Wednesday, November 9, 2011

WW ~ exercise kaki tangan!~

~ wordless wednesday ~


exercise menguatkan otot kaki dan tangan....ermm, bontots sekali pun boleh ....kikiki





lawak mase amik gambar nie, dayyan ni pantang tau jumpe stereng...laju jek tangan nak pegang...siap nak berdiri tuuu...so  papa dengki le sangkut die camni....tak lame pun...dlm 5 saat jek gitu (tuk aku snap gambar), pastu papa turun kan die....terus  nangis nak dok camtu lagi...muwakakaakak...sangkut ko 8 jam kat situ kang baru tau!





** dah cakap dah...aku mmg takleh WW.....dasar kuat membebel, ade hati nak buat WW ha ha ha!!...










9 celoteh sahabat

cantik header lieya.

amboi dayyan menguatkan otot tangan.comei.budak kalau dapat pegang barang memang tak boleh lepaskan. ko ambikkan dia lesen memandu lieya.kui kui

November 9, 2011 at 10:36 AM

cantik renovate 'umah' mu ini...
wah nanti dewasa dah leh drivekan mama & papa ke sana sini ek...
jangan drift tau :)

November 9, 2011 at 10:44 AM

ahhahaha sabor jelahhhh
dah mcm arobik star je tuu :))

cute je dayyan nie .. ekekek

ps : dikkk cantik header baru ! .. mantopsss

November 9, 2011 at 10:57 AM

Heheh nak senyum.. X perlu kata apa2..

November 9, 2011 at 1:09 PM

header cantik..

i tgh imagine dayyan dok gitu sepanjang u oll drive..wakaka..

November 9, 2011 at 1:41 PM

oh la hai dayyan..... gini jadiknyer hero pujaan malaya ni yerk..

erm, cantik header baru..

November 9, 2011 at 2:07 PM

hahah dasar kuat bebel eh.. ekekeke

sangkut dayyan kt stereng..seb dayyan kecik ja..ekekeke

November 10, 2011 at 8:12 AM

smlm dtg sini sempat baca je x sempat nak drop komen melayan mood afiqah yg swing2 sbb x dapat piala...adehhh....

suka lah kebetulan2 yg ada antara kita nih..(aww...ayat skema!!) x per kita kumpul byk2 ae....pindah melaka nnti mesti kita blh jumpa... ;)

November 10, 2011 at 2:21 PM

chewahhh ada gayalaaalah!!!bolehla drift hehe

November 10, 2011 at 5:01 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy