Monday, October 4, 2010

open house & besdei bash @ sham's place!~

fuh...minggu ni mmg minggu gantung kuali betul lahhh...byk tok jemputan OH....sampai kene pilih2 mane yg nak kene pegi...sbb byk noooo..... tapi ari ni nak cite laaa ari ahad ari tu, kami dpt jemputan gi OH ngan besdey bash kat umah sham.....kate BFF kan...harus dan diwajibkan pergi......keh keh keh .....tapi tu ar, kul 3.30ptg majlisnye....kul 4.30ptg kami sampai.....tak sah kalo tak sesat ha ha ha....lagi pun sekali sekale gi area batu caves tu, maooo idok sesat heheeheheheh....okey la abg, nanti kite pi beli GPS yeak...dulu mmg dah set umah sham ni sebenarnye kat GPS henset laki den dulu...tapi dah tukar bberry ni so GPS pun yilek laaaa...tu yg kelam kabut cari umah tu hahahahaahah....

*
*
*
*
*

sampai2 terus serbu atas meja...lapo weiii dari dlm keter dok terliur tgk warung2 org jual goreng pisang heheheeheheheheh......



menu very the meriah! mee kari, sandwich telor, nasi impit, rendang dendeng, kuah kacang, buah tembikai, nugget, puding caramel ngan air oren!


 budak2 dpt goodies bag dah tak ingat nak mkn dah!


isi perot goodies bag! eh goodies box la kan hahahaaha...


boria kami....beli kain ni same2 kat bandung ari tu hahaahahaha.....
tak pasal2 dpt cop geng marhaban hahaahahahahah!


cake cutting time! mamarazi sure kerumun dulu ....termasuk aku!



budak2 ni mmg dah rapat...dari baby sampai dah besar camni....kan best kalo dpt satu sekolah!
kejenye kat umah sham main jek....tau2 dah ilang.....senang ati mak pak isi perut heheeheeheh


4 tahun dah echa.....big gurl dah!


perfect cake!!~




bersemangat budak2 ni nyanyi!



hepi besdei echa! moga menjadi anak yg bijak, sihat dan solehah!~



sambung mkn kek...pastu2 tau ilang dah pi main!




time ni dah nak balik...biase ar....tiap2 tahun sure ade sesi nie.....collect2 angpow!~



pastu gambar gediks2......




 gediks lagi....




lagi gediks!...



lagi-lagi gediks hahahaahah....
auwww!!~



disebabkan tawun ni i tak buat bash tuk mia mija, dpt gak adiah dari ardy chah....tengkiut auntie hirda!



adiah awal nieh!




kul 6.30 kami chaloow dari umah sham....tak terus balik, singgah pi tgk umah baru kak mimi.....besar weiii....cepat2 pindah kak, nanti kite berjimba2 umah ko lak......sure tak mo balik anak2 aku nanti kak keh keh keh keh keh....tu le kisah kami di umah sham.....sonot!~





**gambar dlm ni tak dpt boh byk2....yg lain2 kat dlm fb lieya upload....tak sah kalo jumpe takde insiden lawak! keh keh keh .....











27 celoteh sahabat

seronok kan ramai kawan2 ni.. mesti riuh rendah rumah tu dengan anak2 campur mak2 dan bapak2 nya..
selamat menjamu selera..

October 4, 2010 at 9:57 AM

Lieya kata gambar ni sikit.naik jenuh akak menengoknya.amboi lieya semenjak pregnant, makan je ye.okeylah tu janji selera ada.tak de pun kena paksa.

October 4, 2010 at 10:06 AM

meriahnye lieya.. mia mija pun happy je..

lieya rumah tu kat mana? besar tol rumah tu..

October 4, 2010 at 10:22 AM

bestnya..meriahlah...hepy birthday echa...senanglah anak2 dah rapat mcm nie..mak2 pun senang lenang borak2 n mkn2...

October 4, 2010 at 10:27 AM

Dalam lapa-lapar pun sempat lagi snap gambar dulu. Blogger sejati ni. hehehehe....

October 4, 2010 at 10:29 AM

wah.. merial u ols..
baju sedondon.. beli kat bandung ek??
tu la belum pose hari tu mak ngan adik pun pegi sana.. kain murah2 kan..

October 4, 2010 at 10:38 AM

Wahh baju semua sedondon yer..bestnyaa..jumpa member2 kamcing gini..kan havoc..majlis..

October 4, 2010 at 10:47 AM

wow umh die 3 tngkt ek...woweee...jenuh nk naik tngga tuh...heeee hihihihi...open house skali besday party ek...besh3...mkn mkn mkn...bg kt yg peknen ni lg la...mlantak x hengat ek...toksah pk psl diet...beshhhhhhh

October 4, 2010 at 11:23 AM

seronok budak2..dpt berkumpul..meriah je

selamat hari jadi echa
besarnya umah mimi ..mesti besh ..

October 4, 2010 at 11:37 AM

baju boria la beb

October 4, 2010 at 11:55 AM

byk sungguh picture gedik kan? hahahha....
cute je la hai baju pepel kita tu...
rs nyesal x beli kaler pink gak ko...

ps: TQ for advance bday present for hardy. excited kemain ko, aku siap kata, nk main mandi dulu, kalot mandi. pastu main habis ronda bwh katil bagai.

October 4, 2010 at 12:14 PM

betul cakap kau lieya...dah mcm geng marhaban...hehehehe...baju korang boleh plak sedondon ek...cute betul la...

October 4, 2010 at 12:14 PM

wahh meriah nyer...yg best tang baju tu..sedondon abis..hehhehe...

October 4, 2010 at 12:17 PM

wahh syook tu dik... berkumpul2 camni.. aku ni lma betul dah tak kumpul2 cenggini....

bukan main comel korang berungu2 yerk... jeless mak tau...

October 4, 2010 at 12:26 PM

fuh....mmg boria ler korang.....
nasib sham pun tak berboria ngan korang...tp seronok arrrr......

October 4, 2010 at 12:35 PM

beb bessla tngk u all pakai sedondon camtu..mesti geng satu kepala ni hehe

October 4, 2010 at 1:42 PM

wahhhhhhh.. semua sama .. sedonon gituw..

best la..

tu la.. weekend adalah minggu gantung kuali dan minggu mengisi perut sampai kembung... hahaha

October 4, 2010 at 2:46 PM

comey ar korang pakai baju sama..sham je lain sket.

October 4, 2010 at 3:38 PM

best ooooo ada geng sekepala gini...
and anak2 pun baik dari kecik...
memang best!

October 4, 2010 at 3:52 PM

wah..bestnya berdondon2 ye baju korang..kek tu nmpk yummylicious..pastu bila jumpa kwn2 mestilah happy kan..

October 4, 2010 at 4:28 PM

kain baju kurung ni mesti beli kat bandung ari tukan lieya? sweet purple. kalau kak aimi tengok ni sure dia jeles.. hak3!!

mee kari yg marbeles! seronok tgk gmbr lieya happy bersama kawan2 yg sporting..

October 4, 2010 at 6:37 PM

masa nih masa utk berehat2 kan...menu sume best2, tp paling suke gambar korang ramai2... cun wei ngn baju boria tuh... heheheh

October 4, 2010 at 7:16 PM

ooo pegi birthday bash Echa ye..syok la budak2 ye dapat goody box..cantik pulak akak tgk goody box tu..new idea la..rumah kak Mimi pun cantik

October 4, 2010 at 9:22 PM

waaa.best nyer...besarnyer umah kak mimi

October 5, 2010 at 8:22 AM

wow best dpt jumpa kwn2...member korang rapat giler ke.

rumah kak mimi besar, 3 tingkat or town house?

October 5, 2010 at 11:28 AM

lambat pon lambat ler poms.. janji ko smpai.. mak dah risau tggu ko lama benar x smpai.

wpon kali ni x ramai..tp tetap meriah gak kan.. riuh rendah dibuatnya.. nk plak umah den kecik je.. risau korang x selesa nk mkn.. sedap ke food tu sumer??? hehe penat mak masak ko.. smpai sakit2 kaki nih

October 5, 2010 at 3:43 PM

salam lieya
tengok u alls pakai baju sedondong lawo pulak erk
macam adik bungsu kaklang ngan kak long kak ngah. Moga ikatan kalian sentiasa tersemi selalu, amin

echa, happy birthday nak. selalu jadi silent reader kat blog mama echa.

October 5, 2010 at 9:36 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy