Monday, October 25, 2010

si hijau mia & mija!~

hijoooo anak dare aku kali nie heheheeheh.....ni gambar semalam nie.....kami siap2 nak kuar gi besdei bash kawan blog (kak mimi) so mcm biase laaa sebelum kuar, harus snap2 dulu kan....layankan minah gediks due org nieh.......korang tgk posing si mija tu....haaa die tgh kemaruk tiru iklan no smoking kat tv skrang tu.....yg letak jari kat mulut then tangan lambai2 say no....he he he....mia macam biase laaa..tetap ngan posing ala2 diva die tuuuu hahahahaahah......layan laa korang yeak....



penyeri idop aku.....he he he


 pastu layan amik gambar lompat2 lak....hahahahaha....bile anak tekencing2 bising...tapi gatal soh dieorg posing lompat2 heheeheheheeheh



iyaaaahhh!!!

 susah nak snap gambar dieorg lompat same2....kene pegang tangan baru dpt..selalu salah timing lompat heeheheheheheheh


~kakak & adik~


my little diva .....


tergolek2 nak posing mcm ni hahahahaah...ntah mane die dpt posing camni pun aku tak tau...byk noo tgk citer katun ar budak nieh!~


pukul 1 setengah begerak la kami ke sentul......excited budak2 ni nak pi besdei farhan & emily..




citer besdei farhan & emily aku update esok ar yeak.....tak sempat lagi nak pilih2 gambar....huhuhu


** skrang ni dok laa asek2 layan si mia n mija joget2.....almaklumlaaa 11.11.2010 ni ade konsert sekolah dieorg....mija joget lagu ceria (amy mastura) mia joget lagu melayu.....gile comel okeh!~











25 celoteh sahabat

comelnya miamija ni posing..geram sgt...kalah model nak2 mia tu...geram tgk...

ni mesti comel ni kalu dorang menari2 nie...h:)

October 25, 2010 at 9:20 AM

wah kasut anakdara.....x tahan acik nengoknya wei!!!!
Baju color...acik suko!!!
terang benderang. Cun.....

October 25, 2010 at 9:22 AM

cumil tul posing 2 berdik ni..

October 25, 2010 at 9:23 AM

awwww.. comel posing angkat kaki sebelah.. ala2 sailormoon gitu.. cute!!

October 25, 2010 at 9:43 AM

ala sweetnyer anak dara lieya posing.. dapat jugak kan yg lompat tu akhirnya..
lieya bukan budak2 je susah nak daat gambo lompat tu.. kita yg dewasa ni pun sama gak.. berkal2 baru dapat snap.. heheh!

apapun mia sangat pandai posing.. ska tengok!

October 25, 2010 at 9:51 AM

lawanya baju dua badek ni... eeee comel, nampak lincah je....

October 25, 2010 at 10:06 AM

hijau...i loikeee
suka posing lompat2 tuh ;)

October 25, 2010 at 10:07 AM

lawa la dress mia ngan mijaa...
sesuai gi bday party!!
aku suka gak buat gambar lompat2..tapi gegaran 7 skala richter tu tak tahann wakakaka!

October 25, 2010 at 10:07 AM

walahai...memang la comey...

October 25, 2010 at 10:21 AM

Amboi..pandainya..posing² depan kamera yer.. Kecik² dah pandai bergaya.. Sedondon plak tuh warna baju..comei jerk..

October 25, 2010 at 10:46 AM

comel betul dua badek ni pkai baju ijo..kasut pun kemain lagi..pandai posing lak tu

October 25, 2010 at 11:04 AM

Comelnya budak-budak ni, happy je. Kita nampak pun rasa macam happy juga, hehe

October 25, 2010 at 11:05 AM

beb canteklah baju kaler hijo anak daras ni hehe

October 25, 2010 at 11:29 AM

comelll....datang sini cari kupu2 siang :)

October 25, 2010 at 11:33 AM

GREeN GrEen Grasss hehehehe..

daH mCm TwIns diorg ni kak...

taK saBo nk TggU ImaD beSor nk Beli Baju Gak hehehe

October 25, 2010 at 11:45 AM

pheewit..
cam kembo!
sporting la dorang ni beraksi dpn camera.. my alya sket punye payah nk snap muka die.. adusshhh..

October 25, 2010 at 12:00 PM

lawalah pulak...baju lak ijo terang benderang..mmg comel..

October 25, 2010 at 12:01 PM

ijauuuuuuuuu............. comel la 2 badik ni...

mia, leh jd model kanak2 ni.. :)

October 25, 2010 at 12:03 PM

suka auntie tau tgk mia & mija pose.. nak2 pose lompat tu... hehehe

October 25, 2010 at 1:40 PM

pandai betui dua beradik nie posing

October 25, 2010 at 1:46 PM

pandai betui dua beradik nie posing

October 25, 2010 at 1:46 PM

hohoho x tahan tgk si mia posing.. paling x tahan yg kaki jongkit sebelah kt blakang tu.. auwww x tahan mak tgk.. ni ngikut maknyer la ni ratu posing..hahaha..

wei anak ko elok je kemas smpai ke petang.. anak aku x dan 2 jam serabai dah

October 25, 2010 at 2:25 PM

Alahai...comelnya anak2 lieya...
Mia pandai posing coz ikut mama die kot...hehe...

Dpt adik miamija nnt, bertambahlah penyeri hidup u lieya....

October 25, 2010 at 2:55 PM

amboiiiiiiiiiiiiii!!! posing mautt... tinggi lompatt..!! ceria sungguh kalau di ajak berendekkkk he he he..

October 26, 2010 at 7:55 AM

wah cantik betul kaler baju hijau ni kan.. memang menyerlah sangat.. betul2 dah rupa twin gitu

terer ar kau shoot gambar budak2 ni melompat.. nampak macam mia dan mija lompat tinggi jer.. nanti nak try shoot gini ar.. heheh

October 26, 2010 at 9:23 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy