Monday, September 6, 2010

iftar wiff my bff - part last

haaaa ko!! aku update 3 entry hah terus.....senang....terus abis cite iftar ni he he he....lepas siap mkn2 dessert sume, kami main bunge api plak...thanks laa sham n kak mimi sponsor bunge api....


mak budak rasmi dulu....budak2 tgk dengan rase yg pelik hahaahahaha



mia dulu penakut...skrang berani main...tapi demand nak bunge api yg warne warni tak nak yg biase2 tu....huhuhu





hirda eskod fortenye...mane tau tepercik bunge api kang heheheeh...just kidding ar!~





as ngan anak bujangnye....



mija penakot......dok tgk dari jauh jek....


lame gak kiteorg lepak kat luar main bunge api nieh..



sonok tgk budak2 ni main...meriah jek rase...cam dah ari raye plak...



kiteorg stop main bunge api lepas kaki emily kene bunge api sikit...tapi tak teruk laa....emily pun kuat...nangis kejap jek....cepat baik yeak cyg!!~
pas tu sambung borak2....kul 12 lebih gitu baru balik.......lotih wei...lotih borak!


al-tammat kisah iftar ngan my bff....hope tahun dpn buat lagi cam tahun2 sudah....tahun depan aku suggest tempat yeak geng....ade tempat yg best ni...tapi kene book awal2.....nanti2 kite plan2 yeak....



**dah keluarkan beg bagasi....paling besar lak tu....dah himpun baju2 yg nak di bawak balik raye....setengah dari beg tu penuh baju mia mija jek.....kasut jek sorang 2 pasang....aduh...lebey ar budak nieh!!! heheheh....








12 celoteh sahabat

hahahahh sme cam aku la...bagasi bkn men besoooo lg...ank aku pong muat dlm beg tuh...skalik sumbat bj ank2 jek dh sparuh...lom msk bj mk bpk lg...mmg kne bwk 2 bagasi la kalo gini...blk kg rmai2 nk bsh bj pong tkot xdek ampaian...ni br ank 2...klu dh 3-4 cane ek lieya...hihihihihi

September 6, 2010 at 3:23 PM

bessnyer main munger api...baru terasa kemeriahan raya

September 6, 2010 at 3:31 PM

aku baru dlm proses nak membasuh..
tp hujan lak hari ni
rabu mlm baru pack2 trus angkut ke bonet kete..
pagi chowwwwwwwwwwwwww

September 6, 2010 at 3:32 PM

sama la sara ngan iqbal sibuk suruh cari bunga api kata nk main.

cepat nyer lieya dh kemas2 baju bila balik kg.

selamat hari raya aidilfitri dari zana sekeluarga yer. "maaf zahir batin juga dipinta"

hati2 tau bila balik kg tu.

September 6, 2010 at 3:37 PM

alahai ciannyer kaki dia kene bunga api..seronok eyr ramai2 mcm nie..meriah..betul macam hari raya..

saya punya beg tak besar sgt..sy n asben kongsi..anak2 sorangs atu begnya..he he he

September 6, 2010 at 3:38 PM

seronok main bunga api ramai2.
tp sian lak emily ..harap tade apakan ..

September 6, 2010 at 3:41 PM

wah..siap ada main bunga api lg tu..cian emily,tp sib dia kuat kan..cita psl bunga api ni aku teingat masa kecik2 main bunga api, then terkena perut adik aku..cian dia..abis parut sampai skg,,hihi

September 6, 2010 at 3:54 PM

wohh meriahh meriahhh!!! nampak mak budak lagi excitedd nih ha ha

September 7, 2010 at 12:00 AM

kak lynn pun dalam process nak packing barang nie...tak tahu la brp beg yang kena angkut bawak balik nie...hahahaha...

kasut raya qistina pun 2 pasang gak...tambah lagi 1 sandle...hahaha...

September 7, 2010 at 6:16 AM

Hahahahahaha....
Sioknye main bunga api. Mesti rasa macam budak-budak balik kalau dapat pegang bunga api kan?

September 7, 2010 at 7:51 AM

Anak akak samapi sekarang takut lagi nak main bunga api.mia mija okeykan.kalau firdaus tak sampai habis lagi dia dah buang.

September 7, 2010 at 8:20 AM

hahaha.. aku dok bersandar kat kereta tu coz laki aku dh buang tembok kat luar tu, kalu dak ada gak tempat nk duduk2.

okeh, settt next yr ko set awai2 k?

September 7, 2010 at 8:21 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy