, 2010 at 9:16 PM

amboi...mak anak boria la haha

patut husben ko pun sama kaler ah... baru real boria abis..

September 21, 2010 at 11:25 PM

aaaaa...comel-comell bangettt Mia & Mijaa... tak tahan aku tengokk.. gerammm!! ha ha

berseri2 muka Mak Buyung tahun ni... ha ha. tahun depan dah dukung baby plakk.. bestttnyerrrrrrrrrr!!

September 22, 2010 at 8:09 AM

Wahh sedondon cantik laa..cute plak tgk 2 beradik tuh ngan hairband kaler purple.. :)

September 22, 2010 at 2:17 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy