Wednesday, September 29, 2010

baju kurung raye lagik!!~

sajok ar mak nak show off gitu baju kurung raye budak2 nie....yg first tu yg purple mcm korang dah tgk tu kan kiteorg pakai pagi raye tu kan...haa yg pink ni yg kedua....ni biase laa sponsor leh nenek johornye yg tiap2 tahun tak jemu mensponsor baju kurung tuk mia mija....tapi jgn tak tau, cucu pompuan jek die sponsor....cucu lelaki nan ado hahaahaahah ye laaa buat baju kurung lagi sonang dari buat baju melayu kan hahaahahahah



kebetulan baju ni budak2 ni pakai mase jumaat lepas, ade majlis jamuan raye kat sekolah dieorg....
kemain lagi excited mintak make up....oh no!! no!! gi sekolah takleh ....bedak saje cukup heheeheheheh
(mia marah bile tgk pic ni, siap ckp lagi, nape amik camni, nampak mia dah gemuk haahahahaahah)



dahlah! rimas tgk posing2....pi pakai kasut, pi skolah!



mija biase laa, posing tahap2 keras kayu mmg terra beno!!




budak sorang ni makin lame makin teruk tau, gi sekolah nangis jek...pastu tak mo belaja...dok laa bekepit ngan cikgu die...pastu cikgu takleh sape2 share...kene hadap die jek...adoi...dah le bayar yuran sekolah tiap2 bulan rm360 utk sorang  tapi die tak mo belajar.....naik ajek BP aku ni bile pikirkan problem ni....baik aku anta daycare biase jek, dpt gak jimat seratus lebih huhuhhuhu.....




** kamera compact olympus aku selamat dah diperturunkan tuk damia.....siap ugut, kalo tak mo kasi kamera tu, die nak kamera canon 550d aku tu...hahaahahh byk cantek!! so skrang mmg aku sentiase diekori miarazzi yg sikit2  snap pic aku dlm pelbagai situasi...penat dok delete gambor dlm tu, ye ar kang jatuh ketangan org jahat abis gambar seksi meksi aku tersebar kat internet, kalo dulu ye laa seksi, skrang dah sebesar tong dram dah  hahahaahahahaah















22 celoteh sahabat

suker ngan baju kurung anak2 lieya.. sweet color pupel lg. bila pki baju bunga2 kecil.. bdk2 pon nmpk comei.

sama la cam sara.. kamera kecik olympus zana pon dia nk coz dia kata ibu dah ada kamera godang.. main ugut2 lg.. huhuhu anak2 skrg.

September 29, 2010 at 9:17 AM

comel baju raya mia&mija...
adus mija...makin manja ye kamu.ko layan jela lieya..xlama je lagi tu..hihi

September 29, 2010 at 9:17 AM

comel...sweet sgt bunga2 kecik tuu kan..
mmg sesuai..
aku pun suka..kdg buat seluar tido gak..nak buat baju kurung ntah bila pakaii hehe..dpt buat seluar tido jadi la..boleh gak pakai selalu..

September 29, 2010 at 9:26 AM

comei je mia & mija berbahju kurung.. ayu gitu.. ena suka tengok budak2 berbaju kurung..

September 29, 2010 at 9:35 AM

comelnya si mia ngan mija berbaju kurung.lieya mana?kecik-kecik dah pandai ugut mama ye.

September 29, 2010 at 9:38 AM

cantik tol 2 beradik ni pakai baju raya.. tapi akak konpius ni mana satu mija dan mana satu mia ni.. baju lak sama... gaya pon sama.. hehe..
sabar yek lieya.. anak2 mcm tu ler perangai mcm2...

September 29, 2010 at 9:48 AM

I pun confuse mana satu mia mana satu mija tapi manis depa berbaju kurung...hehe

September 29, 2010 at 9:49 AM

comeinyer si mia nih.... nampak gumuk ek kalu amik gambar dr bwh camtu, pandai dia... hehehe

mija mmg apa2 cun... suke ngn brooch tedy bear tuh lieya... comel banget sesuai ngn mia mija...

untung kan anak pmpuan baju kurung nyer simple2 je pun dh lawa

September 29, 2010 at 9:52 AM

cantik2 baju mia n mija,,kain cotton kan sesuai utk budak2..untung dornag yer neneknya pndai jahit baju

kelas miarazzi...bahay ni lieya...no camera plisss....

September 29, 2010 at 9:52 AM

dah nampak keayuan dua badik ni.. nampak sopan sangat bila berbaju kurung..

September 29, 2010 at 9:56 AM

cantiknya baju kurung mia dan mija

September 29, 2010 at 10:33 AM

syoknyer lah tgk org ada anak girl, pakaikan baju kurung...teringin nih..heheh

lagi satu brooch baju kurung tu pun comey..bear besorrr...

September 29, 2010 at 10:59 AM

Pandainya anak dara lieya berposing yer.. sweet jerk.. dgn baju kurung gituh.. pas tuh ada plak pin baju bear cute jerk..

September 29, 2010 at 12:01 PM

sweetnyaaaaa.....
ha ha ha..sama le wei, aku pun now dok letih delete picture2 hardy snap dlm camera lama.... byk picture seksi2 weiiii....

September 29, 2010 at 1:24 PM

lawo lah baju raya mia mija tu..
perasan ada litte teddy bear tu..
gegirl kan..

agak2 kalu suri dah beso..dia mtk tak kamera compact aku?? leh lah aku mtk kat papa suri dslr kan...hhahahha

September 29, 2010 at 2:40 PM

tong dram kannns.. ehehe

September 29, 2010 at 4:47 PM

alahaii... ayunyerr berbaju kurung anak dara nih!!

elok la tuhh.. esok2 leh la nko laki bini posing gedikk... dah ada cameragirl tukang amek gambarrrr ha ha

September 30, 2010 at 6:54 AM

Kalau melaram, memang budak-budak ni ada kelas. Hehehehe.... fotogenik betul.

September 30, 2010 at 8:39 AM

hahaha..boleh ler harap si mia ngan mija ni amik gambor..at least dari 100 kpg, 5 kpg boleh pakai kan lieya..hahaha..
jannah pun request kat bandung nak amik gambar...akak bagi jer tapi tak lamer..so not bad juga hasil tembakan jannah..
baju2 kurung tu memang nice...

September 30, 2010 at 10:12 AM

wah..siap ugut yer...hahahahahha

September 30, 2010 at 11:50 AM

budak2 memang sweet je kalo pakai baju kurung bunga kecil2 kan...
then u kids plak pandai bergaya....
bertambah lah keayuan dia tu :D

September 30, 2010 at 12:25 PM

auw....pink kaler lah...sweet jer...
betul tu lieya.....mmg meriah ler baju raya bebudak nie kan bila di tambah sponsor dari nenek. Macam batrice. Tahun nie baju kurung dia jer ada 4 pasang. 1 kebaya.....aku beli 2 pasang jer....lagi 3 pasang tu...2 sponsor by nenek + 1 by mak ngah dia.....jenuh dia pakai. Nasib baik dia rajin ikut nenek dia pergi marhaban.

amboi2......mia dah jadi miarazzi yerk......takpe...asah bakat kan mia kan..

October 1, 2010 at 8:24 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy