Wednesday, October 20, 2010

mija kelepek....hahahaahah!~

mija kelepek motip perbincangan kite ari ni yeak......hahahaah....ape yg kelepek......mmg terok nooo kekelepekkannya....aku pelik ade gak yg suke kelepek macam nie......moh2 tgk ....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kelepeknye la oiiii!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
aku yg tgk ni semput dada ha ha ha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
isk penat ar dok enter2....nengok jek laaaa!~
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

haaaaaaaaaaaa nie laa si mija kelepek.....pelik tol..peel die kalo tdo mesti mcm nie....jenoh tebalik kan....tetap bertukar dlm keadaan kelepek nieh.....


aku tak suke tgk mija tido camni sebenarnye, sebab tdo meniarapkan tak baik....tapi tu lar, selagi leh tegah aku tegah...tapi end up, pagi2 bangun tetap camni jugak keadaan die.....keh keh keh



bergelimpangan hah!~




**arini nak gi pasar malam seri kembangan...saye teringin sangat nak mkn kebab kat situ....adoi2...meleleh2 dah nie.......













28 celoteh sahabat

hahhahahahhaha memmang kelepek.. siap tgn kebelakang ha.... bestt kot titun camtu......

October 20, 2010 at 9:06 AM

heheh..

anis pun kdg2 ada gak camtu.. tapi cam lieya gak la mesti ena betul kan kalo terperasan.. yerla tak elok kan tido camtu..

October 20, 2010 at 9:14 AM

hahaha amboi ni betul2 kelepek ni...lembut benar badan anak ko lieya.....

October 20, 2010 at 9:22 AM

hahaha.. kelepek tp cumil.. takpe mama dia rajin betulkan.. lama2 hilang la habit tu..

October 20, 2010 at 9:22 AM

ooo...aku ingat apa ler yang kelepek nyer...rupa nya cari si mija tido...alahai.....

October 20, 2010 at 9:25 AM

hahahahahahaha nak tergelak tul sis tengok dia titon...

nak buat camna kan sis, dah dia sedap bebenor tido gitu walopun kita tegah & pantau...

takpe nanti dah dewasa kot kot dia ubah style kot...

October 20, 2010 at 9:39 AM

hehehhe..cute jer kak cara mija tido...tp tk leh amal sampai besar ni...

October 20, 2010 at 9:51 AM

he he he...kelepek..dah dia seleso tido mcm tu kan, nak buat mcm mana..janji xsakit tgn dia tu bila bangun..mcm2 style tido budak2 ni kan...

October 20, 2010 at 9:59 AM

dia selesa kot cara tido mcm tu..tp kita yg tgk ni mcm risau je kan .

October 20, 2010 at 9:59 AM

heheheh alahai... mcm2 pesen kan budak2 nih... tp mmg tak elok kan org kata tdo kelepek pesen gitu... heheheh

adik aku lg teruk lieya... pesen menonggeng ahak2... tp dh beso dh berubah la pesen nyer

October 20, 2010 at 10:07 AM

hy lya..budak2 tdor byk setail..tp org tua pun same gak..

anak sy yg akim tido mcm sy..mesti nak tutup muka dgn bantal, kalau tak, mesti resah gelisah :)

October 20, 2010 at 10:16 AM

akekekee..tp sgt comel ok dia tido gitu

October 20, 2010 at 11:17 AM

Adess..kesiann cam kepenatan jer..kedua2nya yer.. tapi mmg budak2 skrg nie suka sgt..tido niarap cam tuh.. iye kita kdg2 riso gak kan..kang takut tak bernapas plak.. tapi dah mmg tabiat dia kut.. dia lebih selesa gitu.. :)

October 20, 2010 at 11:53 AM

warkakkakkakaaaa... gelak dulu beb! lawak la mija tido cenggini ropa... woo mak yong smpi ke pasar malam sri kembangan ko terjah yer demi kebab... hehe..

October 20, 2010 at 12:00 PM

dahsyat kelepek si mija tu lieya... hehehe... kelakarlah.. sekali pandang macam kepala mija yg terbalik.. huhuhu.. scary pun ada jugak

psst.... lieya sarung bantal hijau kita samalah.. hehe

October 20, 2010 at 1:31 PM

cam mana lah boleh pulak hari ni terlepas kat sini.syukur.lain kali , kasi betulkanlah.akak seram tengok budak tidur cam tu.cam anak patung pulak.dia selesa kot cam tu.

October 20, 2010 at 2:27 PM

kaki mija kurus je..hehe..sure kuat lari ni. nanti boleh lumba lari dgn mama dia..hehe...

budak2 mcm2 gaya tido dorang ni

October 20, 2010 at 4:44 PM

fren
1st time aku dengar perkataan ni kaitkan ngan aksi gini

October 20, 2010 at 6:03 PM

alohai loteh sangat la tue yer

October 20, 2010 at 7:58 PM

syok tido macam tu lieya tapi memang betul la tak baik diamalkan

October 20, 2010 at 8:38 PM

heheh ingatkan apa dia kelepek tu.. sekarang baru faham..

akak pun tidur meniarap gak lieya.. mmg orang kata tak elok, tp dah terbiasa.. heheheh

tp bagus betul mija, siap tido dengan bb botak lagi. heheh

October 20, 2010 at 9:13 PM

hahahahhah kelakoor tgk mija tuuu ... sekali tgk mcm org tidur mati tuu .. real jer kelepekk mcm tuu ..

akak selalu guna ayat tuu utk anak2 .. tapi mereka jarang tidur mcm tuu .. mija tuu siap tangan kaki gituuu .. kebelakangg heheheeh

October 20, 2010 at 9:29 PM

cutelah cara dia tidur..budak2 mmg gitu..mcm2 style..

October 21, 2010 at 12:02 AM

comeyy nyer Mija ko tido! so Cute!..1st time aku owg utara nie dgr perkataan kelepek..kakakak! mmg kelakar aku nie!

Suka tgk sarung bantal n pinky cadar kan! suka kaler dier..:)

October 21, 2010 at 12:45 AM

HAHHAHHAHA.>!!

eh .. Danish dulu kecik2 pun mesti tidur tiarap. Tapi izan ada dengar, budak2 kecik elok tidur tiarap (kecik tu 3 tahun ke bawah kot) untuk menguatkan jantung dia secara tak lansung mencerdik kan otak sebab jantung akan lebih kuat pam darah seluruh badan terutama otakk..

Wallahualammm..

TAPI tetap comel tengok gelagat budak2 nihh.. haha

October 21, 2010 at 7:42 AM

Lieya cayang,

hehe tidur tiarap..gak sedap pada mija tidur cam tu...kalau baby tidur cam tu katanya bagus..kalo terperanjat tak tersentak...tapi kak nur paling takut tengok baby tidur tiarap.

October 21, 2010 at 10:08 AM

uikss.. kat ne pasar mlm seri kembangan tu? mimi dok kat area situ pun tak tau ada pasar malam. tapi ada satu pasar mlm kat dpn smpang nak masuk Maybank equine...

October 21, 2010 at 7:56 PM

Bahaya tu tidur macam tu.
Nanti mana nak tau tertutup ruang pernafasan.

October 24, 2010 at 8:49 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy