Friday, October 1, 2010

in my womb!~



sajek jek laa nak share pic scan ari tu....sori ar tak bape nak clear, ni pun dah abis edit kasi clear....almaklum ar snap terus kat monitor scanner mase doktor tgk sibuk2 scan .....snap pic dari print out tu lagi tak clear plak huhuhuhu.......pic yg kat bawah ni mase scan 8 minggu (mase first checkup dulu).....nampak kecik n tergantung2 jek fetus tuh.......



yg ni plak mase dah 10 mingu....dah penoh dah rahim.....kemain dok tendang sane tendang sini.....mia yg tgk sekali mase siap ckp lagi "eh baby, jgn tendang2...nanti perut mama sakit kang" heheheeheheh
mija? sepanjang scan tu die dok main air basuh tangan kat sinki bilik doktor tu....tak heran pun die!



agak2 boy ke girl....huhuhu..tak kisah laa yg penting sihat walafiat...kalo boy kena laa beli baju2 baru....eh kalo girl pun kene gak beli baju2 baru sbb baju2 mia mija dulu dah yileeekkk, aku dah dermakan....heheheeheeh





** dah mule rase tendangan2 manje......auwwww!!~














30 celoteh sahabat

syoknya lieya ko dah rasa pergerakkan bb... hehehe

take care tau..

October 1, 2010 at 9:10 AM

bess jer tengok scan tu...gegirl ke boboy tak kisahkan yang penting baby & u sihat hehe

October 1, 2010 at 9:16 AM

owh.. dah leh rasa tendangan yeh lieya.. cepatnyaaa...

tak sabar pulak nak tengok baby kuar

October 1, 2010 at 9:20 AM

bila mula2 rasa tendang tu best je kann..

dekat2 nak beranak selalu kena tendang..uishh takleh tidooo!

take care lieya!

psstt..lieya kat putrajaya ke? precint bape?

October 1, 2010 at 9:27 AM

kalu laki besh la akif, x yah men masak2 ngan mia n jaja, huhu..

October 1, 2010 at 9:27 AM

auw...bestnyer lieya....
takpe lah...boy or girl pun
janji ko and baby sihat k...

doa2 kan aku plak yerkk....(again)
yelah...doa ibu mengandung nie insya allah di makbulkan...

October 1, 2010 at 9:49 AM

seronok negok scan baby lieya.. dh nmpk besar dah.. skrg lieya dh bape mggu sebenar nyer??

take care yer..

October 1, 2010 at 9:58 AM

Tahniah....
Ni nanti kalau baby dah keluar jangan lupa share dengan kita semua ya. Hehehehe.....

October 1, 2010 at 10:09 AM

ala lieya..
ko bt aku tingin nak mengandung lagi je..
huhuhu..
boy ke girl tak kisah kan

October 1, 2010 at 10:32 AM

lieya dah rasa ye tendangan manja baby tu.. syoknye..

October 1, 2010 at 10:44 AM

aku terasa2 cam boy je ko, coz active tendang.. hehehe..

x per la x kisah le kan.. janji sihat & sempurna....

October 1, 2010 at 10:47 AM

bestnya...lieyaa.....sy plak rase excited n berdebar2...wa..dah rase tendangan manja2 dah..rindunya saat tu...semoga spjg temph kehamilan ni lieya sihat2 n dipermudahkan sgalanya

October 1, 2010 at 10:50 AM

Alhamdulillah...

X kisah la boy or gurl...
yg penting sihat...

take care lieya....

October 1, 2010 at 11:04 AM

memang bestkan bila dpt buat scanning tgk perkembangan baby...
nikmat menjadi seorang ibu....

October 1, 2010 at 11:18 AM

Alhamdullillah dah rasa pergerakan baby.. Moga baby sihat..yer..

October 1, 2010 at 11:29 AM

terujanya tgk gambar scan ni lieya..huhu mmg kena beli baju baby baru lah ye. Akak nida pun tgh preggy, baju humaira masa baby mmg nak sedekahkan kt dia. hehe

October 1, 2010 at 11:51 AM

eeee seronoknyer..azie suka masa dia tendang2..harap lieya & bby sihat yer

October 1, 2010 at 1:40 PM

bestnyer lieya...teringat kak lynn waktu mengandungkan qistina dulu...

October 1, 2010 at 2:07 PM

best tak lama lagi mia ngan mija dapat adik.boy atu girl tak pe janji kedua-duanya sihat.take care

October 1, 2010 at 2:18 PM

beshnyer..
btw, tahniah lieya..
sdg berusaha menambah ahli kuarga gak, hihihi.. =)

October 1, 2010 at 3:27 PM

wahhh sonoknya tgk.. rindu la plak zaman2 ni..hehehe

October 1, 2010 at 5:29 PM

asal lieya dan baby sihat.. itu yg paling penting..

suka tengok beanie cap anak2 lieya tu.. murah pun murah harganya.. suka tgk gmbr last yg depa dok ngumpat tu.. so sweet!!

lieya take care tau.. muah!

October 1, 2010 at 11:35 PM

all the best, stay healthy

October 2, 2010 at 1:04 AM

wah..syok la ye..orang kat dalam dah mula bergerak2 take care dik

October 2, 2010 at 3:07 PM

syok gila time scan kan...xsabar nk peknen lg..huhu

October 2, 2010 at 3:15 PM

alhamdulillahh.... sihat walafiatt baby dalam tuhh!! tak care yekk!!! wahh seronok nya nak tunggu baby baru dah lama tak pegang baby nih !

October 2, 2010 at 8:45 PM

wah, bestnya baby dh menendang... pndai mia.. oo.. mija wat x kisah ek.. heheheheh...

October 2, 2010 at 10:07 PM

sonoknyerr kanns..

October 3, 2010 at 5:05 PM

alhamdulilah... moga bby n mamanyer akan sihat je

jelesnyer aku wei... bile lah aku nk dpt rasa ada bby tendang2 dlm perut aku nih,... aduhai

October 3, 2010 at 7:36 PM

syoknya lieya..bila tgk ko preggy aku pun teringin..tp aku rasa 2 tahun lg kot..sbb aku nk elakkan dari sakit kepala melayan si kenit 2 org tuh..hahaha..

October 4, 2010 at 4:34 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy