Thursday, October 21, 2010

swimming oh swimming....

ni sebenarnye sabtu lepas punyer citer....boring2 so ajak budak2 ni gi swimming....asalnye nak lepak taman....mia ar desak2 nak gi main air...hah jom ar pi presint 16.......tgk ar kemain gediks due badek nieh.....



pegi la mane2 kejap jek ade kawan baru nak kenal heheheeheh




anak2 mandi, mak ngan apak kunyah kopok lekor sambil minum air rossel.....



syok main air waktu cuace panas2 nieh...



dah mcm renang berirama plak yeak ko mija!~



mia nak buat lompatan....get ready...1....2.......3.....lompat!!!


opocot!! mija lak leh lintas.......gedebush mia dlm air hahahaahahah



cobaan lompatan lagi ....he he he




sila tgk anak sayer yg comey lotey tu yeak, bukan vontots yg sedang tertonggeng2 tu yeak
heheeheheheheehe



lepas mandi kunyah kopok lekor.....aksi mcm liaaatt no kopok tuh huhuhu



balik mandi mande pi pasar mlm bangi.......yuhuuuuuuuuuuuuuuu!!!!~




sebenarnye dah lame gile tak bawak budak2 ni mandi pool.....tersadai jek swimming suit dieorg nie
he he he he......mia pun sampai lupe skill swimming die......bile musim panas2 camni, rase cam nak gi berkelah kat air terjun pun ade......nyaman jek kan......


**semalam dpt kebab yg dicari2....he he he...jem2 pun sanggup harung ke sri kembangan tuh (bile laa nak okey jalan kat situ, dah naik giant makin teruk sesak kereta kat sane).....terus beli 3 ketoi tuuuu hahahaahah

















35 celoteh sahabat

Kemain happy lagi budak berdua tu lieya..suka tengok diaorang kamcing cenggitu..Erfan pun macam tu pegi main kat mana2 kejap je dah dapat kawan..mudah nau mesranya..psst dah lepas la hajat nak makan kebab sedap awak tu ye

October 21, 2010 at 9:46 AM

slm jengah cini...

cini x de follower ye..x per la..i add link u kt my blog...hehe..

wahhhh...sonok dua badik ni swimming..parent diaorg x join skaki ke...kekeke..

October 21, 2010 at 9:47 AM

meriah sungguh depa pi swimming....frenly pandai cari kawan yer...mummy & daddy tak terjun sama ker hehe

October 21, 2010 at 9:53 AM

meriah sungguh depa pi swimming....frenly pandai cari kawan yer...mummy & daddy tak terjun sama ker hehe

October 21, 2010 at 9:53 AM

yelah cuaca panas skrg nie..mmg berendam lah yg syok skrg..

bestlah 2beradik tu p swimming..peramah dorang yer ade je kwn..paling suka tgk swimming suit dorang tu..ceria n cntik...

dpt pun kebab idaman tu yer..ALhamdulillah...

October 21, 2010 at 9:57 AM

cuaca panas mmg sedap mandi manda..teringin nk bawa humaira p swimming tapi takut dia poo poo plak..hehe.

October 21, 2010 at 10:02 AM

bkn main best lagi hah bila dapat jmp air yek..
boleh lah geng ngan cik suri..
kalu jmp air..jawapnyer mcm nak tido situ dah..hehehe
lepas gak hajat mak buyung nak makan..3 ketui pulak tu..

October 21, 2010 at 10:08 AM

lieya,nampak happening betul budak berdua tu...seronok kan kalau pergi swimming...kak suka tau tapi skrg dah tak leh swim...anak aje yg swim.

October 21, 2010 at 10:10 AM

bestnyer tengok anak lieya main air..

ena ingat nak juga hantar anis masuk kelas swimming utk pulihkan asthmanya.. tapi lom survey lagi kat belah mana.. huhu


puas hati la makan tu yeh lieya dah dpt kebab yg diidam kan.. ngeheheh..

October 21, 2010 at 10:12 AM

mmg seronok kan tgk gaya budak2 2 org tu... suke tul lah... gumbira betul lah...

October 21, 2010 at 10:20 AM

seronoklah tgk mia mija swiimming kat pool.. gembira sungguh depa ye... tu melepaskan geramlah ye...

October 21, 2010 at 10:27 AM

huhu! lame dah x swiming..dan x reti swiming pun..tp anak2 MDT memang suka la bab2 rendam-merendam ni.. :)

October 21, 2010 at 10:46 AM

enjoy tul dorang kat pool ya sis...
i tengok pun terasa hepi...
and pandai berkawan, bagus!

October 21, 2010 at 11:01 AM

kak lynn pun dan excited jer bawa qistina gie swimming tau...suka tgk anak happy mandi kat pool...

October 21, 2010 at 11:04 AM

kty pun lama dah tak bawak fir g swimming..skrg tgk exam .tunggu cuti sekolah

October 21, 2010 at 11:22 AM

wah bestnya tengok diorang mandi pool....

October 21, 2010 at 11:28 AM

bila panas2 ni mmg syok mandi pool/air terjun..aku pun rasa nk terjun sama..

October 21, 2010 at 11:44 AM

Seronoknya dua beradek tuh bermandi-mandian yer.. Iye laa cuaca panas2 nie..tempat gini laa budak2 suka kan..

Mak&Ayah tak kan tengok jerk..tak join ker..sekali..tak teringin yekk??

October 21, 2010 at 12:47 PM

pelapis sukan renang berirama akan datang sukan olimpik.moga-moga.seksi vontot mija ngan mia.akak nak tengok gak.khe khe

October 21, 2010 at 1:32 PM

syoknyer 2 badek nih mndi kat pool. mmg bes kan time musim panas ni g mandi pool. laki aku pon dah bunyik nk bwk echa pi mndi sungai kt kg. x tau ler jd ke x.

auwww cekcinyer mia&mija

October 21, 2010 at 1:56 PM

uik..bergaya sungguh terjunan ek!kat precint 16 ke ni?akk pon rajin p swimming ngan budak2 wif Pn Latifahnye klas.lepas raya dah stop sbb bz hehehe..nak kene start balik ni gayanye

October 21, 2010 at 2:25 PM

budak2 la seronok.. haha

October 21, 2010 at 3:11 PM

best nyer..lame tak bawak budak2 g swimming.harapkan pelampung ala2 swimming tu je isi air kt dpn umah.

October 21, 2010 at 5:23 PM

very nice activity...
kalo dapat weekday takde orang lagi best, bleh conquer haha.

fren, the last photo is extra nice.

October 21, 2010 at 7:47 PM

suker tengok swiming suit anak2 dara nih.. colourfull & ceria gituh!!

Izan pun kekadang boring bawak gak budak2 ni gi mandi pook kat Putrajaya.. tak hingat presint berapa.. tapi sebelah dia ada playground besarrr hu hu

October 22, 2010 at 12:17 AM

bukan main happy dorang..sampa lompat2 suka tgk..

October 22, 2010 at 8:03 AM

amboi2 sukanya budak2 tuu .. bukan main layie haaa lompat2 lagi .. ehheh suka tgk kan ..
anak2 akak kalau bab bawak gi swimming memang suka .. main air punn suka .. kalau ajak ke picnic mauu nak tidur sana .. ehheheh

bagus lah kan budak2 kalau diajar berenang awal2 tuu .. anak2 akak x berani lagi .. setakat ala2 swim2 jer hehhehe

October 22, 2010 at 9:18 AM

cantiknya baju renang anak2 ko...geram plak aku...ceria je nampaknya...hehehe

October 22, 2010 at 9:18 AM

hohooho.. suke ati ek dua badik tu..
jelas terpancar kegumbiraan di wajah mereka..self-independent, tak mcm alya, berkepit aje ngan sy dlm pool. mak die sama naik la berkubang!! hohoho, takut tp mau.. ni nk kena bg adik ni baru die pandai, ekekekek.... =)

October 22, 2010 at 10:06 AM

wah..seronok..psstt..ada citer..tapi malu....tunggu eh pengumuman...

October 22, 2010 at 10:34 AM

musim panas lau berendam mmg syokkk..tp kak wa xpandai swim...huhuhuhu

October 22, 2010 at 1:41 PM

memang bebudah heppi bila jumpa air...comel betul bebudak ni

October 23, 2010 at 11:01 AM

lately ni mmg panas sangat.. pasang aircond still rasa panas gak.. aduh!

suka tgk anak2 lieya.. semulajadi je depa dok posing!!

kalau jpa anak t nur.. sure dia boleh jadik rapat.. sebab dia tu suka berkawan.. biasa dpt kawan kat kolam mandila.. seronok sangat mandi.. kawan baru pun dapat gak.. :-)

October 24, 2010 at 2:39 AM

tgh2 musim panas ni sgt le sesuai bwk pi swimming ko. pastu kunyah pulak kopok lekor. perghhhh....

hardy pun kena cr baru gak swimming attire dia. semua dh ketat.

hehehhe... renang berirama. cute sungguh.

October 25, 2010 at 7:40 AM

suka gamba last tuh.. cam dolu2

October 26, 2010 at 2:18 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy