Tuesday, November 15, 2011

Annual Concert Laman Cerdik 2011

waduh! waduh! capek sekali aku minggu ni....ari ni baru naik keje....penat membanting tulang wey mase majlis kawin adik aku ahad ari tuuuu...konon nak ngelat kelek anak jek kan?...nan ado dapatnyerrrr......kehulur kehilir aku sbb aku handle goodies bag tuk tetamu.....sakit pinggang mak dek non!
tapi cite kawin adik aku nanti le aku entry kan.....aku nak bagi laluan citer Annual Concert Laman Cerdik dulu.....mak pak mane yg tak excited tgk anak2 berkonsert....kemain tegelek2 atas pentas nun hahaahaah......sori le gambar byk.....moh layan moh!~

*
*
*
*
*
*
*
V


memekak budak2 ni...pagi2 dah kejutkan aku n suruh cepat siap.....takut telambat....hadoi....tensi aku dibuatnye.....bile aku makan, die suruh cepat, bile aku mandi die suruh cepat...bile aku make up die suruh cepat....tak sabar2 nak gi dewan.....mcm mak die ni tak reti tgk jam! keh keh keh 




mia sound, cepat le mama, asek amik gambar jek...nanti mia lambat nak joget....
ewah2....tak saba2 ko yeak.....yg lawak tu, aku tak gi dewan terus, pi mkn dulu ...ye laa kang kebulur lak korang tunggu turn nak berjoget....lagi le die angin ha ha ha




dah sampai kat kompleks kejiranan p16 baru le masing2 sengih sampai telinga....risau nooo kiteorg anta dieorg lambat.....ceh!


kul 12 kiteorg sampai....ape lagi, cop tempat terbaik le dulu..depan sekali aku cop hahahaahah


banner yg same mcm tahun lepas wakakakaakak

atucara majlis

antara yg terawal sampai!


pas drop dieorg kat bilik make up, kiteorg gi lepak minum2...

konsert start kul 2.....aku n hubby gilir2 pi tinjau dieorg kat bilik make up....oh yeak....dayyan tak ikut, die dok nursery.....


kemain lagi ko yeak mija main make up teacher


tgk budak2 ni kene make up...kemain kejung bibir nak becakap ha ha ha...sayang lipstik le tuh!

kemain!


masing2 sibuk make up anak murid masing2....aku mule2 dtg tgk jek, lepas tu same2 tolong teacher make up kan budak2 ni.....




team penari gelek arab youuu!!


nie team si mija

sampai menguap2 hah nak tgu turn set rambut plak...


tabur blink2 kat rambut...


mia kemain seksis he he he...die joget lagu salsa...mija lagu pop yeh2


aku tingin nak tgk die pakai baju hindustan.....dah dua tahun konsert, tak dpt2 gak huhuhu


mija wif wawa....


utk yg 6 tahun siap sedia sarung jubah dulu...nak konvo le katekan!


ni konvo tadika...lepas ni konvo U betul2 plak yeak mia....

opening speech by pengetua Laman Cerdik...


persembahan koir do re mi dari semua 6y student....konsert ni gabung dgn Laman Cerdik Presint 11, Laman Cerdik Presint 9 dgn Laman Cerdik Kota Warisan....


mia amik scroll....tak senyum langsung...serius ajek wakakaaka


 penat mak ko panggil nak snap gambar ...tapi die kemain laju jalan hahahaahah



semua serbu kat stage nak amik gambar anak masing2....dpt le jamu mate ngan vontots2 yg ado wakakakaakak

konsert dulu ade gak drama, bace poem, kali ni semate2 dancing jek.....nak kejar mase agaknyer....
yg kat depan terkinja same tu , tu le cikgu yg akan joget same...takut budak2 lupe step kot...

persembahan budak2 4 tahun...

ni pun budak2 4 tahun punye show...kemain tekedek2 joget hah

penuh hall hah!


mak pak mane yg tak excited tgk anak beraksi kan....aku pun same!


yg ni boria....pandai budak tu nyanyi hapal skrip....


lagu hindustan...



mia joget....kemain liuk lentok...video ade, rakam pki henset jek.....

sweet tgk budak2 ni perfom....


lagu hindustan lagi.....


lagu cina pun ade...kemain budak2 ni mengepak2 kipas joget bahahahaaah

lagu micheal jackson pun ade.....

pastu budak2 ni joget lagu medley...mcm2 lagu ade....

lagu wonder girls pun ade....lawak tgk budak2 ni joget....seragam rentak tari pun ade, yg berterabur pun ade...ye la dah ramai2 kan....gabra kot..seb baik cikgu mmg ade kat depan, joget same...


anak2 berjoget2...mak pak kat bawah teeglak2 tgk anak2 beraksi...comel dok terkinja2 hah...

ni plak kelas mija...lame no tgu turn mija ....dieorg joget lagu 'kalau berpacaran' 
ha ha ha ha.....mmg comel n lawak!



kemain lagi.....video die ade aku up kat fb....

terkedek2 bontots tu ha ha ha....si mija ni bab menyanyi, berjoget mmg no 1...beza dgn mia...

abis jek show mija terus pi kat die ...amik2 gambar die kat luar....

dgn kawan2....kemain lagi...sampai kesudah tak mo tanggal spek wakaakakakak

team pop yeah2 Laman Cerdik Presint 11

jenuh nak bersihkan blink2 atas pale mia mija....sental menyental aku pas balik konsert tuh!

 lepas jek show mija, persembahan budak2 lain aku tak snap dah...snap pun sikit jek wakakaakakak...
balik jek umah, budak2 ni terbongkang tido...penat le tu tekinja2 atas stage he he he....
ape2 pun good job mia mija!~







** honestly speaking, tahun lepas punye konsert lagi debomb n happening....tahun ni punye kureng lew!~
















25 celoteh sahabat

amboi kemain lagi diorg atas stage tu...dah konvo dah pun mia tu, tahniah ye hehehehe....tang rambut sental la lieya jgn tak sental huhuhuhu...

November 15, 2011 at 9:23 AM

amboi bukan main lg mia dgn mija yek...apa2 pun enjoy..hehehe:-)

November 15, 2011 at 9:24 AM

Wah...meriah siottt....dewan pun besar....banyak costume...cute2 sumer

November 15, 2011 at 9:47 AM

wah meriah nyer..... kemain lagik mia mija berdansa yerk.... tunggu turn dayyan lak nanti... hehe

November 15, 2011 at 9:56 AM

wah seronok mia mija ni...
yerlah setahun sekali kan nak happening cam gni...

November 15, 2011 at 10:06 AM

alahai sweet muit aku tgk lah dua anak dara ko tuh... msti pnt korang gelak2 kan msa tgk persembahan budak2 tu... heheheh

November 15, 2011 at 10:16 AM

klu berada kt situ msti gelak je tgk gelagat anak2 kan

November 15, 2011 at 10:19 AM

amboii..mia n mija kemain wat show yer... hehe... ada bakat tu... selalu konsert anak2 mcm ni mak ayah memang seronok sangat... gelak jer tgk aksi anak2 atas pentas...

sian gedek2 x tgk akaksnya wat show..hehe

November 15, 2011 at 10:25 AM

amboii kemain mija berposing gedikss.. kaki terangkat.. huhuhu.. dah lama tak pergi konsert-konsert nie.. dedulu zaman haziq selalu gak ada.. meriah

November 15, 2011 at 10:45 AM

hehe..ini yang buat aku tak sabo tunggu humaira besar..aku tgk dua badek ni perform pun dah tau mesti best.inikan pula anak sendiri..

good jib mia dan mija. Hopefully ada rezeki menari tarian hindustan pula

November 15, 2011 at 10:53 AM

tahniah..perghhhh ada bakat terpendam rupanya ^___^

November 15, 2011 at 12:06 PM

hahahhah comel tol la...walo dpt tngk gambo jek tp aku siap imagine cane derang joget2...hiksssss

November 15, 2011 at 12:52 PM

kelassssssss ko mariaaaaa......
gold caler lg.....
perghh...yg dresing cam kajol tu..mengancam....
cute bangett............
keh..keh..keh.....

November 15, 2011 at 12:54 PM

mia dah mcm beyonce bj bling..bling...

November 15, 2011 at 1:41 PM

pheeewiittt... yg joget salsa tu...

November 15, 2011 at 1:50 PM

kemain lagi ha atas stage...cute jer atie tgk diaorang dance dalam fb...huhu....nie yang tak sabar nak tunggu fizri besar nie....heheheh

November 15, 2011 at 2:04 PM

Lieya,

cantikkk nya header baru lieya...terselah keluarga bahgia lieya nie...cantik dik!!

Wah seronoknya mia & mija...bukan main bergaya dorang nie mcm omak dier juga erk?? Lieya,sorry ya kak nur kdg dtg terlambat...almaalum lah faham2 lah dik..akak mu sentiasa lemau gitu...hehe...lieya wajah baru lieya yg bertudung terkini cantik sangat2...nampak trendy gitu...haha.

November 15, 2011 at 2:45 PM

cayalah mia mija!!!dina lak sabtu ni.siap jd emcee.tah camne la anak aku tu nnti..hahaha

November 15, 2011 at 3:31 PM

vas de vas..
kagum acik taw mia & mija perform...
suke-suke... dhla shantek2..
suke tgk gelagat budak2 ni..

alya pun suke menari, joget2 cam ghitu..
tp dpn khalayak ramai, malu plak.. ;-p

November 15, 2011 at 3:32 PM

aKakkkkkkkkkk.........

sGt skE tGK aNakk dara akak nih.. ari tu tgk kat dalam fb menari pop yeh2.. hahahha tergelak2 sha...

seMoga hasrat akak nak tgk gegurl nih konvo kat u tercapai... insyaAllah..go Gurll!!

November 15, 2011 at 4:07 PM

mmg seronok kan lieya...sweet je budak2 ni perform wlu b'terabur...huhuu... tp masa mia koir tu jenuh dok cari x jumpa...muka sama je semuanya n video mia lieya x de letak kat fb kan (dok tunggu2 jg lieya upload kat fb..hihihiiii) mesti comel dia menari salsa....

ok jg sekolah miamija ni bagi atucara majlis...kami aritu x der apa pun...t'tunggu2 apa acara seterusnya....haishhhh....sabau jer.

November 15, 2011 at 5:48 PM

ahahaha

wehh MIE debor amek scroll tu yg tak dengar dah mama dia panggil.

Lain terus muka mija kena make up.. sonot tengok aksi gedikss budak2 ni atas pentass wakakakkak. comel comell!!!`

November 15, 2011 at 6:06 PM

so sweet...mesti comel2 tgk budak2 tu menari....Tahniah mia mija..

November 15, 2011 at 7:59 PM

meriahnya konsert dorang lieya...happenig sgt..budak2 semua sporting...sukalah tgk dorang mnari2 tu...miamija pndai...xtakut pun...

danish punya sabtu ni...mcm tahun2 lepas kot...

November 15, 2011 at 8:49 PM

amboi lieya panjangnya entry ko. kemain budak dua orang, siap ambik gambar angkat kaki, kalau akak dekat, mahu babab vontot dia. kui kui . teringat masa kecik dulu , akak pun tergedik-gedik cam tu. seronok . lieya budak pompuan kalau dah pakai lipstik mulut muncung tu harus. ekekek. nostalgia,nengok mia ngan mija, teringat time akak kecik plak.cam nak kecik balik.

November 16, 2011 at 6:47 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy